1. kapitola

478 18 1
                                    

Ano, tenhle díl je o ničem, ale pozdějc se to rozjede. *LOVEYOU*

Vedl mě do tmavé místnosti, ve které nebylo skoro nic vidět. V tu chvíli se rožly světla. Byla to malá místnost asi s šesti sedadly a vpředu byla zástěna dlouhá asi čtyři metry. Vůbec jsem nevěděla kam mě to vlastně vzal.

„ Kde to jsme?“ zeptala jsem se s úsměvem.

„ No, dlouho jsem přemýšlel nad tím, kam bych tě měl vzít a jelikož vím, že jsi mezi námi stars nová, tak jsem si jistý, že to tu neznáš. Je to vlastně soukromé kino pro stars, abychom si i my užili obyčejného kina (s prominutím) bez fanoušků a jestli ti to nevadí, koupil jsem lístky do kina jen pro dva.“

“ Ne, nevadí a vůbec.“ Usmála jsem se.

Začal film a my se dívali. Byla to romantická komedie. To moc dobře všichni známe. Hrozná slaďárna, ale z jedné stránky jsem byla ráda. Asi v půlce filmu mě z ničeho nic objal. Bylo to tak roztomilé, nejdřív si zívl a potom mě pomalu objal a já jsem si o něj opřela hlavu. Když jsme vyšli z kina usmíval se a tak jsem mu úsměv vrátila.

„ Nechtěla by jsi se mnou ještě zajít na večeři?“

„ Moc ráda.“

Šli jsme do restaurace a po večeři jsme si dali kafe. Čas běžel a ani jsme se nenadáli a už bylo dvanáct v noci. Doprovodil mě zpátky do mého malinkého bytečku :D a při loučení mě políbil. Dokonalý konec dne.

Jsem Stephanie, ale všichni mi říkají Steph. Je mi 19 let a před nedávnou dobou se mi splnil můj sen. Stala jsem se herečkou, tedy mám roli ve filmu, který se umístil na žebříčku nejsledovanějších filmů za rok 2013. Nejsem star, ale už se mi párkrát stalo, že mě někdo na ulici poznal. A věřte mi nebo ne, je to super. :D

Před rokem jsem se přestěhovala do Los Angeles, abych se stala herečkou. A hned, jakmile jsem si koupila byt, začala jsem hledat práci ve filmu. Chodila jsem na každý casting co se konal. Nakonec jsem se přece jenom do jednoho filmu dostala. Hraju jednu z hlavních ženských rolí ve filmu s názvem Láska nebeská. Je to romantická komedie a já v ní hraju sekretářku primátora města, která se do něho zamiluje... prostě obyčejná romantická komedie. Ale aspoň něco.

Dream (FF Ross Lynch)Kde žijí příběhy. Začni objevovat