//12//

5.3K 232 26
                                    

Hayatımda hep kötü şeyler olmadı aslında, Deniz gibi. Ne zaman hayatıma girse hep neşesiyle sevinciyle girdi. Annem ölmeden önce de öyleydi hep gerçi. Anne... Bu kelimeyi ağızıma almayı bırak düşünmeyeli ne kadar olmuştu bilmiyorum.

Şimdi bunları düşünmeyi bir kenara birakı kapıya doğru koştum. Unuttuğum hatta belki de hiç yaşamadığım duyguları yaşıyordum. Kapının önünde durup elim kulbunda öylece bekledim. Açmama şansım yok ki. Bunu benim düşünmem bile hatta değil mi zaten.

Kapıyı açıp karşımda ki gözleri dolu burnu kızarmış sarı saçları ıslak bukleler halinde omuzlarına dökülmüş kız baka kaldım. Hiç... Hiç değişmemiş. Bembeyaz teni, sarı saçları ve o masumluğu. Hala çok güzel. Bir titreme sardı bedenimi. Ama bu yüzüme vuran soğuk hava değidi ki, bu yanan ateşimin üzerine dökülen bir kova suydu. Bu kadar kolay mıydı? Onu görmem yetermiydi yıllardır çektiğim bunca acıların dinmesine? Keşke daha önce dönseydi. Ama yine de döndü ya bana geri, önemli olan bu değil miydi?

Sırtımın aniden duvara çarpmasıyla düşüncellerimden sıyrılıp tekrar gerçekliğime döndüm. Ne hoş bir terim o öyle: gerçekliğime. Benim gerçekliğim, Denizim.

Dudaklarıma kapanan dudaklar ile dış kapının kapanma sesini duymam aynı anda gerçekleşti. Durmaksızın karşılık verdim. Ve şuana kadar hiç bir erkekte hissetmem gereken ama hiç hissetmediğim şeyi hissettim. Dudaklarımı dudakları ile temizleyişine, sanki ilk öpücüğümü verir gibi. Geçmişimi koparıp attı ordan.

O an tekrar ne kadar kirli olduğumu hissettim. Beni temizlermiş gibi öpen bu kadın ruhumu da temizleyecek mi? Belki de hayatıma tekrar girdiği ilk an bunu yapmıştır, belki.

Elleri hoyratça bedenimi gezinirken en az onun kadar ben de karşılık veriyordum. Belinden tutup kucağıma aldım. Koridorda duvara çarpa çarpa odama girdim. Yavaşca Denizi yatağa yatırım üzerinde yükseldim. "Biraz hızlımıyız sanki?" diye sordum her ihtimale karşı. Şişmiş dudaklarını yalayım derin bir soluk çekti içine ve beni deli edicek o cümleyi kurdu; "Geç bile kaldık."

// Smhut yok ağlayın lqjsoqkwpqkapqkeoqnskq Ya sevmiyorum şu smhut şeysini insanların beynine farklı şeyler giriyor. Cinsellikten ibaret sanıyorlar bunu ve ben deliye dönüyorum bu konu da. Yazmam demiyorum ama yazmamaya çalışıyorum. Neyse çenem düştü yine gece gece, by. +-×//

Senden Kendimi Almayı Unutmuşum ||gxg||Where stories live. Discover now