chapter 4

200 12 6
                                    

Melody's perspetiv:

Simon hade signat mig! Mig! Jag kan inte fatta det! Ute i korridoren fick jag sjunga inför honom och han hade sagt att jag skulle bli världskänd på nolltid! Jag har aldrig stått på en scen eller sjungt inför en publik förut för att jag har en sån scenskräck. Men Simon sa att det inte gjorde något för det går att träna bort. Han berättade sent ut på kvällen för oss alla om vad jag och han pratat om och jag ska uppträda med dem i London nästa månad. Så vi är tvugna att träna på några nya låtar som jag ska vara med och sjunga i. Till en början trodde jag inte att de andra från bandet skulle gilla att jag plötsligt ska uppträda med dem, men de verkar lika exalterade som jag!

Jag, Harry och Niall satt i det jag antar var Nialls bil eftersom han körde. Jag kollade på mobilen och klockan var strax över tolv. Jag hade även fått ett meddelande från mamma för någon timme sedan.

''Hej gumman! Det blev sent och jag ska jobba imorgon än fast att det är söndag så jag var tvungen att fara. Du får ringa om du vill ha skjuts till din lägenhet senare när du vill hem så kommer jag och hämtar dig.Puss''

Jag svarade snabbt på smset:

''Det är lugnt, Harry sa att jag fick sova hos honom för det ska tydligen Niall också. Jag ringer dig imorgon, jag har världens nyhet jag måste berätta! Puss''

När jag tittade upp från mobilen såg jag att vi svängde upp på Harrys uppfart. Vi gick in i huset och alla lampor var släckta. Anne måste ha gått och lagt sig. Niall skulle sova i gästrummet och jag på soffan, Harry hade sagt att han kunde ta soffan men jag insisterade. Han hämtade ner ett täcke och kudde åt mig innan dom gick up på övervåningen. Jag tog av mig mina jeans och min tröja så att jag var i underkläder innan jag la mig i soffan och somnade.

* * * *

Jag vaknade nästa dag av att jag kände något kallt som rann nerför min kind. Jag öppnade ögonen och fick se Niall och Harry bredvid soffan skrattandes. Harry höll i en vattenflaska som han höll ovanför min kind och lät det droppa vatten ner på mig.

''Vafan'' Jag satt mig upp och torkade mig kind med min hand. Niall skrattade och Harry tog en klunk vatten från flaskan med ett retsamt flin. ''Ha-ha jättekul'', sa sarkastiskt och himade med ögonen.

''Godmorgon solstråle! Vi ska vara på studion om en halvtimme så du vet.'', Sa Harry och rufsade till mitt hår med sin hansflata innan han och Niall gick in i köket. Lika irriternade som förut. Jag ställde mig upp och tog på mig mina kläder som jag hade på mig igår och satte upp mitt långa hår i en hög hästsvans. Jag kunde höra Niall och Harry skratta från köket så jag bestämmde mig för att gå till dem. När jag kom in i köket stod de lutade mot diskbänken och pratade. Jag kollade ut genoom fönstret men såg inte Annes bil på uppfarten så hon måste ha farit på jobbet.

''Harry vad är klockan?'', frågade jag och tittade å honom.

''tio i tolv, du borde äta något innan vi ska fara.'' Sa han och kollade på sin armbandskocka samtdigt som Niall drack vatten.

''Nej tack, jag är inte hungrig.'' Sa jag och halvlog så trött som jag var.

''Okej, då är det väl lika bra att vi börjar fara till studion då.'', Sa Niall och log när han gick ut ur köket och mot hallen. Harry tittade på mig oroligt med sen kom ett leende fram och vi gick efter Niall till hallen och sedan ut i bilen. 

* * * *

Vi gick igenom flera korridorer innan vi kom fram till en vit dörr där vi stannade. Niall öppnade dörren och vi gick in. Zayn, Liam och Louis var redan där och pratade med en 30-40 årig man. Niall och Harry hälsade på honom för dom kände tydligen honom. Han vände sig sedan mot mig med ett stort leende på läpparna.

''Du måste vara Melody.'', Sa han och höll ut sin hand mot mig. Jag nickade och skakade hans hand. ''Jag heter Mike, jag ska lära er de nya låtarna. Och kom ihåg att vi ska exprementera här för att få fram det bästa ur låten, så prova olika sätt att sjunga genom låten'' Sa han sedan. Jag började bli nervös så jag ställde mig tätt intill Harry. Han log och tog min hand i sin utan att titta på mig. Mike delade ut papper med låttexten på och satte sig sedan vid pianot och började spela ett intro. Vi hade ställt oss i en halvcirkel runt pianot och på papperet stod det vilka stycken man skulle sjunga. Liam började sjunga och han lät som en ängel, sen var det Harrys tur och han hade den där lite raspiga rock rösten. Nu var det refrängen och det var min, Zayn och Nialls tur att sjunga. Jag blundade när orden slank ur min mun, efter dom två första meningarna tittade jag och alla stirrade på mig. Inte på ett dåligt sätt utan mer glada. Jag bestämde mig för att sjunga en hög ton i mitt solo, så jag la mina händer på magen och alla såg på mig medans jag tog tonen. Mike slutade plötsligt spela och tittade på mig.

''Sjöng jag fel eller nåt?'', Sa jag och kollade på Louis som verkade ha tappat hakan.

''Va? Nej,nej. Det är bara det att jag aldrig har hört någon ta en så hög ton på flera, flera år.'', Sa han och log varmt. ''Jag tror vi ska ta en fem-minutare  killar..och äh, Melody.'' Sa han sedan och tittade på klockan och gick sedan ut samtidigt som han fiskade upp sin mobil ur fickan. 

Jag gick fram till Louis och la mitt pekfinger under hans haka och stängde hans mun. De andra började skratta och Louis rodnade lite. Plötligt började min mobil ringa så jag gick undan lite och svarade, det var Simon.

''Melody, jag har fixat en intervju till dig. Det är nu till kändisliv börjar'', Sa simon glatt.

''Äh, okej. Men när. - Och vad ska vi prata om?''

''Imorgon halv tre. Vi ska prata om de nya låtarna och om konserten med One Direction. Ta med dig en av killarna också. Okej? Jag kommer vara där jag med.

''Bara en av dom?''

''Bara en. Och du Melody, du måste visa att du hör hemma på scen och att du är född till att vara sångae. Gå in på intervjun som att du äger världen, okej?''

''Okej! Tack! Hejdå.''

''Hej.''

Jag la på och stoppade mobilen i fickan är jag kände två händer runt min midja bakifrån.

''Vem var det?'', frågade en välbekant röst i min nacke. Harry. Jag vände mig om och tog bort hans händer från mig. Han log ett snett leende med glimten i ögat som vanligt.

''Simon. Jag ska på intervju imorgon, och en av er ska följa mig enligt Simons order.'', Sa jag och log mot honom.

''Okej, vem?''

''Jag fick välja.'', sa jag och log ett bredare leende.''Kan du följa mig? Jag känner ju trots allt dig mest av alla i bandet.''fortsatte jag. Jag tror jag har börjat gilla Harry, alltså jag gillar- gillar honom. Nej,  nej! Melody du får inte falla för honom! Innan du vet ordet av kommer han att sticka ut på turné, eller så blir det din tur den här gången nu när din kariär börjar! min inre röst tränger sig fram lättare än vanligt nu mera.

''Självkart.'', Sa Harry och log varmt. Ja självklart han vill följa, allt för att komma dig nära och sedan krossa ditt hjärta, igen! Åh! Varför ska min inre röst alltid förstöra allt?

''Jag måste berätta en sak...'' Fortsatte Harry. ''Melody, när jag ser på dig så bli-'' Han avbröts av att Mike kom in i rummet. Jag antar att pausen var slut. Jag undrar vad Harry skulle säga, han såg besviken ut när han inte hann prata klart. Mike satte sig vid pianot och började spela så alla samlades igen.

(Hejhej, är det någon som läser? :3 Kommentera gärna om ni läser. Jag är alltid öppen för tips, feedback och kommentarer om vad ni vill ska hända! rösta gärna! Tack ifall ni läser. Pöss!)

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Aug 11, 2014 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

True Love Is Friendship Set On FireWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu