Part 3| Zerrie

266 12 2
                                    

Zayn's p.o.v. ~

Perrie, schat, haast je! We zouden al lang bij het weeshuis moeten zijn. 'Ja ik kom al.' antwoordt Perrie. Snel pakt Perrie haar handtas en dan kunnen we in de auto stappen. 'Ik rijd vandaag.' zeg ik tegen Perrie zodat zij niet alweer gaat rijden. We hebben een afspraak gemaakt in het weeshuis om een kind te adopteren. We zouden het liefst een meisje adopteren. De leeftijd maakt niet zo erg uit , maar dat zien we daar wel. Eenmaal aangekomen lopen we naar de balie. 'Goedendag meneer en mevrouw. Jullie hebben een afspraak?' daarop antwoordt Perrie volmondig 'ja'. De man aan de balie stelt ons enorm veel vragen. Een jongen of een meisje, leeftijd, en van die dingen. We mogen even gaan kijken tussen de kinderen maar dat is al niet meer nodig want ik en Perrie hebben al iemand op het oog. 'Hoe heet dat meisje daar?' vraag ik. 'Dat is Tessa , 16 jaar.' Wow, 16 jaar, dat zou je haar niet schatten. Hoogstens 14 jaar. Maar goed, we bevestigen al een nieuwe afspraken om 'Tessa' eens te ontmoeten. Je zal natuurlijk ook eerst moeten weten of het klikt. En dan verlaten we het weeshuis weer.

Perrie's p.o.v. ~

'Zayn? Hoe oud was dat meisje ook alweer? ' '16.' 'Is dat niet te oud schat?' 'Maar natuurlijk niet! Je wordt vast een geweldige moeder.' 'Weet je het zeker? Is het niet te oud?' 'Vertrouw me maar. ' zegt Zayn.

Ik maak het eten klaar en denk nog de hele tijd erover na. Hoe kan je nu een kind van 16 jaar opvoeden, wat al lang geen ouders heeft gehad?  Lukt dat wel? En zal ze mij mogen? Het is immers al een tiener. Hopelijk is het een goed meisje , en veroorzaakt ze geen problemen. Door deze dingen allemaal te denken, begin ik te twijfelen aan het idee om haar te adopteren. Is het wel oke? En wat gaan onze vrienden er eigenlijk van vinden. Eigenlijk maakt dat niet echt uit. Zayn vindt het goed. Ik zou dat moeten. Want tenslotte was het ons beide beslissing. Ik kan beter nu niet meer terugkrabbelen want ik weet dat Zayn dit heel erg graag wou. Is dit dan wel goed voor mij? Hmm, misschien moet ik niet zo piekeren en gewoon het eten verder bereiden.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jan 06, 2015 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Adopted by Zerrie |Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu