V.Bölüm-Rüya

75 18 4
                                    

*Yukarıdaki müziği açarak okumanızı isterim.
Playmusic; Crylstallize-Lindsey Stirling

'Rüyanın gerçekliği'

Bir derenin başında oturuyordu. Yanında koskocaman bir çınar ağacı,kulaklarında ise serçeler fısıldaşıyordu. Öyle eşsiz bir mutluluğun içerisindeyken,havanın açık olduğunu,güneşin kendi tenini ısıttığını hissediyordu.
Öyle bir ışık hüzmesi gözlerine vuruyordu ki yüzünü, büktüğü bacaklarına sığındırdı. Yavaş yavaş kafasını kaldırdığında yanında esmer tenli hafif ondan uzun bir erkek çocuğu vardı. Havayı gündüz emanet almıştı. Rüya görüp korkan gözlerini açan küçük kız çocuğu yanı başında Gece'nin hediyesi olan taşı gördü,parlıyordu. Korkudan buz kesilen avuçlarının içerisine aldı ve gözlerini kapattı.
Gece,
"Hey! Üzülme ben hala buradayım" dedi.
Sesi duyunca gözlerini açıp konuşmaya başladı,
"Ben korkuyorum sen gidersen kim uyumama eşlik edecek,kim resim çizmeme ilham olacak,kim benim odamı yıldız bekçilerimle aydınlatacak ve en önemlisi kim yaralarımı sarmama yardım edip beni mutlu edecek."
Gece isyan edermişçesine yıldız bekçilerini bulutlarla kapattırdı. Saatler sabaha doğruydu ama hava gittikçe kararıyor,şimşek çakıyor,yağmur damlaları ise küçük kız çocuğunun gözlerine yaş olarak düşüyordu. Daha da kararan havanın etkisiyle ürperen bedenini gözlerini kapatarak sakinleştirmeye çalıştı.
Sonra bir beden sardı onu. Gözlerini yeni doğmuş bir bebek gibi açmaya çalıştı. Boynunu saran kollar geri çekildi.
Bu... Rüyasında gördüğü erkek çocuğuydu. Bir adım geri atıp,
"Sen...?" demekle kaldı.
Konuşmaya yeltenen dudaklar,
"Evet,ben... Ben senin Gecen" dedi.

Onlar kavuşmuştu. Gece ona aşıktı,o ise geceye aşık küçük kız çocuğuydu. Lanet ortadan kalkmış,evren bu aşka şahit olmuştu. Gece aşkına,küçük kız çocuğu ise gecesine kavuşmuştu.

Sanırım bu seride en çok severek yazdığım bölüm bu. Öyle duygulu yazdım ki işte öykü şimdi başlıyor sanırım :D .
Hepinizin teker teker hayalleri,yaşadıkları bundan sonraki bölümlerde olacak. Okuyan sizler için teşekkür ederim. Lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı eksik etmeyin. Merak ediyorum ne düşündüğünüzü.
Güzel rüyalarınızın gerçekleşmesi dileğiyle. Hoşçakalın :).

Geceye Aşık Küçük Kız ÇocuğuWhere stories live. Discover now