14.kapitola - Tajemství

407 17 1
                                    

~Sobota~

Luna
Za pár hodin máme sraz s kluky. Mám strach jak budou reagovat na vše. Ano, správně na vše s Ninou jsme usoudili že to bude takhle nejlepší a klukům dojde že nejsme ty nejmilejší holky jako jsme byly na táboře. Možná to asi nevíte ani vy? Myslím že to bude lepší říct vám teď než abyste to slyšely společně s kluky. Kde bych asi začla...     

Bylo to asi dva dny po tom co jsme se rozešli  já se Sebasem a Nina se Xavim.  Byly jsme zrovna u Niny. Když v tom Nina řekla... Jaké by to bylo kdyby byl svět kde bychom byly jiné drzé. V tom nás to napadlo. Vždy po škole jdeme k Nině a tam se převlékneme do pro nás pohodlného ale tmavšího oblečení. Jsme něco jako Ambár jsme i trochu drzé. Ne ale na sebe chodíme do jednoho baru trochu dál od J&R většinou tam totiž chodíme když se J&R zavírá to od tamtuď chodí nejvíce lidí. Tak právě proto. Neboj do toho nechodíme každý den jen občas ale k Nině se chodíme převlíkat jen proto abychom si i zvykli a měli tak trochu vlastní svět. Jenže když chodíme do toho baru tak nás často nějací kluci zvou na pití a pak nás třeba potkávají ve městě a zdraví. To je to nejhorší. Prozrazují naši druhou tvář dáli se to tak nazvat.

Nina
To je celá naše soukromé tajemství tedy ví to jen jedna osoba. Simón. Luna se prostě musela svěřit nemám ji to za zlé je to její nejlepší kamarád. Chápu ji. Je aspoň ráda kdyby se něco stalo tak máme komu zavolat a ten pro nás přijde přijede nebo tak...  U Mattea a Gastóna to bude ale asi těžší. No nic jdu ještě za Lunou ať jdeme spolu.

~14.00~

Luna
Pomalu ale jistě se blížíme k parku nakonec jsme je přemluvily nechce jít do Rollleru aby náhodou kdyby je to překvapilo a trochu zakřičeli tak aby se všichni se neotáčeli. Je to jen pro jistotu. Nenene už je vidím prudce zastavím.

N: Luno co se děje jsi v pořádku?
L: Nino nemůžu. Já nemůžu nechci zničit někomu něco dobrého. Chápeš bojím se jejich reakce.
N: Luno já to chápu ale nemůže vycouvat, ale než tam dojdeme musím ty něco říct.
L: Copak děje se něco?
N: Ta hra na převlíkanou mě nebaví chci být zase jenom hodná Nina která je tou největší stydlivou osobou (smích) uvnitř budu furt drzá a navíc navenek to bude vyplouvat na povrch nemyslím že se toho už někdy zbavím.
L: Máš pravdu mě už ta hra taky omrzela. Stejně jim to musíme říct je to už vlastně součást naší minulosti ale je a bude to přítomnost i budoucnost Rozumíš mi viď?
N: Rozumím ale měli bychom už jít než si nás všimnou a půjdou k nám.
M: Vážně si myslíte že vás bychom přehlídly?
L: Matteo co to děláte vy nás odposlouchávate?
M: Ne ale už jsme tu byly a vy jste se zastavily tak jsme chvíli počkali když jste delší dobu nešli rozhodly jsme se prostě jít k vám.
G: Teď byste nám měli ale říct proč jste se chtěli sejít v parku a ne v Rolleru.
N: Dobře vše vysvětlíme jen nevíme kde začít.
L: Začalo to dva dny po rozchodu s ...

----------------------------------------------------------- Tady už příběh znáte. 😂

Doufám že se nezlobíte že nevydávám prakticky vůbec ale co chyběla inspirace. Jinak doufám že koukáte na 3 sérii a pokud ano co si myslíte právě teď o Ramirovi a jeho vstupu do Red Shark ? A myslíte si že Luna opravdu miluje Simóna nebo se zase snaží za pomenout na Mattea a Nina má jako obvykle v takových situacích pravdu? Vaše názory jak na moje otázky, tak na celou třetí sérii nebo na kapitolu pište do komentářů zatím se mějte.

Ahoj 💖

PS: Ta písnička je že 3 série kdyby někdo nevěděl a jo hodně se mi líbí. 😂😂

Začátek všehoUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum