7. Descrierea-minune

7.9K 520 70
                                    

Deci... odata ce ai inceput sa fii si populara, sa ai si urmaritori, si prieteni, si de toate, mai e un singur lucru de facut, care desi aparent nu pare prea important, reprezinta un lucru esential care te descrie pe tine atat ca persoana, cat si ca scriitor.

Dap, ati ghicit bine: ai nevoie de o descriere buna. Dar, ca intotdeauna, exista si o problema: nu stii ce sa scrii in ea.

Si ce faci in cazul asta?

Iti zic eu ce sa faci: defapt, nu am ce sa-ti zic eu. Aici, pur si simplu incepi sa te descrii pe tine, doar ca intr-un mod ceva mai interesant si plin de inimioare. Pune cu liniute tot ce te descrie pe tine (sunt directionera, imi place nutella, ador sarmalele cu mamaliga, etc.). Astfel, oamenii vor stii mai bine cine esti. Incepe sa scrii istoria vietii tale, o poezie pe care ai invatat-o in clasa intai (wtf?!?), crush-urile tale, bancuri seci, citate, absolut orice. Ceva ce crezi ca te descrie pe tine.

Desigur, ar fi cat mai adecvat sa adaugi la sfarsitul fiecarei propozitii inimioare / stelute. Asta o face mai draguta. Ah, si din astea: ^_^ (sunt adorabile).

Next: sfaturi pentru cartea ta #1

Cum sa devii cunoscut pe WattpadWhere stories live. Discover now