5. rész

113 21 22
                                    

Vipera: Hölgyeim és uraim! Ismét itt vagyunk egy újabn Szabadon résszel. Ezúttal az utolsóval.. igen sajnos nem kaptunk több pénzbeli támogatást a műsor folytatásáhot. Azonban nem kell csüggedni, ugyan is lesz egy max két epizódos utó felvonás, ahol a második évadra keresnek új műsor vezetőt. Itt a műsor vezető jelöltek fognak majd versengeni.
*Vipera szipog*
Vipera: Megesküdtem, hogy nem sírok így nem is fogok.
*vipera bömböl, mint egy kisgyerek*

Adás szünet

Szereted a klassz interaktív játékokat? Játsz te is a Legacy of Adventures szerep játékkal. Az én oldalamon találhatod meg a játékot és hidd el feletébb király!

Adász szünet vége!

Vipera: Szóval a győztes nem más, mint... én! *Mindenki tapsol*
Vipera: Köszönöm, köszönöm! Tudtam, hogy én vagyok a legkirályabb, de ezt még díjban is megkapom, hát ez mennyei. Mindenesetre a versenyzőket haza küldtük, s elnézést kértünk tőlük!

Zéno: Én nem akarok haza menni, oda bent kaptam sok Vodkát!!

Vipera: Csit már.. rossz orosz, rossz! ...
Vipera: Szóval! Itt az idő jelentkezni az új évadra, a wattpad második valóság showjába, mint műsor vezető! Egy biztos, nem Szabadon néven fog futni, ezt a Wattpadment stúdió kinyilvánította. Jelentkezz sms-ben(azaz kommentbe).. Nem kell más csak a karaktered neve! Nem kell túl cifrázni most leírásokkal, csak a felhasználó neved és a karaktered neve kell! Ennyi! Sok sikert a jövő műsor vezető jelöltjeinek. Sose hagyjon el benneteket a remény.

Műsor szünet

Fantasy_MADve egy remek művész kövessétek munkásságát! Hiszen megérdemli!

Műsor szünet vége

Vipera: Sajnálom, hogy vége a műsornak, de a Wattpadment stúdió Niel csatornájába, már nem tudja bele sűríteni az adás időt, így megvonták a támogatást is, én meg levagyok égve most. *kacsint*

Vipera: Ah fasza.. legalább már ezzel sem kell foglalkozni a sok Viperisztikus néző az agyamra ment. * Rá néz a kamerásokra* Most komolyan még ezt is vettétek? Kapcsoljátok ki! A viszont látásra hölgyeim és urai.. *a műsor megszakadt*

Közlemény Book /®ENDED©\Where stories live. Discover now