Tollvonás 3.

1.1K 125 13
                                    

Min Yoongi

Írnom kell ! Muszáj ,hogy újra lássam !
Életben először egy szerelmes műfajú könyvbe kezdtem. Sosem hittem volna ,hogy én valaha is ilyen témájú könyvet fogok írni. De Hoseok mégis kiváltotta belőlem ezt. Nem hiszek a szerelem első látásra féle sztereotipíában. Ám ez a fiú valahogyan mégis kihozta belőlem érzékeny oldalam. Mely csak rá tud gondolni,képtelen vagyok másra koncentrálni. Az új könyvemben is elakadtam ennek hatására. A címe megvan : Miattad írtam!. Legfőképpen az érzéseim megnyilvánulásaiként írom.
Sokat kerestem a dedikálás estéjén a szociális médián. Sehol sem találtam meg őt,egyetlen egy képet sem láttam róla. Mintha ott ő nem is létezne.

Két hét telt el azóta ,fejben már feladtam a keresést. Szívem azonban egyre jobban fájt és kapálózott érte. Jin tanácsára a feszültségem levezetése képpen és a figyelmem eltérése érdekben bejelentkeztem egy masszázsra.
Már a fehér ,puha ágyon feküdtem ,arccal lefelé nézve. Igazán igényes volt az egész hely,kis mosoly szaladt át számon ,amikor megláttam a virágos matricát magam előtt. Kedvesek,hogy gondoltak ránk akik a várakozás közben halálra unják magukat. Ajtó nyitódás,léptek zaja,tubusból kijövő krém hang.

- Üdvözlöm !- szólalt meg hirtelen az idegen. Igen ismerősen csengő hangon.

- Szintén - köszöntem vissza ,majd teljesen ellaztítottam testemet.

Megéreztem remegő ,hideg apró ujjait melyekkel kisebb-nagyobb erőkkel próbálta kimasszírozni feszültségemet. Jól esett ,de sajnos gondolataimnak esze ágában sem volt tovább állni. Tábortűz mellett beszélgettek ,hogy mégis hogyan találjam meg Hoseokot.
Halk zene szólt fel a mellettünk lévő hangfalból,mire a lány dúdolni kezdett ami később éneklésbe torkollott.
Az idő elteltével és talán betudható ujjai lágy mozgásának ,erőt vettem magamon és minimális hangerőn csatlakoztam az éneklésbe. Random kis duettet hoztunk össze ,amin mind a ketten jót derültünk.

- Ha ezt tudom,hogy rövid időtávon belül kétszer is találkozom Min Yoongival,lottóztam volna!  Csodálatos vagy!- nevetett fel.
Tudtam,hogy hallottam már egyszer a hangját ! De mint személyt így,hogy nem láttam képtelen voltam hozzá társítani embert.

- Köszönöm - mondtam zavartan. Hálát adtam az égnek,hogy nem látja pipacs vörös arcomat.

- Kérdezhetek ?

- Persze !

- Mostanában látom,hogy szomorú idézetek posztolsz. Ráadásul nem is annyit mint eddig.
Mintha szomorú lennél. Baj van? Persze ,ha nem akarod ,nem kell elmondanod. Hiszen szerintem nem is emlékszel rám -hadarta el gyorsan ,a hangján éreztem ,ahogy meginog.

- Szerelmi bánat ahh- sziszegtem miközben kissé erősebben találta meg lapockámat - vagyis őszintén szólva nem tudom. Tudod a múltkori dedikáláson láttam és egyszerűen azóta nem tudom kiverni a fejemből - vallottam színt. Magamat sem értem,hogy miért egy idegennek tettem ezt. De talán pont ezért ,mert többet ugyse látjuk egymást.

- Első látásra szerelem. Ha hiszel benne,ha nem van ilyen. De amúgy a bátyám is így van most. Tetszik neki egy személy ,de szerinte elérhetetlen számára . Hiába kérdezem nem mond semmit,pedig annyira segítenék neki! - fújta ki levegőjét fájdalmasan.

- Elhiszem és átérzem. Nagyjából én is teljesen így látom a helyzetem !

Ezután további fél órán keresztül csak beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Kedves lány , és szerinte a testvérével sokban hasonlítok.

- Kész is vagyunk !- simított végig gerincem mentén utoljára. Bőröm megbabonázva kiállt ujjai után ,melyek hiányérzetet hagytak maguk után.

Lassan ülök fel , szégyenlősen felsőtestem elé kapom az alattam levő törölközőt. Komótosan emeltem fel tekintettem mely találkozott a lányéval. Áram ütés szerűen ért a teljes felismerés szele.

- Hayun ?- kérdezem hitetlenkedve.
A lány fülig vörösödve hajtotta el fejét enyhén bólintva. Nem hiszem! Így meglesz Hoseok! De várjunk csak. Hoseoknak már tetszik valaki!Esélyem sincs!

- E-emlékszel r-rám ? - nézett rám újra csillogó szemeivel. Sajnálom,de a csak a testvéred miatt.

- Igen,te és Hoseok mély nyomot hagytattok bennem - ismertem be ,kisebb füllentéssel.

Látni akarom újra !

- Amúgy legyünk azért udvariasak - kezdtem bele tervem első részébe - Min Yoongi - hajoltam meg előtte.

- Hayun mint tudod , Jung Hayun - cselekedett hozzám hasonlóan.

Hoseok készülj ,de így vagy úgy az enyém leszel!

(.(◉̃_᷅).)
Halihó!
Remélem tetszett a harmadik tollvonás!
Személy szerint én nem érzem jónak,de most ennyi tellett tőlem .
Bocsánat !
A visszajelzéseket szívesen veszem.
Elnézést ,ha vannak elírások!
Köszönöm a figyelmet !
Virtuális ölelés 🖤🤗
2018.10.02.
ʕ•́•̀ʔ

Miattad írtam ! - Yoonseok  [befejezett]Where stories live. Discover now