ŽABÍ STEHÝNKA

194 28 4
                                    

Ušli jsme už asi pět kilometrů a zase začali fňukat. ,,Mě bolí nohy!" ,,Já jsem unavená!" A podobně... Už jsem toho měla akorát dost a řekla. ,,No dobře! Když budete alespoň jenom do tý doby než bude večer držet tu vaší hubu tak přespíme o dvě hodiny dřív a ještě si dáme přestávku." Jestli vás všechny zajímá co budeme mít k večeři když jsme si všechno jídlo snědli mám pro vás dobrou zprávu. My jsme totiž úplně IMUNÍ vůči tomu aby nám došlo jídlo protože já mám zásoby na pět dní! Jo a večer k večeři se budou opékat buřty. Frisk prosadíme někam na kámen... A nebo na kámen vlastně radši ani ne... Rozložíme deku a tam jí prostě posadíme a opeču jí to raději já. Protože všichni až moc dobře víme že je Frisk strašně šikovná a vůbec by při opékání večeře nepodpálila nejdřív sebe, pak nás a na konec i celej les. No co? Já jí prostě odmítám věřit!

Večer...

,,Tak tady si dřepni Frisk a skus nic nedělat jasný! Já si půjdu támhle pro zapalovač do batohu a ty tady budeš sedět a budeš sticha jasný?" Rozprostřela jsem na zem deku a Frisk na ní vlastnoručně posadila. Ostatní šli zatím co jsem to nemehlo hlídala pro dřevo a třísky... Snad nebudou mít ty třísky někde po těle zadřený... Já je totiž potřebuju na oheň😉. Vrátili se po asi pěti minutách se dřevem a já se rozhodla zapálit oheň. Moc mi to ale nešlo. ,,Můžu to skusit já?" Zeptala se mě Frisk. ,,No to teda ne! Zapomeň! Ty si tady budeš číst a já ti udělám buřt!" Jako sorry ale co si ta malá žlutá věc s šikmíma očima sobě jako myslí? Když už jsem konečně ten oheň asi po dvaceti minutách zapálila, šli jsme opékat. ,,Hele žába!" Vykřikla najednou Undyne. ,,Jak asi chutnaly žáby pečený na ohni?" Když jsem tohle uslyšela málem jsem se poblila. Vzala tu žábu a napíchla si jí úplně v klidu na ten klacek. Když jsme dopekli večeři sedli jsme si na deku kam jsme si i rovnou rozprostřeli spacáky a karimatky a jedli jsme večeři. Pak už jsme si jenom popřáli dobrou noc a šli jsme spát...

Pokračování příště...

Pokračování příště

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.
ParodyTale2 !ŠÍLENÝ VÝLET!Onde histórias criam vida. Descubra agora