-4-

238 26 5
                                    

Kahvaltıyı hazırlamıştım.Bizimkileri uyandırmak için mutfaktan çıktım.Tanrım şu Niall'a bakın resmen askılıkla ilişkiye girmiş.Resmen askılık hamile kalıcak.Hemen telefonumu çıkarıp fotoğrafını çektim.Onu şimdi uyandırmayacaktım.İşine devametsin.Zaten yeni bir askılık alıcaktık para vermeye gerek kalmadı.Kahretsin çok komiğim! hahahhahah

Zayn ve Alex'i uyandırıp onları işlerini halletmeleri için yukarı postaladım.Ve sıra geldi benim küçük civcivime.Nihahahahha.

"AMAN TANRIM NİALL BUNU NASIL YAPARSIN!" hızla doğruldu.

"Ne ne oldu?"

"ONU HAMİLE BIRAKMIŞSIN!"

"Ben yapmadım yemin ederim!"

"AH YALAN SÖYLEME NERDEYSE KARNI BURNUNA GELİCEK!"

"Hey ne oluyo burda?" diye sordu Zayn.

"Bilmiyorum!" diye cevapladı hemen.

"AH BİLMİYORMUŞ MUŞ MUŞ.ASKILIĞI HAMİLE BIRAKTI RESMEN!"

"Ah lanet olsun Mel ödüm bir yerlerime karışıyordu.Genç yaşımda evlenip baba olucaktım!"

Benim iğrenç şakalarımdan sonra kahvaltımızı yapmıştık.Şimdi hazırlanıyoruz çünkü benim kuzenlerime ev bakıcaz.Evet burda yaşamay karar verdiler!!!!! Yehuuu.Neyse.Unutma Melanie sen hayattan soğumuş bir kızsın kendine gel!

Üzerime rahat şeyler geçirdim.Bileklerimi kesmeyi özledim.O akan kanları izlemek beni rahatlatıyordu.Hey ben deli değilim!

Aşağı indiğimde ayağıma Saint Laurent botlarımı geçirdim ve bizimkileri beklemeye başladım.Alex ve Zayn gülerek aşağı iniyolardı.Hey ne bu samimiyet!

Biraz sonra sarı civcivimde indi ve biz ev aramaya başladık.Her ne kadar onlara bizim ev gibi müstakil bir ev önersem bile onlar apartman istiyorlardı.

Bir apartmana girdik.Burası leş gibi kokuyordu o yüzden hemen çıkıp başka apartmanlar aramaya başladık.

En sonunda böyle olmayacağına karar verip emlakçı bulduk.Ve bize harika bir daire olduğunu söyledi.

Bakmak için gittiğimiz yer gerçekten güzeldi hem bize çok çok çok çok çok yakındı hem de eşyaya gerek yoktu.0 el mobilyalarla döşenmişti.

Burayı almak iç el sıkıştılar falan filan vs.Evden çıktığımızda tekrar emlakçı ofisine gittik.Ev için parayı falan verdiler ve bugün dahil hemen taşınabileceklerini söylemişti bay emlakçı.

Zaten ben canım kuzenlerim alıcağı eşyaları arabaya koymuştu.Arabadan eşyaları alıp eve götürmeye başladık.Herşeyi yerleştirmiştik.Alex ile birlkte çocuklara 3 gün yeticek kadar yemek yaptık.Biraz oturup eve gitmeye karar verdik.

Kapıdan çıkınca kimi gördük sizce? Hadi o kadar zor değil.Eveee! Harry.Şu kurbanım olan.Ah hadi ama kurbanım olması onu görmek isteyeceğim anlamına gelmiyor.Tabi istemiyeceğimden değil.Lanet olsun kapatalım şu konuyu!

Sırıtkan şey konuşmaya başladı."Benim bildiğim prens külkedisinin ayağına gelir.Kül kedisi onun ayağına değil." çocuk konuşurken bile sırıtıyor!

"Hikaye değişmedi Styles.Külkedisi prensini buldu." dedim ve tabii sırıtmayı unutmadım.Sırıtmak önemli!

Alex'i de alıp asansöre bindim.Ne sanmıştı bu.Onun ayağına geldiğimi mi? Gerizekalı.Aslında burda oturduğunu öğrenmem iyi oldu.Sürekli Zayn ve Niall'ı ziyarete gelicem.Tabi ki Harry için.Size yalan söylemiyeceğim.

Eve geldik fakat evde hiç birşey kalmamıştı.Son malzemeleride şapşalların evine götürmüştük çünkü.Bu yüzden Alex alış verişe gitti.Bende odama çıkıp jiletlerimi aldım.Banyoda yere oturdum.

Coming HomeWhere stories live. Discover now