WattCon!?

48 14 0
                                    

https://www.eventbrite.ca/e/wattpad-presents-wattcon-2018-tickets-47785817667?utm_campaign=WattCon+2018&utm_medium=bitly&utm_source=WattCon+Mobile+BigBox+-+50sold

Valószínűleg nem tudjátok kimásolni a linket, de mindegy XD A lényeg, hogy a minap olvastam, hogy a wattpad saját con-t rendez, ami a WattCon nevet kapta.

Valószínűleg nem tudjátok kimásolni a linket, de mindegy XD A lényeg, hogy a minap olvastam, hogy a wattpad saját con-t rendez, ami a WattCon nevet kapta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Szerintem tök érdekes és nagyon is jó ötlet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Szerintem tök érdekes és nagyon is jó ötlet. Sajnos itthon nincs olyan szinten a dolog, hogy egy ilyet lehessen szervezni, így maradunk a standard wattpad találkozóknál, mindenesetre érdemes belenézni, hogy miket kínál. Elég híres és nagy wattpados neveket említ, akik közül voltak már, akik megnyerték a wattys- díjat is. Szerintem very érdekes és remélem egyszer, mihamarabb elér itthonra is ez a szint. 

Igazából hazai vonatkoztatásban is vannak olyan kiemelkedő írók, akikért érdemes lenne egy ilyenre elmenni, nem fogok példákat hozni mindenki döntse el maga ki miatt menne el egy ilyenre :3 Hátha egyszer össze hozza a magyar wattpad is ezt a vonalat! :3 mondjuk én örülnék neki!

Közlemény Book /®ENDED©\Where stories live. Discover now