8.kapitola - Vše je jinak !?

461 31 4
                                    

Jen chci říct že to video je trailer na třetí sérii. Takže pokud jste ho ještě neviděli tak tady je a i z titulkami a teď hurá na kapitolu. 
*O dva měsíce později*

Luna
Pokud si myslíte že sem teď s Matteem ajsem nešťastnější dívka na světě tak jste na omylu. Podotýkám že na velkém omylu. Pamatuji si že naposledy jsem vám tady vyprávěla o balkónu. Pak to bylo jako velký krásný sen. Řeknu to zkráceně. Tak dva dny před odjezdem se Matteo Balsano rozhodl že já nejsem už pro něj nic. Takže zkuste hádat co se stalo. Jestli vám to ještě teď nedošlo tak poté rozhodně ano. Dal mi kopačky a z kluka co jsem znala se stal BadBoy. Pokud to nechápete nebojte my to taky že začátku nepochopily. Víte proč říkám my. Je to prosté, ocásek Gastón udělal přesně to samé. Co se dá dělat ? Je to jejich volba. Osobně jsem pogratulovala jak Delfi tak Ambár. Ony si mile rády vzaly naše místa u kluků. Nejspíš jsem Ambár vykolejila když jsem jí to řekla do očí a bez emocí. Doufám že si nemyslíte že jsem teď BadGirl. To rozhodně ne jen jsem pozměnila vlasy. Také trochu styl oblékání jen malinko. Navíc začla škola a já se rozhodla jen pro pár věcí a lidí kteří mě dělají šťastnou.

Matteo
Teď si asi říkáte co jsem to proboha za člověka. Je jen jediný důvod Ambár. Né že bych jí miloval ale donutily mě. Delfi zase donutila Gastóna. Pokud se ptáte čím nám vyhrožovaly a nadále vyhrožují. Je to tak primitivní. Luna a Nina. Pokud teď nerozumíte vysvětlím. Ambár řekla že pokud s ní nezačnu chodit začne ubližovat Luně. Teď si asi myslíte že jsem idiot. Taky jsi to myslím dlouho po tom co se stalo mi došlo že to byl jen její plán a ona vyhrála obojí jak zraněnou Lunu tak mě. Dvě mouchy jednou ranou nebo jak se to říká. Pokud se ale teď ptáte proč to s ní tedy neukončím je to lehké. Vím čeho je Ambár schopná a bojím se že jí opravdu začne ubližovat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Tak po dlouhé době tu je další kapitola. Doufám že se vám to líbí a jedna otázku na kterou prosím napište odpověď. Líbí se vám kam tento příběh směřuje? Za vaše komentáře a hlasování budu moc ráda a už teď jsem tak se mějte a Ahoj 💖💖

Začátek všehoWhere stories live. Discover now