Κεφάλαιο 5ο

95 19 4
                                    

Μαρίνα:Βαλέρια,Βαλέριαααα...

Βαλέρια:Μαρίνα με κατατρόμαξες.Έγινε κάτι;

Μαρίνα:Πρέπει να ξυπνήσεις κορίτσι μου.

Βαλέρια:Γιατί τι ώρα είναι;

Μαρίνα:6:30

Βαλέρια:Τι ώρα είναιιιιι;

Μαρίνα:Η κυρία Davids μου είπε να σας ξυπνήσω τόσο νωρίς επειδή έχετε να κάνετε δουλειές.Πρέπει να ξυπνήσεις αμέσως επειδή στις 6:50 σερβίρετε το πρωινό και στις 7:10 φεύγετε για το studio.

Βαλέρια:Καλά.

Το πρωινό ξύπνημα δεν το γλίτωσα δυστηχώς.Κάθε πρωί είχαμε να κάνουμε διάφορες δουλειές.Οι Κυριακές ήταν συνήθως κενές,άντε και κανένα Σάββατο.Δεν με πείραζε όμως,μπορεί να κουραζόμουν αλλά άξιζε τον κόπο.

(Στο studio)

Mrs Davids:Λοιπόν παιδιά,σήμερα θα κάνουμε ένα μάθημα για να μάθετε να βγάζετε μόνοι σας τις τέλεις φωτογρφίες με το κινητό σας.Θα δώσουμε στον καθένα σας ένα iphone XS που έχουν εκπληκτική κάμερα για να βγάζετε όσο το δυνατόν καλύτερες λήψεις.Θα σας στείλουμε και ειδικά φώτα για να βγάζετε φωτογραφίες στο σπίτι,επειδή παιδιά το φως σε μια φωτογραφία είναι το παν.Θα κάνετε 2 ώρες μάθημα και μετά θα έχετε 1 ώρα για πρακτική.Στο τέλος θα μας δείξετε το αποτέλεσμα.

Βαλέρια:Νιώθω ότι είμαι στο next top model.

Charline:Όντως.

Luciana:Αυτό λογικά το κάνουμε για να έχουμε κατάλληλο υλικό για τα social media.

Mrs Davids:Ναι και όχι μόνο.Πρέπει να έχετε αυτοπεποίθηση μπροστά στην κάμερα.Χθες που κάνατε μάθημα για να στύνεστε μπροστά από μια κάμερα σας βοήθησε αρκετά.Όμως θέλετε αρκετή δουλειά ακόμα.

Marcus:Καλά εγώ είμαι ήδη έτοιμος.

Mrs Davids:Νομίζεις.Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά μέχρι ένα σημείο.Θέλεις πολύ δουλειά αν θες να ξέρεις.

Marcus:Μάλιστα.

Mrs Davids:Ξέχασα να σας πω πως μόλις τελειώσετε θα πάτε για 3ωρη προπόνηση.Θα γυμνάζεστε 3 ώρες καθημερινά και στα ταξίδια που δεν θα έχετε τόσο χρόνο θα δούμε για το πρόγραμμα γυμναστικής αλλα θα γυμνάζεστε σίγουρα για να φαίνεστε ωραία.Εγώ φεύγω τώρα,καλή τύχη.

Βαλέρια:Τι σχόλια ήταν τώρα αυτά;Δηλαδή αυτοί που δεν γυμνάζονται φαίνονται χάλια;

Charline:Εμείς πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες κατά γράμμα.Η δουλειά μας είναι να δείχνουμε ωραίοι και να πουλάμε προιόντα είτε μέσω του instagram είτε στο teen project.Πρέπει να το κάνουμε,γι'αυτό μας πληρώνουν.

From trash to class#WATTYS2019BC#JAWBC18 #wa2018#WCCΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα