CreepyPasta(EN KORKUNÇ PASTALAR)Serisi

1.4K 19 6
                                    

Her zaman ki klasik günlerimdendi. Uyanmıştım ve evde tektim. Benim için hiç şaşırtıcı değildi tek başına uyanmak. Annem ve babamın sıkı iş hayatı olması yalnızlığa alıştırmış tek başıma bir şeyler yaparken olumlu yönde etki etmişti. Kalktım elimi yüzümü yıkadım ve mutfağa yöneldim mutfağa geçerken salonun girişin de bir nota rastladım annem genelde not bırakmazdı. Şaşırmıştım not bırakacağı zaman gerçekten önemli olaylar olurdu. Ne aksiyon yaşanıyor diye nota yöneldim ve bantla yapıştırılmış notu aldım. Notta kırmızı mürekkeple büyük harflerle “GÖRÜŞÜRÜZ” yazıyordu. Annem ve babam yemeğe çıktılar gece geç geliriz anlamında bir not sandım önemsemeden çöpe attım. 
Mutfağa gittiğim de buzdolabında aynı kalemle yazılmış nota rastladım üzerinde “Yemeğin hazır “ yazıyordu. Anlam veremedim ne not bırakmak nede yemek hazırlamak anneme göre bir şey değildi. Buzdolabımız hep doludur düzenli alışveriş yapılır. Yemek ihtiyacımı kendim karşılardım. Heralde iyi tarafından kalktı annem dedim. Buzdolabını açtım ve yemeğimi aramaya başladım farklı bir şey göremedim dolapta. Tam kapatırken gözüme bir mum çarptı. Arkalara sıkıştırılmış bir doğum günü pastasına benziyordu. Hiç düşünmeden yedim hangi insan sabah kahvaltısını pastayla yapmak istemezdi ki? Sonra salona geçtim tv izlerken canım sıkılmaya başladı odamdan laptopumu alıp salona kurdum. Her zaman ki gibi youtube, facebook ve ribony yi açmıştım. Genelde yaptığım gibi Aero Cord Surface açmıştım arkadaki beat ve belirli gaza getiren kısımları çok etkileyici bir şarkı olmasını sağlıyordu. Facebook ve ribony e girişimi yaptım facebookta paylaşımlar okuyor canımı daha çok sıkıyordum her zaman ki gibi sıkılıp facebook umu kapadım. Ribony de favorilerime bakıp konuşucak arkadaş arıyordum saat 2 olmasına rağmen hiç arkadaşım açık değildi. Şaşırmıştım her zaman online bitanelerim olurdu. Kurcalamadım şarkı araştırmaya başladım yeni bulduğum şarkıya bastığım gibi ribony den birisi görüşücez yazdı. Anonim tabanlı bir konuşma sitesi olduğundan dolayı kimlik ad soyad yaş gözükmüyordu. Görüşücez ne demekti? Anlamadım yazdığım gibi pastanı beğendin mi yazmıştı. S-Sen de kimsin yazdım. Tekrar pastanı beğendin mi yazdı. Evet yazmıştım çünkü içim tuhaf oldu korktum neler oluyor diye düşünüyordum.
Konuşmayı kapatıp laptopu kapattım. Telefonumu elime aldım whatsapp tan mesajlar gelmişti. Kuzenimden en yakın arkadaşımdan klasik mesajlardı birkaç kızda günaydın mesajı atmıştı onun dışında olağandışı mesajla karşılaşmadım. Birkaç kişiyi aradım telefonla konuşmak hep mutlu etmiştir beni. Televizyonu açtım haberlere bakıyordum. Kanal isimleri değiştirilmişti. Baba neden sürekli kurcalamak zorundasın diye yakınırken menüyü açtım kanallar tek harfti yukardan aşağıya bakıldığında “GÖRÜŞÜRÜZ” yazıyordu. Tüylerim diken diken olmuş korkudan kalbim olabildiğince hızlı atmaya başlamıştı. Kapıları balkonu kilitledim not