Függesztve

60 10 2
                                    

Sziasztok!
Eléggé sokat gondolkodtam rajta, hogy így amúgy az én munkásságom nem sokat ér. Oké talán a szerelem gátlások nélkül s a gun n' blood igen. Azonban ezen kettőn kívül pont ugyan úgy hülyeséggel tömöm tele a wattpadot, ahogyan az ellen tiltakoztam. Értelmetlen írásokat rakok ki, amik aligha vannak még száz szavasak is olykor.

Így arra a döntésre jutottam, hogy függesztem egy időre ezt a fiókot. Mármint, hogy nem használom. Amíg nem írok egy arra érdemes könyvet, amit kirakhatok. Bizonytalan időre fogok eltünni. Nem tudom meddig nem leszek, így nem mondok előre semmit. Így is sok dolog van még a nyakamon, hiszen a Perfectot s a szerelem gátlások nélkült is kellene olvasni ráadásul a WPHungary-ban is munkálkodni kellene, de valahogyan egyikhez sincs hangulatom. Össze kell kapnom kicsit magam így ez ideig remélem nem követtek ki. Nem merülök hatalmas feledésbe :3 Aki akar az úgy is megtalál s fog tudni velem beszélgetni.

Ja és iten a vipera fiókot pedig neki adom annak, aki kéri. Viperával sem tudok foglalkozni, meg az ő idéző jeles munkásságával.

Megértéseteket köszönöm s remélem majd ha vissza térek az örömmel tölt el titeket :)

Közlemény Book /®ENDED©\Where stories live. Discover now