Capitolul 15

15.3K 674 41
                                    

   M-am strambat enervata cand telefonul a vibrat peste plapuma patului, incretindu-mi nasul bosumftala si deschizandu-mi cu greu ochii din pricina soarelui puternic ce parea sa refuze sa-mi lase pleoapele sa se desparta una de alta.

-Auci! am gemut cand spatele meu a trosnit puternic, parand ca se despica in doua de la pozitia incomoda in care am dormit eu si Harry... Oh, Dumnezeule!

   M-am intors ca arsa, uitandu-ma acum la patul gol, analizand acum plapuma patului ce parea ca i-a pastrat forma mare si incolacita a lui Harry, printre micile cute ale materialului. Unde naiba era? Adica, pe langa faptul ca e drogat, ma trezesc si fara el aici si nu vreau sa stiu ce se intamplase daca Harry iesise sa se plimbe prin casa sau daca se intalnise cu Ben sau...

   M-am incruntat din nou confuza cand am auzit din nou acel sunet suparator al vibratiilor, coborandu-mi privirea si incercand sa depistez sunetul, cand ochii mei s-au azvarlit pe cealalta perna a patului, vazand acum un iphone negru miscandu-se pe materialul acesteia din cauza vibratiilolor puternice. La dracu! Telefonul nu era al meu, dar nici nu trebuia sa stau mult sa ma gandec al cui era, vazand acum ecranul aprins si stramband din nas cand am vazut o blonda goala pe ecranul sau, ma rog, zonele intime fiindu-i acoperite de niste lanturi ruginite in care parea prinsa si fortata sa stea ca o ispita prinsa in capcana unui demon caruia ii placea sa o priveasca in timp ce chipul ei arata disperare si in acelasi timp, pasiune. Telefonul lui Harry.

   Mi-am ridicat privirea dezgustata de la ecranul sau, oprindu-mi respiratia brusc, cand am auzit un geamat puternic, urmat de o tuse chinuitoare ce parea sa sfasie persoana rapusa de toate acestea, ridicandu-ma acum incet, si ignorand telefonul ce parea sa se tortureze singur cu vibratiile sale, deschizand acum usa si treasrind usor cand am auzit un alt tuset, urmat de un geamat infundat, toate acestea venind chiar din baia mea, cand nu am mai stat mult pe ganduri, presandu-mi degetele de lemnul usii si impingand-o rapid.

-Ce naiba...

   Am intrat cu jumatate de corp, oprindu-ma ca si cum as fi intalnit o bariera cand l-am vazut pe Harry, aplecat deasupra chiuvetei in timp ce buzele lui trandafirii au lasat un fir subtire de sange sa-i iasa pe gura, cazand acum peste ceramica alba a chiuvetei in timp ce un alt tuset torturat a iesit peste buzele lui, mainile lui strangandu-se puternic de marginile chiuvetei, parand ca urma sa o franga sub atingerea lui.

-Sfinte! am tremurat, scapand usa dintre degete si mergand rapid langa el.

   Corpul lui parea sa fie lipsit de vreo reactie atunci cand mi-am lasat mana usor pe spatele lui, scuturandu-si acum parul ravasit, cateva dintre bucle umezindu-se pe fruntea lui transpirata si lipindu-se de aceasta, ararand intr-un mod incredibil de sexy, chiar daca se simtea rau.

-Harry? l-am scuturat cand a tusit din nou, facand un pas in spate cand picaturile de sange au stropit suprafata alba a chiuvetei.

   L-am vazut cum a dat din cap, dar asta fara sa ma faca sa inteleg ceva, revevind la el si incercand sa-mi dau seama ce i se intampla, sau macar sa il sustin in momentul acesta neplacut.

-Kim... Pleaca! a spus cu greu, vocea sa parand torturata.

   L-am ignorat, apropiindu-ma mai tare, fara sa las frica sa ma cuprinda... la urma urmei, astea trebuiau sa fie reactiile drogurilor, nu?

-Hei, doar uita-te la mine si...

   Cuvintele mi s-au facut nod in gat cand Harry si-a ridicat privirea disperat, ochii sai fiind mai rosii ca rujul tipator al Monei, inima sarindu-mi din loc cand Harry s-a prabusit pe podea, corpul sau masiv lasand un zgomot destul de puternic.

-Dumnezeule! am tipat.

-Iesi, Kim! Nu vreau sa vezi asta! a spus inecat, parand sa vorbeasca din adancul gatului.

One Shot I. XiovolWhere stories live. Discover now