ve pastadan sonra televizyon ağlamama sebep olmuştu. Salon da uyumaya çalıştım. İmkansızdı aklımdan çıkmıyordu. Beynim ribony de kalmıştı korka korka açmıştım ribony hesabımı favorilere baktığım da arkadaşlarım açıktı oh dedim bir kaçına bunları anlatıyordum ki mesaj geldi. Anlatmak istediğine emin misin? Daha fazla notum var . Yazmıştı korkudan deliriyordum resmen evi altına üstüne getirdim tek iz ve kanıt yoktu evde olduğuna dair. En azından içim rahattı telefonu alıp annemi aradım ne zaman geliyorsunuz dediğinde gecikicez demişti. Annem hiç bu kadar kısa ve soğuk konuşmamıştı korkup tamam deyip kapadım. 
Ribony hesabıma dönüp geri mesaj yazdım. Umarım daha fazla kişiye anlatmazsın dedi. Bu olanları gelen mesajı hala arkadaşlarıma anlatıp yardım istiyordum korkudan ödüm patladı resmen. PC sesi sonuna kadar açılmıştı bi anda gelen mesaj sesiyle irkildim. Polisin numarasını biliyor musun? Sana lazım olucak yazdı. Allah’ım deyip salonda dört dönüyordum aşağıdan zil çalındı. Açmadım çünkü korkuyordum dayanamıyordum. Ayak sesleri duyulmaya başlandı otomatiğe basmadığım halde nasıl girilmişti apartmana? Delikten bakıyordum ışıklar yanmaya başlamıştı ayak sesleri arttı yapılı bir adam kapının önünden geçti ve karşıdaki dairenin kapısının önünde durdu. Heyecan ve korkudan ağlıyordum. Bi anda dönüp deliğe yaklaştı ve baktı. Gülümsedi ve köpek dişlerini gösterdi. Arkada olduğumu biliyor gibi bıçağını gösterdi sarsıldım o anda. Kapımı açabilirmiydi? Korkudan ağlamaya başladım bi köşede elime bıçak alıp beklemeye başladım. Kapı kilitleri yavaşça çevriliyordu profesyönel bir katil gibi soğuk ve yavaşça yaptı her işini. Eve girdiğinde benim 2 katım bir adam karşımdaydı. Ağlayarak uzak dur diye bağırdım. E arasana dedi hadi polisi ara dedi. Şok geçirdim telefonu alıp cidden aradım ve adresi verdim. Bir çocuk ihbarı daha bu onları üzer dedi gülerek. Elimde bıçağı fırlattım sapından tutup. Karın boşluğundan giren bıçakla tek dizinin üstüne düştü yavaşça bıçağı çıkardı şok oldum. Hareket edemiyordum köşede sadece yüzüne bakabiliyordum. Yaptığın akıllıca değildi dedi ve üstüme bi anda koşup boğazımdan yakaladı. Kaldırdı ve yere çarptı acıyan kemiklerimden gözlerimi açamadım. Gözlerini aç ve bana bak dedi. Ve sadece ona baktım. O an sanki etkilenmiş hipnoz olmuş gibi kala kaldı o da. Sanki vahşet yayılıyordu gözlerimden hissediyordum. Gözümün altından başlayarak çeneme kadar ufak bir çizik çizdi. Ağzıma giren kan hoş değildi kendi kanımı bu denli fazla hissedip görmemiştim. Ayağa kalktı. Sevdim seni dedi. Ve tekrar “ Görüşürüz” diyip güldü kapıdan çıkıp gitti 10 dakika yerde kala kaldım. Polisler geldiğinde beni yerde buldular. Hiç kıpırdamadım kıpırdayamıyordum.Anlatmamı istediklerinde anlatamadım dilimden gelmedi. Bu olay yaşanalı 2 ay oldu kimseye hala bahsetmedim. Daha fazla dayanamıyorum bunu yazmam gerekirdi. Beni uyarmıştı. Ölümle yakında karşı karşıya kalmaktan korkuyorum.

CreepyPasta Part1Where stories live. Discover now