4. Coperta - "magnetul" cititorilor

15K 762 94
                                    

Odata ce ai o carte reusita, ai automat nevoie si de o coperta buna pentru ea. Deci, aici vine partea grea. Dar stati linistiti, eu o sa va dau niste sfaturi pentru a va face treaba mai usoara (si buna, sper):

- Pentru inceput, intra pe Weheartit.com. Aici vei gasi intotdeauna o groaza de poze dragute care sa-ti fie de ajutor. Cauta cu atentie una care crezi tu ca ti se potriveste pentru cartea ta, si salveaz-o in calculator/telefon.

- Acum, trecem la editat. Eu personal folosesc Wattpad doar de pe telefon, nu stiu de ce, dar mi se pare mai practic. Si deci si copertele mele le fac tot pe telefon, in aplicatia PicsArt. Dintre toate aplicatiile existente, va asigur ca ea e cea mai complexa dintre toate, si ma ajuta enorm. Daca o faceti pe calculator, va sfatuiesc sa folositi iPiccy.com.

- Asa. Avem poza, avem program de editat. Deci, sa inceapa distractia ^_^ Alege ce fonturi crezi ca reprezinta cartea cel mai bine, aseaza-le cum vrei tu si in ce culori vrei tu, dar cu conditia sa se potriveasca cu poza de pe fundal. In capitolul urmator voi pune mai multe sfaturi legate de coperti, care cu siguranta va vor fi mult mai utile decat ce scriu eu aici.

- Odata ce ai terminat de facut coperta, bucura-te! :)) Pune-o pe Wattpad si arata-le tuturor cat de tare esti.

Next: Cateva sfaturi utile pentru coperti reusite

P.S: Capitolul urmator il promit mult mai util si ceva mai lung decat celelalte. Aveti cuvantul meu.

Cum sa devii cunoscut pe WattpadWhere stories live. Discover now