Een verliefd stelletje

756 26 9
                                    

'Ik heb echt leuke dingen met je gedaan...' zegt Jungkook.
Ik kijk hem aan en ineens...
Geeft hij mij een kus.
Op. Mijn. Mond.
Toen wij klaar waren met dat, keek ik hem aan met een grote glimlach.
Toen knuffelde ik hem en daarna legde ik mijn hoofd op zijn schouder, toen legde hij zijn hoofd op mijn hoofd en keken we verder naar de zonsondergang.

Ik kom bij Jungkook's huis samen met Jungkook. Als Hobi ons hand in hand ziet staan, begint hij te gillen en te schreeuwen, waaruit blijkt dat hij nog niet wist dat wij verkering hadden.
'AAAAAAAAAAAAAAAH! WAT? ZIJN JULLIE VERLIEFD??? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!'
'Jemig broer, Rustig! En ja, we hebben verkering.' Zei Jungkook. 'Uiteindelijk zal jij ook de ware vinden.'
'WAT? YES! IK WIST HET!' Riep hij 'WANNEER?'
'Ik zal het je uitleggen als je bent afgekoeld. Onder tussen wil ik het even aan ma vertellen.' Zei Jungkook terwijl hij naar de keuken loopt. Ik huppel hem vrolijk achterna, want we hadden gekust! Ik was echt verliefd tot in mijn oren, en dus kon ik het niet laten om te gaan huppelen.
'Ma? Ik wil wat zeggen.'
'Vertel lieve schatten!'
'Ik en Yona hebben verkering!'
Jungkook's moeder liet alles uit haar handen vallen. (Alleen een soeplepen die vervolgens helemaal verdronk in de soep. Voordat je gaat denken dat alle kopjes en schotels kapot op de grond liggen ;) )
'Verkering?' Vraagt Jungkook's moeder verbaast. 'Verkering??? Ik wist het! Ik ga meteen naar je vader, ik krijg een tientje van hem.'
Ze liep weg en ik keek Jungkook ongelovig aan.
'Ik... had een andere reactie verwacht.' Zei ik verbaast.
'Vaders en moeders hebben wat met weddenschappen. Maar goed, het is laat. Jij moet morgen naar school, dus hup hup, naar bed.'
'Ja papa...' zei ik zuchtend en ik liet Jungkook grinnikend in de keuken achter.

IEDEREEN! Luister en huiver, een Shoutout van mij naar BTBTBTS23 . Ze maakt leuke verhalen dus volg haar nou maar. Ze is, jawel mijn vriendin, dus ik moest dit gewoon even doen.

Its the JK (dutch)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα