8.Bölüm

2.5K 126 6
                                    

Selam. Erken yazmaya çalışıyorum anca bu kadar. E tatil napıcan. Neyse iyi okumalar. Sonra Multimedia  eklicem.

___

Okula geldiğimizde gözler bizim üzerimizdeydi ve bu gerçekten çok rahatsız ediciydi.

Ardından şu salak Asya her zamanki okulu inleten seslerini çıkararak yanımıza geldi. "Arda, noluyo burda hıı?" dedi cırtlak sesiyle. Ulan yan yana okula girdik diye noluyo, sanki el ele tutuştuk. Aslında  Asya karakterine göre fazla şımarık ve cırtlak bir kıza benzemiyor ama işte dış görünüşe göre yargılamamak gerekir.

"Ne olmuş bebeğim? " dedi. Mide bulandırıcı sözler...

Yaşasın saplarrrr!

" Ayy, neden bu kızla geldin ki okula? Noluyo ama yaaa. "dedi Asya. Yeter katlanamam bu kadarına. " Noldu canım battı mı? Bişey olduğu yok sevgilini çalmadım senin gibi değilim ben. " diyip çekip gittim. Beni s*rtük yerine koymasına izin veremem. Tek o mu konuşcak canım.

Gittim Sude'nin yanına, bahçeye. Uzandım çimlere. Kapadım gözlerimi. Sıkıcı günlerimden birindeyiz yine işte.

Üzerimde duran gölgeyle gözlerimi açtım. Önümde duran Arda 'yı görünce kalktım ayağa. "Noldu?" dedim ifadesizce. "Senin derdin ne?" dedi o da soruyla cevap vererek. "Asya' ya söylemek istediğin şeyi anladım. Amaç?" diye devam etti.

"Amacım o kendini fazla biiey sanan, biyerleri kalkmış kıza ne olduğunu göstermek. Şimdi izin verirsen yine çimenlere yatıp hayal kurucam. " dedim ve oturmaya çalıştım. Tam o sırada kolumu kavradı ve beni kendine çekti.

Birbirimize çok yakındık. Vücudum onun vucüduna değiyordu." Birdaha yapma. Anladın mı? "dedi ve bıraktı.

Hala gözlerimin içine bakıyordu." Bana s*rtük diyen kişi ilk önce kendine baksın da öyle konuşsun. Altta kalmam, beni ezik görme. "dedim ve bu sefer Sude'nin yanına hızlıca gittim.

Sude'yle Poyraz kahkahalarla gülüyordu masada." Selamm. "dedim sevecen görünmeye çalışarak.

" Selam. "dedi Sude'yle Poyraz da. Onlar sanırım işi yürütmüşler.

___

ARDA'DAN:

" Hey Arda! " dedi Poyraz arkamdan koşarken." Ne var. " dedim bunalmış bir şekilde.

" Konuşmamız lazım. "dedi nefes nefese yanıma geldiğinde. " Söyle"dedim.

"Bir yere oturalım mı? "dedi.  Yandaki banka oturduk." Çok düşündüm de, saçma bir konu için kavga etmedik mi dostum? "dedi. Aslında haklıydı." Pekala. Haklısın dostum. Sen benim kardeşimsin gel buraya. "diyip sarıldık.

Dostumu özlemiştim.  Neredeyse 1 hafta oldu. Kardeş gibiydim onunla ve birçok küçük kavgalarımız oluyordu. Sonra barışıyorduk. Çocuk gibiydik işte.

" Canııııım napıyosunuzz? "dedi Asya gelip ve kucağıma oturdu." İn. "dedim. Böyle şeyler yapmasından artık hoşlanmıyorum. Biraz olgun ve asil olmalı. Böyle yalaka değil.

" İnmiycem. Artık bana çok soğuk davranıyorsun Arda. Kırılıyorum. " diyip dudak büktü.

" Asya, in! " dedim bu sefer daha sert. İndi kucağımdan. Kolundan tutup onu bi köşeye çektim." Bitti bu ilişki. Yalakalıklarından da senden de bıktım. Biraz kendine gel, kendin ol. Yapmacık gezinme etrafta!! "diye bağırıp elini sertçe bırakıp gittim.

___

Yine kısa bir bölüm oldu ama minik ekşın da oldu yani :D Neyse daha hızlı yayınlamaya çalışıyorum ama zor oluyor ilham gelmiyor. Yorum atsanız güzel olur diyorum. Sizi seviyorum <3

BAKICI.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin