Yer altı

56 4 3
                                    

Herkese merhaba  . Şimdi yada bir azdan bölüme geçeceğim ama dediğim gibi diğer kitapla arasında çok fark olacak . Çok derken konuları benzer ama kız - Erica- ' nın güçleri biraz azalacak . Kafamda konuları tamamen otutturdum.  Hani Erica ' nın zihin hükmetme yeteneği vardı ya , onu biraz daha güçsüz olacak . Neyse ilerde bölümlerde fark edersiniz . Ve Erica biraz daha bad girl  havalarından çıkacak .  Kehanetler olada bilir olmayada.  Bence bir tane asıl kehanet olacak gibime geliyor . Hani birde Khione vardı ya biraz - biraz değil baya - korkuyordu.  Khione ' yi baya değiştireceğim.  Kitabın bu hali bence daha iyi olacak .

İyi okumalar

" İlk vuruşu siz yapmamalısınız,  eğer rakibiniz sizden daha yavaş hareket ediyorsa o zaman yapabilirsiniz.  Bu durumda değilseniz rakibiniz sizden daha hızlıysa ilk karşı taraf hala yapsın ."

Bu çok gerekli bilgileri 9 yıldır biliyordum ,hem tecrübe hemde bilgi olarak . Yazılı Dövüş Sanatı  dersinden nefret ediyordum . Hades ' in kızı olsamda , Bay Eriga elime hiç acımıyordu.  Dövüşmek bedenlerile yapılan ve hep aynı yerde kalınmıyordu.  Ama bu derslerden oturuyorsun ve yazı yazıyorsun .

Bir kaç dakika sonra zil çaldı . Bu haftada son yazılı dövüş dersimde bitti . Yarın yine olacaktı . Çünkü bu gün pazar . Bir sonraki dersim ise ya hançer  yada uygulamalı  çift kılıf dersiydi.  Bunu düşüneceğime çantamdaki programa bakabilirdim , öylede yaptım . Doğru tahmin hançer dersine gircem . Derslikler çıktım . Diyer derse girmek için babamın sarayının alt katına indim . Çantamı bir kenara fırlattım. Esneme hareketlerine geçtim . Bir kaç kasımımı esnetince yanda olan bir mindere oturdum . Hocamı beklemeye başladım . Tam o sırada kapı açıldı içeri . Bayan Elsina girdi .

"Erica kaslarını esnettiğini var sayıyorum . Şimdi hançerler hakkında çalışma yapacağız."

Adım Erica . Hades ' in tek kız çocuğuyum . Güçlerim eskiden yaşamış Hades ' in çocuklarından farklıydım.  Gücümü gölgeden alıyordum . Hades ' in gölgeye çok bir hükmü yok ama nasıl olduysa bu güç bana geldi . Gölge konusunda babamdan daha güçlüdüm .  Acaba beni hastanede mi karıştırdılar.  Erebos ' un kızı olabilirmiydim.  Neyse babam bunu anlardı.

Yandaki hançerlere göz attım . Bana en uygun olanını elime aldım . Hafifti, bir fırlatma bıçağıydı. Galiba konumuz hançer fırlatma.  9 yıldır en  sevmediğim konu . Yüzümü somurtkanlaştırdım.

" Erica hançer fırlatmayı sevmediğini biliyorum . Ama bunu yapmamız  lazım . "

" Pekala şöyle yapalım . Bayan Elsina üç attış yapayım . Hepsi hedefe ulaşırsa yakın dövüşe geçeriz.  "

" Pekala Erica ama benimde şartım  var . Hedeflerin hepsini öldürücü yerlerinden vuracaksın.  Anlaştık mı ? "

"Off "

Ayağımı yere sürtte sürtte atış atacağım uzaklığa geldim. Şu an keşke elimde yay ve ok olsa . Hedeflerin her yerinde bir ok olurdu . Elimde seçtiğim üç tane hançeri aldım.  Pozisyonu ve nişan aldım   . Ve gönderdim . Tanrılarım boynuna geldi . Sorun yok . Geriye kaldı son iki hançer. Diyer hançeri aldım . Tekrar pozisyon ve nişan aldım. Attım . Bu tam kafaya . Sonuncu hançer kaldı elimde. Pozisyon ve nişan alıp hançeri fırlattım.  Hançer atmaktan kurtuldum  çünkü sonuncu  hançer kalp olacak yere denk gelmişti . Hançer atmayı sevmem ama isabetli attarım .

