Hayat Bölüm 4

169 12 0
                                    

"hadi kalk tenbel kızz" yine Mertin sesi sabahlarımı aydınlatıyodu bu arada ben hasdaneden çıkanı 2 gün geçmişdi hasdanede olanlardan beri Egeyi görmüyodum yani yalanmı söyledi beni bırakıb gitdimi çok kötüydüm dışarı çıkamıyodum, gözlerimi açdığım ilk anda Merte sordum "Ege geldimi?" "hayır telefonlarımızıda açmıyo çok kötüyüz ya bişey geldise başına" offf nerde bu Ege elime telefonu aldım saat 10:15 Mert dışarı çıktdı bende kıyafetlerimi giyinip

"hadi kalk tenbel kızz" yine Mertin sesi sabahlarımı aydınlatıyodu bu arada ben hasdaneden çıkanı 2 gün geçmişdi hasdanede olanlardan beri Egeyi görmüyodum yani yalanmı söyledi beni bırakıb gitdimi çok kötüydüm dışarı çıkamıyodum, gözlerimi açdığı...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 aşağı indim Mert yine kahvaltı hazirlamışdı babam ve Aslı teyze bir haftalığına yurt dışına çıkmışdı koltuka geçdim t.v yandırdım kumandanı elime alıp gezinmeye başladım hiç birşey yoktu birden kapı çalındı Egenin gelme umuduyla kapıya koüdum kapıda polisler vardı ve benim hayatım bir kez daha karardı çünki babam ve Aslı teyze kazageçirmişdi ve ikiside ölmüşlerdi hayatımdakı tek NEFES ALDIĞIM İNSANIDA KAYBETDİM.


1 hafta sonra

herkes perişandı okadar alamışdım ki artık gözyaşlarım kurumuşdu çok kötüydüm Egeyi yalnız bir defa görmüşdü çok kütüydü ve bana yaklaşıb "babamı aldın şimdide annemi aldın benden" ben onun babasını bile hatırlamıyordum hiç isminide bilmiyordum niye öyle söylodu ben ona napdım.

Allah böyle yazmışsaben ne yapa bilirim benimde annemi şimdi ise babamı benden aldı ben neden hiç kimseye kızmıyorum niyee ben insan diyilmiyim ya neden her kes yüzerime geliyordu hiç anlamıyorum.

bir gün sonra

sabah çabucak kalkip siyah yırtık pantalon siyah gömlek üzerine bir şeyler giyinip

sabah çabucak kalkip siyah yırtık pantalon siyah gömlek üzerine bir şeyler giyinip

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


 aşağı indim Mert yine mutfakdaydı yanağına bir öpücük kondurup masadan bir tane zeytin aldım ve çabucak dışarı çıkdım.

iş ilanlarına bakmışdım telefonda gece bir kafede işçi arıyolardı bende gitdim eve 2 saatlik yol uzakdaydı amma kafamı biraz sakitleşdirmek için böylesi daha iyiydi kafeye geldiğimde çabucak işime başladım sabah 10:00 iş başlayıp 23:00 bitiyordu biraz yorucu bir iş idi amma benim için önemli diyildi.

eve dönmek için bir taksi bekliyordum amma hiç taksi bulamadım Mertede aradım ulaşılmıyodu o yüzden yürüyerek eve dönüyordum karanlık sokaklardan geçdikce o geceyi hatırlıyordum amma korkmuyordum çünki Ege bana söz vermişdi beni koruyacağına söz vermişdi sözünden dönemezdi.

gitdikce sokaklar dahada kararıyordu birinin beni kafeden çıkdığımdan beni izlediyini biliyordum amma umursamıyordum Egenin sözünü hatırlayıp korkmamaya çalışıyordum . en sonunda eve varmışdım kapıyı çaldığıma Mert açmıyordu iyiki yanımda anahtarlar vardı kapıyp açdım ve fark etdimki o adamda burdaydı hala beni karanlıkda gözetliyordu çabuk içeri girdim ve kapıyı kilitleyib odama koşdum yorganın altına girdim.

1 saat sonra

Zeynep aramışdı Mertle yemekdeydi bende salonda oturmuşdum pizza sifariş vermişdim ve gelmişdi pizzamı afiyetle yedim saat 02:30 Mert hala gelmemişdi Egedense hala haber yokdu niye böyle yapıyordu bilmiyordum.

elektirikler kesildi telefonumun flaşını yandırdım merdivenlerden yukarı çıkıyordum ki kapı çalıdı ve elimden telefon yere düşdü kapı hala çalıyordu galiba Mert gelmişdi o yüzden karanlıkda dikkatlice aşağıya indim ve kapını açdım

"İYİ GECELER ELSA"


acı hayatWhere stories live. Discover now