hurt

82 1 0
                                    

( riker's pov)

Ik kom wakker van gehuil. Ik sta op en ga naar ross kamer. " hey maatje.. heb je lekker geslapen?" Vraag ik en pak hem op. " wikey.." Piept ross. Ik lach en vervang zijn luier. Sinds ross age play doet is hij veel vrolijker dan vroeger. Ik schut even zijn rammelaar boven zijn hoofd. " wike spelen?" Piept hij dan. " oké.. we zijn toch alleen, dus we kunnen doen wat je wil?" Zeg ik en draag hem beneden. Ik zet hem in zijn kinderstoel. " oké rossy, wat wil je doen?" Vraag ik terwijl ik hem voer. " pawk.." Piept hij en begint ook te eten. " ross.." Ik lach en rol mijn ogen. Hij lacht en likt zijn hand schoon. " oké.. even in je box zitten en dan kunnen we gaan." Zeg ik. " ma wike.." Jankt hij. " rossy ik moet me kleden, Blijf rustig zitten en er nu niet uit klimmen." Lach ik en wrijf door zijn haar. Ross zit nu in een fase waar hij over wil opklimmen. Ik weet dat het is zijn headspace is, maar het je moet hem in het oog houden, we hebben zelf traphekje moeten plaatsen.

Even later loop ik met ross door het park. Sommige kijken ons raar aan omdat ik ross hand vast houd. " riker.. Dit is eng zo.. " zegt ross zacht als zijn normale zelf. " het is oké baby boy. Ze kijken maar.. wil je nog blijven?" Vraag ik. Hij schut zijn hoofd. " dat doen." Piept hij en wijst naar een speeltuin. " oké kom maar" glimlach ik. Ik ga op een bankje zitten en kijk hoe ross rond kijkt om te beslissen wat hij eerst gaat doen. " gelukkig zijn er bijna geen mensen nu dus kan ross rustig spellen.

( ross pov )

Ik kijk even rond en ren naar de glijbaan, dan de schommels en dan de zandbak. " maak je alsjeblieft niet te vuil!" Hoor ik riker lachen. Ik kijk hem grijnzend aan en rol me door het zand. " ross.." Jankt riker zacht. Ik lach en speel verder. Dan vallen mijn ogen op het klimrek.

( riker's pov )

Ross is echt schattig, alleen moet je hem erg in het oog houden, wand voor je het weer is hij weg. Maar hij weet sowieso dat hij niet alleen uit het park mag of met vreemde praten. Ik pak vlug even mijn gsm en check Twitter. Nog geen seconde later hoor ik luid gehuil. Ik kijk op en zie ross onderaan een klimrek liggen. " shi*t! Ross!" Roep ik en ren op hem af. " rossy.. wat is er gebeurt?" Vraag ik en kus zijn wang. " pijn gedaan." Snikt hij. Ik knik en kus zijn hoofd. " naa huis." Snikt ross zacht. " oké.. kom we gaan daar je wonde verzorgen." " been pijn.." jankt hij. " kan je lopen?" Vraag ik en help hem recht. " nee! Pijn!" Huilt hij, ik knik en pak hem op en draag hem naar huis.

Als ik thuis aan kom zie ik mam en pap's auto staan. " volgens mij zijn mam en pap al thuis." Zeg ik. " mama en papa boos op wossy?" Piept hij. " vast niet.. Ik moest op jou letten." Zeg ik en ga binnen. " zijn Julie al terug?" Vraagt mam. Ik knik en zet ross op het aanrecht. " pap mag ik even de verbandkist." Vraag ik. Hij knikt en geeft me ook wat pleisters. " hoe is dat gebeurt?" vraagt mam. " h-hij is van een klimrek gevallen." " wat!? Riker! Je weet dat hij te jong is.. je weet dat je naar hem moet kijken als hij ergens op klimt." Zegt pap streng. " wat deed je trouwens dat je dat niet zag..?" " ik.. Ik checkte Twitter en toen horde ik hem huilen. Toen het te laat was.. sorry." Zucht ik. " riker.. het is oké.. maar wees in het vervolg voorzichtig oké?" Vraagt pap. Ik knik en ontsmet ross wonde's. " aw! Stop! Jij me pijn doen!" Huilt hij. " sorry baby, maar dit moet. Het is voorbij." Sus ik. Dan plak ik de pleisters op zijn wonde's. " zo klaar." Zeg ik goed keurend. Ross kijkt me blij aan en knuffelt me. Dan kijkt hij naar mam. " mama koekjes!?" Roept hij uit. " hoe zeggen we dat ross?" Vraagt pap " bliwft koekjes?" Vraagt hij weer en zet zijn puppy ogen op. " oké dan, omdat jullie zo lief zijn." Lacht mam en kust onze hoofden. " o ja.. pap kan je even naar ross been kijken?" Vraag ik. Hij knikt en bekijkt ross been. " je voet is enkel verzwikt.. niets erg." Zegt pap goedkeurend. " kom rossy, ik geef je een bad, je zit nog steeds onder het zand." Lach ik en pak hem op.

Even later zitten we samen in de zetel tv te kijken. " doet je been nog pijn?" Vraag ik. " ja.. nu kan ik nie mee spelen" jankt hij. " wie zegt dat" zeg ik met een glimlach. Dan pak hem op. " wat ga je doen?" Vraagt hij. Ik zet hem op mijn rug en ren rond. " ja! Snel snel!" Piept hij blij. Ik lach en zet hem voorzichtig op de grond. " knuffelen wike." Piept ross vrolijk. Ik grinnik en knuffel hem. " ik hou van je rossy." Glimlach ik en kus zijn hoofd. " ik ook van jou." Fluisterd ross als zijn normale zelf.

Voor dit hoofdstuk kreeg ik hulp van BiekeLynch dankje 😘

Age Play   One Short  [  NL]Where stories live. Discover now