[Başlangıç] Giriş Bölümü~

3K 163 4
                                    

Perfect Body,Perfect Love!

Giriş~

‘’Lanet Olsun.Boşalacağım!’’ Acıyla mırıldandım.

Vucudumu olduğum yerde döndürüp,bacaklarımı iki yana ayırdı.Ben gözlerimi kapatmış,inlemelerimin duyulmaması için yastığı suratıma bastırırken,aletimin tamamını Kris’in ağzında hissediyordum.

Gelmek üzere olduğumu anlayınca suratımdaki yastığı çekip attı ve boşalırkenki yüz ifademi büyük bir keyifle seyretti.

İşimiz bittiğinde penisine ağır bir tekme geçirmiş,acı içinde kıvranırken yere düşüşüne kahkahayla karşılık vermiştim.

‘’Gerçek bir piçsin,değil mi?’’ Elleriyle aletinin sızını gidermeye çalışırken mırıldandı.

‘’Sanki bilmiyorsun.’’

Hazırlıksız başlayan seks yüzünden elimdeki sigara paketinin içindekiler etrafa dağılmıştı.

Ben yerden huzur kaynaklarımı tek tek toparlarken,Kris tamda görmek istediği pozisyonda olan seksi kıçımı izliyor,bense gerçek bir sürtük gibi işime devam ediyordum.Sonuçta istediğini alamayacak ve bütün gün penisinin sızıyla etrafta dolanacaktı.

Topladığım sigaralardan bir tanesini ağzıma dayadım.Diğer bir yandan gözlerim çakmağı arıyor olsada göremiyordu.

Arkama döndüğümde istediğimi bulmuştum.Kris tüm suratına yayılmış olan gülümsemesiyle,kırmızı çakmağımı işaret ve orta parmağı arasına almış sallıyordu.

‘’Bir sefer daha.O zaman onu sana vereceğim.’’

Gözlerimi devirdim ve baksırımı çekip ardından pantolonumu giyindim.

‘’Sadece benim ihtiyacım olduğunda yatarız,Kris.Ben ne zaman istersem,o zaman.Her seferinde yaptığın gereksiz ısrarlar yüzünden seksten soğuyorum.’’

Sonrasında birkaç defa adımı bağırdı ama ben onu umursamadan,gömleğimi sırtıma almış,ceketimin cebindeki yedek çakmağımla sigaramı yakmıştım.

Kris’le yatmaya başlayalı neredeyse 6 ay oluyor ve JongIn’in acısını ondan çıkarıyordum.Bana aşık olduğunun farkındayım ama umursamıyorum.Onun acısı beni ilgiledirmiyor.Tıpkı benim acımın JongIn’i ilgilendirmediği gibi.

Boğazımın dayanılmaz bir acıyla yandığı gerçeğini görmezden geldim.Ne zaman onu düşünsem,başım dönüyor kalbim intikam hırsıyla büyüyüp,alevleniyordu.

Onu özledim.Vucudunu,sesini,dokunuşlarını.Adımı bağırıp,dudaklarıma sarılışını.Milyonlarca erkekle yatmıştım belki.Ama hiçbiri JongIn’in verdiği zevki veremedi bana.Hiç kimseye karşı ona beslediğim hisleri besleyemedim ben.

Bazen sadece geçmişe dönüp onu sıkı sıkıya kucaklamak istiyorum.

‘Benim olduğunu ve benim kalacağını.’ Söylemek.

Elimi suratıma götürüp,gözlerimi kapattım.

Bu gerçekten komik,ha?Herkesin arzulayıp sahip olmadığı Oh Sehun,esmer ve kendisinden 4 yaş küçük bir ibne tarafından terk edildi.

……..

Bugün içtiğim belkide 10.sigaraydı.Birkaç defa cigerlerim sökülürcesine öksürdüm ve sonrasında arabayı her zamanki yerime park edip ilerledim.

Soyunma kabinine girdiğimde,kaslı vucudumu ortaya çıkaran dar bir şort giymiş,dişlerim için önlemimi almıştım.

Bugün final maçları vardı.Yani Kore’nin en meşhur dövüş kulübünün en güçlü ikilisi kapışacaktı.Bu dövüş yıllardır süregeliyor olmasına rağmen iki tarafta kesin bir galibiyet alamamıştı.O piç kurusu güçlüydü ve ben lanet olası herifi alt edemiyordum.

Yumrukları olmasada tekmeleri fazlasıyla kuvvetliydi.Ayrıca güzel yüzünün arkasında gerçekten fazlasıyla kurnaz biriydi,hakemler pür dikkat izliyor olmasına rağmen kasıklarıma attığı tekmeyi görmüyorlardı.Şerefsiz öylesine güçlü ve hızlıydı ki kamera kayıtlarında dahi ayağı,bacaklarıma çarpıyormuş gibi görünüyordu.

Tam 7 senedir dövüşlere katılıyorum ve son 3 senedir bu ülkenin en iyi ikisinden biriyim.Lay ibnesi,benden 2 sene daha avantajlı,benden önce o vardı ve sırf bu yüzden ilk sene çok fazla tepki almıştım.Lay hayranları beni yaralamak için fırsat kolluyor,her daim ölümümü diliyorlardı.Ama zamanla bana alıştılar ve benim çetem oldukça kısa bir sürede açığı kapatıp onu yakaladı.

Tabiki 3 senede birimiz kazandı ve diğerimiz kaybetti.Ama bunların hiçbiride kesin bir galibiyet yada maglubiyet değildi.Kesinden kastım ikimizinde ölecek duruma gelmemiş olması.Ve muhtemelen bugünde klasik bir maç olarak ‘berabere’ bitecek.

Uzun zamandır düşünüyor olmalıyım.Kris’in soyunma odama dalıp,sırtıma geçirdiği yumrukla düşüncelerimi üzerimden silkeledim.

‘’Vakit geldi,dostum. Git ve o maçı al.’’

~Perfect Body,Perfect Love~Where stories live. Discover now