Επεισόδιο 4

91 17 6
                                    

Στο δωμάτιο της yui's
Kurumi pov.

Άφησα την yui στο κρεβάτι της και κατευθύνθηκαν προς την ντουλάπα και έβγαλα ένα ζευγάρι καθαρα ρούχα. Πήγα στο μπάνιο και άνοιξα την βρύση στο ζεστό και έβαλα την τάπα ( η όπως αλλιώς λέγεται) και άφησα τα ρούχα στον πάγκο. Βγήκα από το μπάνιο και από το δωμάτιο της yui's και πήγα γρήγορα στο δικό μου άρπαξα κάτι άνετα ρούχα και εσώρουχα και τηλεμεταφερθηκα πισο. Πήρα την yui στο μπάνιο και άρχισα να της βγάζω τα ματωμένα ρούχα. Μόλις τελειώσα την έβαλα στην μπανιέρα και έκλεισα την βρύση και άρχισα να βγάζω και τα δικά μου ρούχα και πήδηξα στην μπανιέρα κάνοντας την Yui να τσιριξει και να ξυπνήσει .

Yui " kurumi γιατί είμαι γυμνή? Γιατί είσαι γυμνή? Γιατί είμαστε σε μια μπανιέρα? Γιατ-"

Εγώ " χαλάρωσε θα πάθεις τίποτα. Απλά είχαμε λερωθει με αίμα και είπα να κάνουμε ένα μπάνιο " είπα με κλειστά μάτια απολαμβάνοντας το καυτό νερό.

Yui "  και γιατι δεν είσαι στο δικό σου μπάνιο " είπε με κόκκινο πρόσωπο της.

Εγώ " νομίζεις ότι θα σε άφηνα γυμνή στο μπάνιο με έξι ανωμαλους εφήβους βρικόλακες με ορμές να τριγυρνάνε τριγύρω? Χαχα!!! Έτσι και αλλιώς δεν είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω και με βλέπεις γυμνή όποτε γιατί κάνεις λες και πάτησες Αχινό." Η yui δεν απάντησε κάνοντας με να ανοίξω τα μάτια μου. Όταν τα άνοιξα τα μάτια μου και είδα την yui να κοίτα το στήθος μου με σταναχορεμενω βλέμμα.

Εγώ " αχ yui-chan μην στεναχωριέσε θα μεγαλώσει και το δικό σου Αλλά και όχι Αυτός που θα σε αγάπησει θα είναι για την καρδιά σου και όχι για το σώμα σου. Έτσι και αλλιώς ξέρεις πόσο άβολο είναι? Μερικές φορές πιστεύω ότι θα κανω καμπούρα . " της είπα και την αγκάλιασα.

Yui " χαχαχχα ευχάριστο. Είσαι η καλύτερη αδερφή του κόσμου "

Εγώ " και εσύ το ιδ- " δεν πρόλαβα να τελειώσω την πρόταση μου από την πόρτα που άνοιξε ξαφνικά απροκάλυπτοντας 6 παλαβά βαμπίρ.

Ayato " oi pancake γιατί τσιριξ-"

Yui " Kyaaaaaaa μην κοιταται " είπε προσπαθώντας να κρυφτεί από πισο μου. Ενώ οι 6 να έχουν μήνη με ανοιχτό το στόμα, γουρλωμένα ματιά, αίμα να τρέχει από τις μύτες τους εκτός από τον γυαλάκια και με κόκκινες φάτσες.

Laito " fufufu bitch-chan slut-chan δεν ήξερα ότι παίζετε τέτοιου είδους παιχνίδια  fufufu "

Ayato " oi chichinashi, melons είστε λεσβιες? "

Εγώ " ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕ. ΠΑΣ ΚΑΛΆ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΔΈΡΦΙΑ. 
Α-Δ-Ε-Ρ-Φ-Ι-Α. Τι σου έλεγα yui-chan, εκτός από ανωμαλοι είναι και διεστραμμένη. Και εσείς βγητε από δω "  είπα και τηλεμεταφερθικε κάπου αλλού. Δεν με ενδιαφέρει που.

Fanatic Of Night|Diabolik Lovers|Where stories live. Discover now