z e r o

24 6 3
                                    

İKİ YIL ÖNCE

Kyle kendisine doğru gelen bir Yellow Lantern'ı yüzüğündeki kırmızı enerjiyi kullanarak atlattıktan sonra tekrar irade gücünü kullanıp ona doğru gelen diğer iki Lantern'ı da atlattı. "Pes et Sinestro beni yenemezsin!"

"Yüzüğün güçlü olabilir Lağım Faresi ama sen zayıfsın." Sinestro tekrar atağa geçti ve bu sefer Kyle son anda Indigo Kabilesinin ışınlanma yeteneğini kullanarak saldırıdan kurtuldu.

"Çok yakındı." diye kendi kendine mırıldandıktan sonra dört bir yanını saran Sinestro Birliğine baktı. "Green Lanternlara ne yaptın? Neden kimseye ulaşamıyorum. Onlara ne yaptın? Söyle, yoksa söyletmesini bilirim."

Sinestro güldü. "Beni, birliğimi sahiden yenebileceğini mi sandın? Buraya gelip, bize saldırıp istediğini alabileceğini mi? Beyaz yüzük takıyor olabilirsin ama sahiden hepimizi birden yenebileceğini mi düşündün Lağım Faresi?"

Kyle yumruğunu sıktı. Damarlarında dolaşan öfkeyi hissedebiliyordu. Hemen dev bir çekiç yaratıp onu önündeki iki Lantern'a savurdu. Ardından da önüne çıkan herkese vurmaya başladı. "John ve diğerleri nerede?"

"Green Lantern Birliği gitti Rayner. Artık yapayalnızsın."

Kyle'ın zihninde duyduğu sesle dikkati dağıldı ve Arkillo'dan sert bir darbe yiyerek yere düştü. Tam tekrar havalanacaktı ki ayaklarına dolanan sarı ışığı gördü. O ışığı tanıyordu, ışık tenini alev gibi yakıyor, damarlarındaki öfkenin yerini korku almaya başlıyordu. "Kaçamazsın Rayner. Sen tek başınasın, savunmasızsın."

Kyle başını iki yana salladı. Korkunun üstesinden gelmeyi iyi biliyordu, gerektiğinde korkuyu nasıl kullanacağını da iyi biliyordu. Onun üzerinde kendi silahını kullanmaya karar verdi. Elinde sarı enerjiden bir kampçı oluşturup sertçe ayaklarını tutan varlığa vurdu. "Korku mu istiyorsun Parallax? Al sana korku!"

Kyle tekrar havalanırken zihninin berraklaştığını hissetti. Bir saniyeliğine dikkati dağıldı ve kendine güveni yerine geldi. Ancak o bir saniye Sinestro için yetti. Kyle'ın dikkatinin dağılmasından faydalanıp sırtından vurdu. Kyle tekrar yere, Parallax'ın önüne, düştü. Tam toparlanacaktı ki Parallax bileğini yakalayıp tüm vücudunu sarmaya başladı. Kyle ondan kurtulmaya çalışırken olabildiğinde irade gücünü kullanmaya çalıştı ancak bu bir okyanusla savaşmaya benziyordu. Parallax'ın temas ettiği yerlerde üniforması parçalanıyor bir yandan da zihni Parallax'ın sesiyle çatlıyordu. Yine de savaştı.

En azından savaşmaya çalıştı. Kyle saatlerce kurtulmak için savaştı ancak Sinestro haklıydı. Tek başına koskoca birliğe saldırması kesinlikle hataydı. Bu Kyle'ın kazanamayacağı bir savaştı ve Kyle Rayner savaşı kaybetti.

titanic | kyle raynerWhere stories live. Discover now