This is the begining

28 3 0
                                    

Dupa cum spuneam stateam in cada. Seara asta a fost mai grea ca de obicei...eu doar ma plimbam prin padure ca si entitatea masked...cam asa ma cheama toti pe la stiri. HAH si mama zicea ca daca ar fi copilul ei l ar uri toata viata. Mda cred ca deja ma uraste deci ar fi trebuit sa i spun dar nu puteam m a pufnit doar rasul.  Era pe cale sa ma duca la psiholog da daca nu as fi eu cu creepypasta ul pe toata ziua atunci da. M ar crede nebuna.
DA AȚI AUZIT BINE!🌈CREEPYPASTA🌈. Sunt un fan...sa zicem asa. Incepand de cand am vazut lucruri in padure. Cum ar fi copii care se duceau singuri in miez de noapte sa se sinucida in cele mai groaznice moduri de mukte ori auzind cantecul asta cantat usor din partea lor

"Toti copiii se aduna
Toti copiii vor pleca
Spre o lume mult mai buna
Oh parinte nu lasa"

Asta fiind repetata de mii de ori. Mereu ii urmaream din copaci in locul umbrelor. Usor devenind una cu ele si putand sa ma ascund mai bine.

In seara asta era un copil. Nu canta asta insemnand ca s a pierdut. Am vazut cum politistii urmareau un baiat cu hanorac alb...un alb imaculat. Bietul copil era sa fie impuscat pt asta pt ca acel om a trecut pe langa el si cand politistul a tras, daca nu ma puneam eu in fata copilului luandul in brate si fiind impuscata in umar din spate, putea fi mort.

Nu am mai stat prea mult pe ganduri pana am auzit o bataie in usa cu ritm...what the...ritmul ultimei mele melodii cantate. Mamei nici nu i pasa cand cant...nici nu cant in fata ei pt ca o enerveaza...dar multi mi au spus ca ar trebui sa cant mai mult ca am o voce super. Eu tot nu cred. Mi am clatit parul alb si mi am scuturat capul din toate gandurile mele. M am schimbat repede. Cand sa deschid usa zgomotul s a oprit. Am deschiso usor cu un pic de scârțâit pe deasupra. Nu era nimeni doar totul stins. Wait. Mama e la munca is singura acasă la ora 10 seara si imi amintesc perfect ca televizorul era dat la maxim cu melodii si lumina in bucatarie sufragerie camera mea si a mamei era aprinsa...pt ca eu consum fratilor. Lumina in baie s a luat. Perfect.

Am mers fara probleme pe tot holul intunecat pana la camera mea si mi am luat lanterna si cutitul. Deodata am fost trantita la perete violent pe pat. Cineva imi tinea picioarele si o lama rece la gat si eu faceam acelasi lucru doar ca cealalta mana imi era tinuta sus si aveam lanterna am indreptato spre persoana pe care nu i vedeam nici macar cea mai mica urma de fata inafara de 2 puncte roșii. Am aprins flash ul si in fata mea statea un baiat cu parul blond si ochii negri cu un iris rosu. Din ochii lui i se scurgeau lacrimi de sange si ranjea ca un...idiot pervers psihopat dus ce era. In spatele lui era un baiat mai inalt cu 2 capuri decat mine cu un hanorac negru si o masca albastra cu 2 găuri din care iesea un lichid negru.

Am scuturat din cap si am fortat cutitul la cel din fata mea incat am reusit sa l dau jos dupa mine. M am ridicat in picioare iar cei doi s au uitat mai atent la mn. Eu ma uitam jos. Cel cu masca a vrut sa ma atace dar a fost oprit. Doar au murmurat ceva dar mi am luat masca si hanoracul repede si am fugit in padure..

M am oprit pt o secunda respirand sacadat. Eram deja in padure si nici nu m am bandajat unde am fost impuscata...ma bucur ca nu simt. De ce s au oprit?da! Okay! Inteleg sunt o ciudata da mai ciudata ca ei nu sunt. E bine sa fi antisociala! Nu vorbesti cand esti...defapt nu sunt speriata nici nu mi pasa de viata mea...hm? E iar acel baiat cu hanoracul alb...ciudat iar fuge ca disperatul nu pot sa i vad fata. Bleh nu l urmaresc. Stai nu trebuie. S a oprit...in fata unei umbre de 3 4 metri...woah am mai vazut asta de cateva ori da nu am bagat in seama. Pft. Si tocmai s au teleportat...meh. Are trebui sa ma intorc acasa. Stai! Ei bine politia din now ce fac acm?
Okay sunt intr o incurcatura mai mare decat e slender...
Slender...umbra aia chiar e slender! Lol. Cred ca chestia asta cu overthinking e data naiba rau, uit si ce e cel mai ușor...dar daca as incerca...
Am tipat cat de tare am putut
"-IN THIS WORLD IS KILL OR BE KILLED!"
Apoi doar am sarit pe unul din politisti punandui cutitul in cap ca sa termin repede treaba. Ceilalti  stateau in cerc cand eu m am ridicat cu armele indreptate spre mine. Am o idee super.
Cand sa traga m am ridicat pe o cranga deasupra mea in copac si cea mai tare parte e ca s au impuscat unul pe altul.
M am dat jos si ma uitam fix la umbra dupa un copac, acele tentacule negre care se miscau m au facut sa ma uit si mai indiferent decat prima data la acea creatura cu un trecut uimitor de ciudat dar in acelasi timp interesant.
Linistea din capul meu a fost oprita
-cine esti tu defapt?
Nu am raspuns
-Tu ai voce. Foloseste o.
-Who i am. It doesn t metter. Who u are? We all know. Remember my name is not what you think. Masked is just an identity.
-deci tu esti fata de la stiri
*miscand din cap afirmativ*
-te cautam de ceva timp
-what can i say? I like to play hide and seek!
-daca poti vorbi romana de ce nu o faci?
mi am incrucisat mainile
-Antosocial. I shouldn t even talk.
-oh deci stirile au dreptate cate o data
Am facut doar un semn pt a termina despre stiri dar am fost luata pe sus. Nu pre ma interesa stateam bine agatata de unul dintre tentacule. Am fost ridicata pana la nivelul lui
-wad?
-esti cam neajutorata prin padure
Am aratat la corpurile politistilor
-nu ma refer la aia. Ma refer la ceilalti copii care stau in conac
Am pretins ca s surpinsa si mi am pus mainile pe obraji ironic
-de ce salvezi copiii care vin pe aici si se pierd?
-bc ur child that have a smile all faked on his face was to make a child be killed by a bullet
-mda, si? Dupa cum tu ai zis "omoara sau fi omorat"
-with that i ve made you to come
-interesant. Iti fac o propunere. Tu poti sa nu vorbesti dar dat fiind ca ma stii pe mn și ceilalți-
-i m already crazy why i do need to be a proxy? Near them i can do things by myself. The preleges are too much than I could respect
-cat de mult stii?
Am facut din maini un cerc in semn de multe
-stii ca nu ma intereseaza ce zici nu?
-u know i don t care if u kill me, no?
-imi place atitudinea ta nepasatoare.
-that s me.
-Atunci nu o sa te intereseaze de ceilalti copii dusi
-go ahead

Se pare ca am facut greseala vietii mele. De aici incepe viata mea de criminal.

--------------------------------
In urmatoarea parte voi spune cu adevarat ce se va intampla cand ajungem la conac. O nebunie totala cu cretini si perversi ;^;
Enjoy

~masked~ [f.f. creepypasta]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum