Karakterler💖💖

513 15 22
                                    

İlk önce karekterlerden başlayalım.

Rose Cinderella= Ayakkabı hastası. Sindirella Şatosun da yaşıyor. Aşka inanır ve Astoria'ya da inandırmaya çalışır. Fairy Tale Land' deki en güzel prensestir. Gücü Balkabağı Sihri, Cam Ayakkabılar ve Alevis(Ben uydurdum. Evrendeki tüm güçlere sahip. Rose bu gücün koruyucusu. Bu güç bir bilezikte Rose'dan asla ayrılmıyor.) Sesi çok güzel. Yani çok güzel şarkı söyler. Ayrıca çok güzel dans eder. İksir yapmayı çok sever. Hawk, Travis, Shawn ve Şövalye Kurbağa'yı tanımıyor. Sadece adlarını biliyor. Astoria, LingLing ve Joy ile kankalar.

Astoria Rapunzel= Fairy Tale Land'deki en zeki kız. Rapunzel Şatosunda yaşıyordur. Aşka inanmaz. Rose'un aşka inanmasını saçma bulur. Gücü Kule Sihri ve Ateş Bilezikleri'dir. Hawk, Travis, Shawn ve Şövalye Kurbağa'yı tanımıyor. Sadece adlarını biliyor. Rose, LingLing ve Joy ile kankalar.

LingLing IronFan= Fairy Tale Land'deki en yetenekli kız. Savaş Uzmanlarını çok iyi biliyor. Gücü Yelpaze Sihri ve Ay Yayı'dır. Hawk, Travis, Shawn ve Şövalye Kurbağa'yı tanımıyor. Sadece adlarını biliyor. Rose, Astoria ve Joy ile kankalar.

Joy LeFrog= Fairy Tale Land'deki en hızlı yemek yiyenidir.(djdjjs) Gücü Kurbağa Sihri ve Kurbağa Küresi'dir. Kurbağalara bayılır.Hawk, Travis, Shawn ve Şövalye Kurbağa'yı tanımıyor. Sadece adlarını biliyor. Rose, Astoria ve LingLing ile kankalar.

Hawk SnowWhite= Fairy Tale Land'deki en yakışıklı prenstir. Fan Kulübü vardır. Kızlar ona bayılır. Elma yeme uzmanıdır(smsms). Gücü Kar Sihri ve Ayna Kalkan'dır. Rose, Astoria, LingLing ve Joy'u tanımıyor. Sadece adlarını biliyor. Travis, Şövalye Kurbağa ve Shawn ile kankalar.

Travis Beast= Fairy Tale Land'deki en şansız kişidir.(sjshh) Gücü Öfke Sihri ve Çirkin Maskesi'dir. Rose, Astoria, LingLing ve Joy'u tanımıyor. Sadece adlarını biliyor. Hawk, Şövalye Kurbağa ve Shawn ile kankalar. Ayrıca Shawn ile kuzenler.

Shawn Beast= Fairy Tale Land'de maskeleriyle ünlüdür. Gücü Maske Sihri'dir. Rose, Astoria, LingLing ve Joy'u tanımıyor. Sadece adlarını biliyor. Hawk, Şövalye Kurbağa ve Travis ile kankalar. Ayrıca Travis ile kuzenler.

Şövalye Kurbağa=(bu hikayede insandır) Fairy Tale Land'deki en acayip kişidir.(djdjjd) Gücü Böcek Sihri(ben uydurdum smnsjs). Rose, Astoria, LingLing ve Joy'u tanımıyor. Sadece adlarını biliyor. Hawk, Şövalye Kurbağa ve Travis ile kankalar.

🕯hayat iksiri🕯Where stories live. Discover now