46,9 "s.o facem din nou"

1.2K 119 10
                                    

- Case?

Leo statea intins langa saten, cu bratele strans infasurate in jurul baiatului care se juca cu mainile in parul sau de un rosu aprins.

- Cand putem s.o facem din nou?

Intrebarea pistruiatului il lua putin prin surprindere pe Case asa ca tot ceea ce reusi baiatul sa spuna fu:

- Ce, mă?

Leo zambi satisfacut de reactia satenului apoi isi aseza barbia pe crestetul lui Case iar singurul lucru pe care.l stia in acel moment era ca isi dorea din toata inima sa petreaca fiecare seara in felul acesta cu ursulet insa ii era si frica ca, in acest fel, vor ajunge sa se plictiseasca unul de celalalt.

- Glumesti.. nu?

Vocea satenului paru usor tremurata iar asta.l facu pe pistruiat sa simta o nevoie arzatoare de a.l strange si mai tare la piept.

- Bineinteles, spuse Leo apoi isi ridica o palma si o aseza pe fata baiatului. Dar maine nu ai nici o scuza, adauga, pe chip inflorindu.i incet un ranjet care.l facu pe Case sa strambe din nas.

- Bine. Dar tu o s.o iei in cur.

Replica satenului il facu pe pistruiat sa.si ridice amuzat sprancenele.
"Abia astept", isi spuse acesta in gand apoi se apropie de Case si.l saruta fara graba, astfel putandu.se bucura de fiecare secunda in care.l putea simti atat de aproape.

Cu cateva ore in urma..

- Le...o..?

Roscatul isi ridica capul iar privirea i se opri asupra mainilor satenului care.i acopereau chipul.

- Te porti de parca ar fi prima data cand iti fac un oral, zise sec pistruiatul apoi se ridica la acelasi nivel cu baiatul si.i indeparta mainile de pe fata. Asa e mai bine, adauga privindu.l in ochi.

Case simti cum il trece un fior atunci cand Leo ii ghida picioarele sa i se aseze in jurul torsului sau iar juniorul facu cunostiinta cu "iepurele".
Totusi, in ciuda faptului ca acel contact ii facea corpul sa vibreze si mintea sa.i clacheze, nu.si putu inabusi un suras atunci cand se gandi la semnul din nastere al lui Leo.

- Ce.i asa amuzant? Se incrunta roscatul.

- Faptul ca ai un iepure pe penis, spuse Case razand. Nici in cele mai negre cosmaruri nu m.as fi gandit la asa ceva.

In scurt timp, dupa partida buna de ras, incordarea satenului parca se evapora cu totul iar acum il putea vedea mai clar pe Leo care.i zambea cu caldura in scurtele momente in care nu.l saruta patimas sau nu.i devora gatul.

Fara vre.un avertisment, Leo isi presa puternic un deget pe intrarea satenului pana cand acesta intra inauntru iar Case inlemni, gandindu.se numai la cat de ciudat se simtea.
Bineinteles ca pistruiatului nu.i ajungea unul singur asa ca mai baga un deget iar, de data asta, Case vorbi:

- Spune.mi, te rog, ca n.o sa se simta la fel de naspa si cand o s.o bagi..

Leo se opri cateva secunde in care ii arunca o privire amuzata satenului dupa care, considerand ca e suficient cu preludiul, scoase degetele si se aseza intr.o pozitie din care l.ar fi putut penetra mai bine.

- Gata?

Baiatul incuviinta apoi, in timp ce Leo inainta dureros de incet, el isi inabusea fiecare geamat pe care si.ar fi dorit sa.l scoata afara.
"Se simte exact ca atunci cand eram constipat!" Vru satenul sa.i strige roscatului insa, chiar inainte sa apuce sa deschida gura, Leo schimba complet foaia, acum miscandu.se mai repede si facand ca toate gandurile satenului sa se risipeasca, acestea fiind inlocuite doar de dorinta ca pistruiatul sa se miste mai repede, mài repede si mai repede..

In prezent..

- Din cate.mi amintesc, sopti roscatul cu buzele lipite de crestetul satenului, tu erai ala care ma ruga sa nu ma opresc.

Case simti cum sangele ii urca in obraji.

- Stiu.. mormaii acesta atat de incet incat pistruiatul abia deslusi cuvantul.
Dar atunci nu ma durea spatele, adauga Case ceva mai tare.

Leo incepu sa.si plimbe o mana pe spatele satenului, dorindu.si numai sa petreaca cat mai mult timp acolo, langa Case. Isi doarea ca dimineata sa nu se mai termine.
Totusi, fiindca in viata reala nu exista zane care sa.i indeplineasca dorintele, telefonul satenului incepu sa vibreze iar numele varului sau aparu pe ecran.

- Alo, raspunse Case ducandu.si telefonul la ureche.

Dupa cateva secunde in care, probabil, astepta ca persoana de la celalalt capat al firului sa.si termine ideea, baiatul zise:

- Okey. O sa vin. Unde mai exact va gasesc? Case tacu din nou pentru cateva momente. Bine. Il intreb daca vrea. Ne vedem acolo. Pa, Floyd.

- Unde mergem? Inreba roscatul curios apoi isi stranse mai tare bratele in jurul satenului.

- La mall. Aparent o sa vedem un film, sau ceva de genul..

Leo nu apuca sa mai spuna ceva fiindca telefonul satenului suna din nou.

- Alo, mami? Da, sunt bine. Ti.am zis, am dormit la un prieten.

"Prieten". Pistruiatul simti un ghimpe strapungandu.i coloana cand auzi acest titlu banal pe care Case i.l daduse lui in fata mamei sale.

- okey.. pa..

Satenul privi cumva confuz ecranul telefonului dupa ce apelul se incheie.

- Vreo problema?

- Nu.. doar ca mama nu ma prea verifica cand ii zic ca dorm la prieteni..

Leo simti acelasi ghimpe strapungandu.i din nou spatele, de data asta intrand mult mai adanc, atunci cand auzi din nou cuvantul "prieteni".

- Nu.ti bate capul, mormaie acesta apoi incepe sa.si frece nasul de parul lui Case.

Baiatul se mai gandi cateva secunde la ceva apoi, abandonandu.si gandurile, se cuibari la pieptul lui Leo bucurandu.se de minutele care le mai ramasesera pana aveau sa fie nevoiti sa plece.

Daca ti.a placut capitolul nu uita sa lasi un vot/com ^^

Ursulet [boyxboy]✔Where stories live. Discover now