47 "baiat foarte colorat"

1.1K 98 18
                                    

Iesirea la film cu 3 baieti: Leo, Floyd si Sebastian, nu fusese tocmai asa cum se asteptase Case. In loc sa stea linistit pe scaun si sa urmareasca firul povestii romantice de pe marele ecran acesta trebuise sa.l plezneasca din aproape 5 in 5 minute pe Leo peste palme fiindca il pipaia iar, din moment ce var.su nu.si cumparase floricele, ii luase punga zicandu.i ca o sa.i cumpere alta cand se termina filmul.

- Case?

Baiatul isi intoarse privirea spre Leo. Una din mainile roscatului era asezata pe volan iar cealalta pe schimbatorul de viteze.

- Esti bine?

Satenul se apleca spre pistruiat si.l saruta scurt pe obraz dupa care se intoarse inapoi pe locul sau.

- Floyd imi datoreaza banii pe popcorn, spuse intr.un final. Floricelele alea au fost scumpe si abia de.am apucat sa mananc cateva..

Leo, desi privea drumul, zambi.

- Credeam ca doar eu ma oftic cand cineva imi ia mancarea, spuse baiatul cu un ton jucaus dupa care vira la stanga si intra cu masina pe o alee ingusta. Daca vrei iti cumpar eu altele.

Case isi umfla obrajii, gest care i se paru incredibil de cute roscatului.

- Tu nu intelegi! Floyd mi.a luat pur si simplu punga din brate apoi, cand l.am intrebat de ce nu ma lasa sa mananc si eu, ca doar sunt cumparate din banii mei, mi.a spus ca.s prea gras si ca trebuie sa slabesc!

Pistruiatul surase si, imediat dupa ce parca masina, se apleca spre Case, isi aseza o mana pe ceafa lui si.l saruta.

- Eu cred ca, mai bine, ai incepe sa te gandesti la mine si la nevoile mele, sopti Leo cand se desprinse din sarut.

- O sa zic pas nevoilor sexuale, ii raspunse prompt Case. Inca mai doare putin cand ma asez..

Roscatul scutura din cap.

- Nu genul ala de nevoi, ursulet. Eu te vreau pe tine, in orice fel, si mancare, spuse baiatul cu o voce care.i trimise lui Case fiori reci prin corp.

"De cand vocea lui Leo suna atat de sexi?" Se intreba satenul apoi isi prinse buza de jos intre dinti.

Mana pistruiatului se muta de pe ceafa lui Case pe obraz, loc in care incepu sa deseneze ovaluri cu varful degetului mare.

- Sti, incepu baiatul privind visator in ochii satenului, niciodata nu ti.am vazut camera.

Case se intreba daca asta e o gluma insa, dupa ce vazu zambetul nevinovat al roscatului, nu mai incapea loc de indoiala: Leo chiar era curios.

Dupa vreo trei batai consecutive in usa aceasta se deschise si, imediat dupa ce Case il prezenta pe roscat mamei sale (drept amic), femeia spuse:

- Esti un baiat foarte colorat. Pun pariu ca fetele trag la tine. Sti, mereu mi.au placut pistruii acestia asa multi si imprastiati.

Pistruiatul zambi.
"Si fiului dumneavoastra ii plac", vru acesta sa.i spuna insa se abtinu cu greu. Totusi, se multumi doar sa.i arunce satenului o privire cu subinteles atunci cand femeia se intoarse cu spatele la ei.
_______________________________________
So... trecand peste  faptul ca e un capitol scurt.. vreau sa spun vreo 4 chestii:

1. Imi place ce vad la media ^^.

2. Cartea asta e destul de aproape de final

Cam atat avusei eu de spus + Nu uita sa lasi un vot/com daca ti.a placut capitolul.

Ursulet [boyxboy]✔Where stories live. Discover now