5- Večerní mejdlo a další setkání s vrchními baliči

552 30 13
                                    

Pozvání na večerní akci přijali jen Hrobař, Ronald a Grell. Sebastian a Claude se chtěli zúčastnit taky, bohužel Michaelis musel zůstat u toho sprat- u svého pána, protože mu bylo špatně z těch kolotočů, jednoho perníku, tří cukrových vat a deseti pendreků.

Naproti tomu Trancy byl zdravý až moc, ale akce se konala až po deváté a Lojzíček chodí do postýlky hned po večerníčku, což je v osm a bez svého živého polštářku Claudíka prostě neusne. Na druhou stranu mu bylo jedno, že "Claudík" chtěl strávit večer se svým Sebbíkem a dělat "jisté věci".

William se pozvánky dobrovolně vzdal, protože nechtěl hlídat svoje podřízené, aby neudělali nějakou pitomost.

Pětička shinigami měla štěstí, jelikož se hotelový mejdan konal až kolem deváté večer, z toho vyplývá, že jsou sproštěni všetečných otázek random dětí.

Průvod pěti smrtek do společenské místnosti byl více než k popukání. V čele šel Mikaela v skotském kiltu, bílém tričku a v ruce svíral pouzdro od houslí, za ruku jej držel jeho japonský přítel v tradičním japonském kimonu, za nimi poskakoval Ronald v kraťasech a hawajské košili a průvod uzavíral Horbař s Grellem oděným v rubínových šatech a karmínových lodičkách.

"Na co máš ty housle?" vyzvídal Knox jako malé dítě.

"Aby ses měl na co zeptat" odbyl ho zrzek a zazubil se na něj.

Když dorazili do společenské místnosti, Grell a Ronald zjistili velice nemilou skutečnost. Na menším gauči v rohu seděli vrchní baliči Nikolas a Nikola a vypadalo to, že se dobře baví.

"Jé Roníku! To jsem nevěděla, že jsme ve stejným hotelu!" zapištěla blondýnka stylem "Lizzy" a už svírala chudáka Knoxe v medvědím obětí.

Blonďák se na zbývající čtyři podíval prosebným pohledem, ale momentálně nikoho nezajímal, respektive zbytek měl lepší věci na práci, než zachraňování nebohého Ronalda ze spárů upištěné blondýny.

Mika jim mezitím vysvětloval, proč má s sebou housle. Důvodem bylo náhlé onemocnění houlisty z kapely, která tady měla dnes hrát, proto se nabídl jako náhradník. Ayato ani nedával pozor, protože byl hluboce ponořený do svých myšlenek. Popravdě přemýšlel nad tím, jestli jeho přítel pod tím kiltem něco má nebo ne.

"Jsem rád, že se zase setkáváme slečno" ozvalo se náhle za Grellovými zády.

Když se Sutcliff otočil, uviděl Nikolase s profesio(a)nálním rape facem.

"Ehe. . . Co ty tady?"

"Nikola mě sem vytáhla, ale hned jsem šťastnější, protože jsem potkal tebe" řekl Nikolas prohlížeje si červenovlasou smrtku od hlavy až k patě slintajíce až na zem. Náhle mu na hlavě přistála sklenička, kterou po něm nehodil nikdo jiný než Hrobař.

Mezitím už Mikaela stál na pódiu s nějakou neznámou chorvatskou kapelou a hrál na housle. Ayato se snažil dostat k pódiu z dobrého úhlu, protože mu v hlavě stále leželo, jestli je jeho drahá polovička na ostro nebo ne.

"Ronny líbím se ti?" otázala se blondýna, jelikož potřebovala nutně vědět jestli se Knoxovi líbí. Její oblečení se podobalo spíš oděvu horizontální pracovnice (lidově kurvy) než něčemu přijatelnému na večírek. Kromě tuny make-upu byla oděna v růžovém crop-topu, velice, ale opravdu velice krátké sukni z kůže, ze stejného materiálu měla kozačky na vysokém podpatku a aby tomu dodala korunu svůj oděv doplnila síťovanými punčochami.

"Já... Já nemám slov" nakonec vypadlo z Ronalda, který by se nedokázal k jejímu outfitu vyjádřit nějak slušně.

"Beru to jako souhlas" zavískla Nikola a vlepila blonďatému shinigamimu polibek na tvář. Ronald v duchu spřádal plány, jak se blonďatého Satana zbavit a záviděl Grellovi, protože ten má osobního bodyguarda.

KuroSHIPSuji aneb. Naprosto "Skvělé" ZážitkyWhere stories live. Discover now