4. BÖLÜM

242 12 2
                                    

Shane dolabından siyah dar kot pantolon, beyaz gömlek ve siyah bir ceket aldı. Duştan yeni çıkmıştı. Kısa saçlarından su damlaları zemine damlıyordu.
Havluyu aldı ve saçlarını kurularken düşündü; bu gece çok ateşli olacaktı, sevdiği kadınla yatacaktı. Tek korkusu şartları çiğnerse onu kaybedecek olmasıydı. Sevişseler bile rahatlatmayacaktı ve gözü hemen başka kızlara kayacaktı, bundan emindi ama böyle birşey yapmak istemiyordu. Zaten en kısa sürede tekrar evlilik teklifi yapmak istiyordu. Yaptığı yanlışı telafi etmek istiyordu, bu vicdan azabı ile zaten rahat değildi.
Carmen ile saat 7'de buluşacaklardı. Erken buluşmak istemişti çünkü onunla vakit geçirmeyi özlemişti. Hemen hazırlanmaya başladı, bekletmek istemiyordu onu. Parfümünü de sıkınca hazırdı. Arabasının anahtarını aldı ve evden çıktı. Yemek için şehrin en popüler mekanını seçmişti, onu en iyi yerlere götürmek istiyordu.
--------

Evin önünde onu bekliyordu. 5 dakikaya geliyorum demişti ama yarım saat oldu gelmemişti. Bilerek bekletiyordu, içeri de giremiyordu. Ailesi hala kızgındı. Arabadan indi ve kapısına yaslanıp sigara yaktı, birkaç çektikten sonra kapı açıldı ve o çıktı. Tek kelimeyle müthişti. Siyah dar bir elbise giymişti. Saçlarını dalgalandırmış ve kıpkırmızı bir ruj sürmüştü. O da Shane gibi bu gece için ayrı bir özen göstermişti kendine. Yanına geldiğinde kendine çekti ve sarıldı. Kulağına "Çok güzel olmuşsun" dedi. Yüzünü görmesede gülümsediğini hissetti. Geri çekilip gördüğü andan beri dikkatini çeken  dudaklarını öptü yavaşça. Masum başlayan öpücük onu arabaya yaslamasıyla farklı bir hal aldı. Elleri vücudunun her yerinde dolaşıyordu. Bir anda Carmen onu itti ve kahkaha atmaya başladı. Kaşları çatıldı. Eğleniyor muydu? Ne oluyor diye soracakken onu tuttu ve eve doğru çevirdi. Tüm odaların ışığı yanıp sönüyordu. İzleniyorlardı ve böyle bir tepki vermeleri onu da güldürmüştü.
Elindeki sigaradan bir nefes daha alıp yere attı, Carmen'in kapısını açtı. Bindiğinde hemen direksiyona geçti ve şehir merkezine doğru sürmeye başladı. Bir gözü etrafa bakan Carmen'de diğeri yoldaydı. Elini bacağına attı ve okşamaya başladı.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jun 11, 2019 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

The L WordHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin