düzgün yazmaya karar verdigim bölüm

114 4 16
                                    

damian uyandığında delirmiş durumdaydı hatta bana bile saldırdı bana bana lucy quinn e ya. şimdi tamamen delirmiş durumda fln işte bizimkiler de şehri ele geçirip, şu herkesin aşık olduğu justice league i ele geçirmek için plan yapıyorlar.

nys işte aşkımı delirttik şimdi jason ve martha gittiler sanırım bara 🙄🙄🙄 bende dami ile kaldım şimdide dami bir camdan kafesin için de çığlık falan atarak koşturuyor ve camları çiziyor sanırım çıkmaya çalışıyor ama çıkamaz işte bende o bi sakin kalırsa onu daha bi bizim gibi konuşabilen ve her yeri kırıp dökmeye çalışmayan biri yapmak için 2. serumu vercem de bu çocuk ne hareketiymiş arkadaş yaaaaa.

lusi:damian Bİ SAKİN DURUR MUSUN?
dediğimde durdu lan yoh ananı sadece demek yetiyo muydu aq? yetiyomus okurlar . abiniz falan siz3 birşey yaparsa diyin ona sonrada devam ederse ananızı çağırın nys konudan koptuk işte ben kafası açtım falan sonrada kaçmaya çalıştı ama o anda serumu enjekte ettiğim için bayılıp kaldı yavrucak nys bu ona daha doğal bir delilik vercek. bune lan makyaj reklamı gibi oluyo ıyyykkkkkkk.nys işte siz birazda marti nin ne yaptığına bakın hadi kış kış

martiiiiii:
jason la işimizi hallettikten sonra bara gittik ve ben icip kafayı bulmuşum sonrada ertesi gün evde yatağımda uyandım ama  jason yok bende bi arayım dedim açmadı falan dışarda aramaya başladım sonra biri beni yakaladı tuzağa düştün dedi ve sonrada bayıldım evet ben de tuzağa düşüp kaçırılabiliyorum tamam mı ?🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 nys yazar bebeğimiz yazmaya devam etmek istemiyo klişe olsun kudurdular diyo o yüzden burda bitiriyoruz kuşlar sonraki sefere görüşürüz! lan ben baygınım nası hala konuşabiliyorum ?
yazar atlar:benim symde canım
der ve artık martha yı bayıltır xjdhdhfhfhdgdgdgdb

değişik bir bölüm oldu sanki?

damian wayne × lucy quinzell texting Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