Part6

387 6 3
                                    

Tahmin edilemeyen cinayetlerden haftalar sonra, bilinmeyen katil hayla kayıtların en üstünde.Genç çocuk katilin saldırılarından kurtulmuş ve hikayesini anlatıyor.

"Kötü bir rüya gördüm ve gecenin yarısında uyandım," "Camın bazı nedenler dolayı açık olduğunu gördüm ve kapatmak için kalktım yatmaya geri dönmek için yatağıma gittim.Garip bir his doğdu içime, sanki birisi beni izliyordu etrafa baktım az kalsın yatağımdan zıplıyordum.Orada perdelerin arasında birşey beni gözetliyordu.2 tane göz gördüm ama bunlar normal göz değildi.Onlar karanlıktı ve tıpkı bir daire gibi gözü vardı.Onun ağzını gördüğüm zaman nasıl desem.. Uzundu.. Korkunç bir gülümseme vardı. Bu gülümseme o kadar korkunçtu ki bedenimle beraber saçım bile titredi.. sanki bir heykel gibi izliyordu beni.. 

Ve o konuştu "Uyumaya git." Çığlık attım, ve bıçağını çekip kalbime nişan aldı. Yatağımın üstüne zıpladı.. Tekmeledim,yumrukladım,etrafında dönüyordum. Odaya babam girdi. Adam elindeki bıçağı babamın omzuna fırlattı.Eğer komşulardan birisi polisi arasaydı.. belki adamın işi biticekti.

Polis hayla bu adamı arıyordu. Eğer birisi bu açıklamadaki herhangi bir şeyle karşılaşırsa lütfen polis departmanına başvurun.

Jeff ve ailesinin yeni bir komşuları vardı. Onların babası işinde terfi edilmiş, ve en iyi şekilde yaşayan "Zevk" Dolu bir komşular.(Bu cümlede İngilizce manası Türkçe manası farklı geldiğinden dolayı biraz karmaşık çevirmek zorunda kaldım.)Jeff ve onun kardeşi Liu hiç şikayet etmediler.Yeni,Daha iyi ev.Sevmemek eldemi?Taşınırken,komşulardan biri gelir.

"Merhaba" "Ben Barbara; ben bu sokağın ötesinde oturuyorum.Sadece kendimi ve oğlumu tanıtmak için geldim" Kadın arkasını döner ve oğlunu çağırır. "Bak Billy, Bunlar yeni komşularımız." Billy'de merhaba dedikden sonra içeri girerler.

"Şey,"dedi Jeff'in annesi, "Ben Margaret, ve buda benim kocam Peter, bizim iki oğlumuz var,Jeff ve Liu" Kendilerini tanıtdıktan sonra,Barbara Bill'in doğum günü için onları davet etti. Jeff ve ailesi ev işlerini bitirdikten sonra Jeff annesinin yanına gider.

"Anne,Neden bizi çocukların partisine davet ettin? Eğer farkında değilseniz, Ben bir gerizekağlı bir çocuk değilim."

"Jeff,"Dedi annesi,"Biz buraya taşındık;Ve biraz komşularımızla vakit geçirmemiz gerek.Şİmdi Biz partiye gidiyoruz, Ve NOKTA." Jeff konuşmaya başladı fakat kendini durdurdu, Kendiside hiç bir şey yapamıyacağını biliyordu.Odasına yürüdü ve yatağına uzandı ve tavana doğru baktı ve aniden garip bir his hissetti.. Acı dolu değildi ama kötü bir hisdi. Jeff bunun sadece kramp yada başka bir şey sandı ve annesinin sesini duydu. Ve yanına gitti.

Sonraki gün, Jeff merdivenlerden indi ve kahvaltı etti ve okula gitmek için hazırlandı.Kahvaltısını ederken o garip hissi tekrar hissetti ama bu sefer çok ağır ve güçlüydü. Hafif bir acı verdi kendisine.Fakat yine umursamadı.Otobüs durağına gittiler ve otobüsü beklerken bir kaç çocuk kaykay ile üstünden zıpladılar,"Noluyor lan!?" dediler.

Kaykaya tekme atıp eliyle aldılar. olar 12 yaşındaymış gibi görünüyorlardı.Jeff den bir yaş küçük.Aeropostale T-Shirt ü ve yamalı blue jeans giyiyordu.

"Vay,vay,vay görünüşe göre biraz yeni et bulduk." Birden 2 başka çocuk belirdi. birisi sıska biriside iri yarı."Ve o Troy." Onlar şişman çocuğa baktı.

"Ve ben" Dedi birinci çocuk,"Ben Randy.Şimdi,Siz çocuklar küçük bir bedel ödemelisiniz yol parası gibi."Liu ayağı kalktı,Ve yumruk atmak için hazırlandı ve çocuklar Liu ya bıçaklarını çektiler."Demek öyle. Ben daha çok birlik olmayı tercih ediyordum ama siz zor yolu tercih ettiniz."Çocuklardan birisi Liu nun cüzdanını aldı.Jeff yine aynı hissi hissetti. Fakat bu sefer çok güçlüydü hatta yakıyordu.Ayağa kalktı, ve Liu yu oturttu ve onu yoksaydı ve çocukların üzerine doğru yürüdü."

CreepyPasta Part1Where stories live. Discover now