"Bayan Elsina yakın dövüşe ne zaman geçeceğiz ?"

"Şimdi Erica . İyi hançer attıyorsun.  Neden hançer atmayı sevmediğini merak ediyorum . "

Bayan Elsina yandan bir hançer aldı  . Bana doğru döndü.

" Sıra sende seç bakalım hançerini.  "

Uzak menzilli saldırı aletlerini sevmiyorum . Ok ve yay hariç. O ikiside mükemmel sayılabilirim bence . Uzak menzilli silahları ne kadar sevmiyorsam yakın menzilli silahları o kadar seviyorum . Çoğu kişi yakın dövüşte iyi olduğumu söylüyor . Bende onlar gibi düşünüyorum . Yakın dövüşte iyiydim. 

Hançerimi seçtim . Hançerimin kabzası gümüşten yapılmaydı.  Ve üzerinde el işlemeli figürler vardı . Sade ve güzeldi . Keskin değildi.  Bayan  Elsina ya zarar vermemek için köreltirdim . Tehlikeli değildi . Oyuncak bir hançerden farksızdı. 

Dövüş alanına giderken duvardaki saat gözüme takıldı . 3 dakika sonra ders bittiyordu . Ve doğum günüm vardı . Evet 19 yaşına gireceğim.  23 Eylül ekinoks tarihinde dünyaya geldim . Gece ve gündüzün eşit olduğu tarihlerden biriydi . Hoş zaten iki tane gece gündüz eşitliliği olan gün vardı . Biri doğum günüm diyeri ise 21 Mart .

Dövüş alanına çıktım.  Bayan Elsina geldi . Bayan Elsina benden daha hızlıydı.  Ama savunması ve saldırısı çok güçlü değildi . Tek avantajı  hızı ve tecrübesiydi.  Ilk saldırı hamlesini yapmasını bekledim . Bayan Elsina hızlı bir hareketle karnıma doğru hançeri savurdu. Sağa doğru kaçarak hamlesinden kurtuldum . Acilen bir plan yapmam lazım . Evet planım hazır.  Hançerimi boynuna doğru savurdum.  Hançersiz eliyle bileğimi tuttu . Bir el hareketiyle hançerimi yere düşürdü . Beni ters çevirdi . Sırtı önüne gelicek gibi oldu . Boğazıma hançeri dayadı.  Tamam planın ilk aşaması bitti . Ben onu omuzlarından kavrayıp. Takla attırdım.  Bu takla onun direkt yere düşmesini sağladı . Bana yakın olan hançeri boynuna dayadım. Ve bir kazanış daha elde ettim  .  Boğazından hançeri çektim.  Elimi ona uzattım . O elimden destek alarak kalktı . Tam o sırada beri bittiğini bildirmek için zil çaldı . Hançerimi yerine koydum . Yere fırlattığım çantamı  geri omzuma taktım . Ve merdiven çıkmaya başladım .

2. kattaki odama geldim . Çantamı kapının oraya fırlattım. Odamın içindeki en sevdiğim yer olan balkona geçtim . Aslında manzarası yoktu . Sadece ormana bakıyordu . Uçsuz buçaksız ormana . Hiçbir canlının girmeye cesaret edemeyeceği ve edenlerin bir daha çıkamayacağı bir orman .

Burası neresi mi ?

Burası Hades ' in yer altı dünyası.  Bende onun ilk kızıyım. 





Ve bölüm sonu . 810  kelimeden bir açılış yapayım dedim . Sonra kelime sayılarını baya artırcam.  Kısmet olursa yaklaşık bir hafta sonra yeni bölüm gelicek .



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 11, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Hades ' in KızıWhere stories live. Discover now