Anonim Bölüm 5

146 12 0
                                    

tanımadığım güzel siyah gözlü uzun saçlı 

 biri kapıda durdu ve ismimi biliyodu onu tanımadığım için bağırmaya başladığımda çabucak içeri girdi ve ağzımı tutdu beni kafamdan çok kötü vurdukdan sonra bayıldım

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

 biri kapıda durdu ve ismimi biliyodu onu tanımadığım için bağırmaya başladığımda çabucak içeri girdi ve ağzımı tutdu beni kafamdan çok kötü vurdukdan sonra bayıldım.

uyandığımda nerde olduğumu bilmiyordum yüzüm kan içindeydi ve sandalyeye bağlanmışdım.çok korkuyordum burda iki kapı vardı qaliba biri dışarı biri ise bir odaya açılıyordu, odaya açılan kapı açıldı ve manyak dışarı çıkdı bağırmak isdiyordum amma ağzım kapalıydı çok kötüydüm kafam fazla ağrıyordu ve göz yaşlarımıda tutamıyodum ve birde incecik giyindiyim için çok üşüyordum 

çok korkuyordum burda iki kapı vardı qaliba biri dışarı biri ise bir odaya açılıyordu, odaya açılan kapı açıldı ve manyak dışarı çıkdı bağırmak isdiyordum amma ağzım kapalıydı çok kötüydüm kafam fazla ağrıyordu ve göz yaşlarımıda tutamıyodum ve bi...

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

kıyafeti

amma bilmiyordum üşüdüyüm içinmi yoksa korkduğum içinmi çok üşüyordum manyak karşımda durdu ve boğazımdakı yarayı görüp gülümsedi "abim çok iyi iş çıkartmış" ne gerçektenmi bunu bana yapan bu manyakın abimisiydi çok iyi bir beladan kurtulamadan ötesi çıkdı.

manyak cebinden telefonunu çıkartdı ve birini aradı qaliba birini buraya çağırıyodu yoksa bu Egenimi aradı.

yarım saatden sonra

dış kapı kırılırcasına vuruyordu biri dışardan manyak güle-güle söyledi "geldi" kapını elindeki kumandayla açdı Ege  Ege  gelmişdi gelmeliydide bana söz vermişdi onu gördüğümde göz yaşlarımı saklayamadım çok kötü görünüyordu küfür edeiyordu manyak arkamdaydı elindeki bıçakı açdı ve boğazıma tutdu "dur Ege orda" ege onu gördü ve durdu manyak kahkaha atmağa başladı amma ağlıyodu göz yaşları boynuma döküldüğünü hiss ediyordum amma niçin?

"sen benim abimi öldürdün sen benim tek yakın olduğum birini öldürdün bende senin tüm sana yakın olanları öldürüyorum önce annen ve üvey baban şimdi ise kardeşin yoksa sevgilinmi?" babamı öldürmüşdü bir yandan bunun için ağlıyordum diyer yandan Egenin beni sevdiyini söylemişdi "Denizi ben öldürmedim" Ege söyledi ,  demek manyakın abisinin ismi Denizdi kendisinin ismi ne acaba .

"hayır sen öldürdün senin sevgilinin canını yaktığı için sen onu öldürdün bu kız için şimdi benim sıram Ege sen benim ismimi ben Emrenin ismini unutmayacaksın" Emreymiş ismi 

bıçağı boğazımdan çekib yüzümde dolaşdırdı ve yüzüme bir çizik atdı çok acıyordu çok canım yanıyordu Ege benim ağladığımı görüb küfürler etdi "bırak kızı piç benimle konuşsana sen neden kızın canını yakıyorsun"  "nçnçnç  her Elsanın canını yakdıkca seninde canın yanıyor"

acı hayatDove le storie prendono vita. Scoprilo ora