Profesorul François Lipon

32 1 0
                                    

     Maine va fii prima zi la noua scoala,iar eu sper ca clasa a 7-a in marea capitala Viena sa nu fie foarte solicitanta.Am stat aici toata vara pentru a invata limba si a ma descurc destul de bine la acest dialect al limbii germane.
    ***
    -Si bine ati venit la prima voastra ora de balet cu mine ,François Lipon,profesorul dumneavoastra de balet!spuse el pe un ton foarte franțuzistic. Astazi va voi testa capacitatile de tehnica si ce ma intereseaza cel mai mult...FLEXIBILITATEA.
    In sinea mea sunt foarte fericita deoarece sunt foarte flexibila.
     Langa mine se afla o fetita cu parul blond deschis si cu niste ochi fumurii foarte interesanti. Avea o barbie bine definita si niste poante(pantofi specifici baletului) care pareau foarte scumpe. In spatele meu era o fetita cam la fel de inalta ca mine . Ea parea ca provine dintr-o familie asiatica. Era destul de saracacios imbracata cu niste poante destul de uzate ,probabil la mana a doua. Deodata se aude vocea profesorului ce acopera galagia creata .
          -Hai sa vedem cine vrea sa inceapa auditia?
          Fata din fata mea ridica mana dreapta ,dar in acelasi timp cu o tenta de emotie.
          - Aaaa,Miss Arriana Fruher! Ce placere ca va-ti oferit. Va rog puteti incepe!
          Arriana isi incepe numarul. Pot recunoaste ca tehnica era foarte apropiata de perfectiune insa nu simteam ca imi transmite neaparat ceva. Ea isi termina coregrafia si dupa aceea urmeaza priviri invidioase cat si cateva aplauze incete. Imi iau inima in dinti si incerc si eu...

PS:Multumesc pentru suportul acordat la primul capitol si nu uitati de like.La 20 de vizionari voi posta urmatorul capitol ,dar regulat postez marti si joi ,iar eu acum va spun enjoy!

    

Parerea Ta Conteaza!Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon