-3-

229 25 3
                                    

Dedim ya ışıklardan dolayı hiç birşey göremiyordum.Başıma düşücek bir kova suyu nasıl görücektim? Evet aynen böyle oldu ben güzel bir biçimde şarkımı söylüyordum fakat...popülerler başımdan aşağı bir kova su döktü.Alex,Zayn ve Niall yanıma geldi.Ama onlara partinin tadını çıkarmalarını söyledim ve eve gittim.

Zayn'ın kaldığı odadan jiletlerimi aldım.Tabi ki yerlerini biliyodum.Zaynie üzülmesin diye almıyordum onları.Neyse hemen duşa kabine girip yere oturdum.Tam kesicekken aklıma bir fikir geldi.Kısa bir duş aldım.

Hızla ilk giyiceğim straplez siyah ve büyük bir bacak yırtmacı olan elbiseyi giydim.Saçımı eski tarz dalgalı modellerden yaptım.Makyajımı sildim.Bugün çok fazla aynaya bakmıştım.Ama zorundaydım.Hemen yeni bir makyaj yaptım.Kırmızı rujumu sürdüm.Siyah topuklularımı giydim ve hemen parti yerine adımladım.

Kimseye görünmeden parti sistemini ayarlayan çocuğun yanına gittim.Sahneye çıkıcağımı söyledim.Bu yüzden ışıkları kapatmasını çünkü süpriz olucağını söyledim.Beni onayladı.Işıkları kapattı.Herkes 'aaaa' gibi sesler çıkarıyordu.Buna gülümsedim.Hızla sahneye geçtim.Birden ışıklar açıldı.Popülerlerin masasına baktığımda bana şaşkınca bakan insanları görmek hoşuma gitti.Ben deli değilim!

Ah size söylemedim değil mi? Sexy olmuştum.Ben bile öyle olduğuma inandım.Gerisini siz düşünün.

Şarkılarımı okurken zar zor şu zengin züppeleri izliyordum.Yüzlerini görseydiniz kendinizi yere atar gülerdiniz.Bana ikinci kovayı atamadılar çünkü böyle bir şey planlamıyolardı.

Neyse şarkıları okudum ve yerime geçtim.Bizimkilerin yanına.

"Nasıl kapak oldular ama?" dedi Niall.Dediğine kıkırdadım.

"Kızım eşcinsel olmak istememi sağlıyorsun!" bu sefer Alex'in dediğine küçük bir kahkaha attım.

Ama çocuklar susmuş arkama bakıyolardı.Arkamı döndüğümde kurbanım Harry'i gördüm.Şuna bak hele.

"Şey..bilirsin.Cinderella'nın büyüsü bozulmadan prensin onunla dans etmesi gerekir." dedi sırıtarak.2.defa bende onun sırıtmasına katşılık verdim.

"Ah haklısın.Niall hadi dans edelim!" dedim ve Niall ile dans pistine yürüdüm.Niall benim uçan irlandalım dayanamayıp kıkırdadı.

"Gerçekten sen bir ustasın" dedi.Ona gülümsedim.Kurbanıma baktığımda bana sinirle gülümsüyordu.Ah çok tatlıydı.Dediğim gibi ondan korkmuyorum onu tatlı buluyorum.

Hem niye bana böyle bir şey sordu onun avcunuzuyalayınobenimsevgilim Kat'i vardı.Bunu umursamadım.

Parti bitmişti eve geldiğimizde çok ama çok ama çok ama çok uykum vardı bu yüzden Zaynie beni daşıdı.Niall zaten kapıdan girdiği an askılığı düşürüp ona sarılıp uyumuştu.Ona dokunmadık.Alex kendini koltuklara atmıştı.Yani tek sağlam Zayn'dı.

Sabah baş arısı olmadan uyandım.Çünkü size söylediğim gibi ben içmem.Ama aynaya baktığımda o böğürme isteğim geri gelmişti.Saçlarım kuş yuvasına dönmüştü.Küpemin teki yoktu.Kırmızı rujum allık gibi yanaklarımdaydı.Gözlerimden hiç bahsetmiyorum bile.

Duş alıp hemen üzerime siyah taytımı geçirdim.Bugün cumartesi yehuuuu! Üstüme önünde gözleri arkasında ponponu olan.Sıkınca ses çıkaran tişörtümü giydim.Mavi renkteydi ama bunu umursamıyordum çünkü bu tişörtümü çok seviyorum.Size söylüyorum ben deli değilim!

Aşağı indim.Niall hala yerde askılıkla bütünleşmiş bir şekilde yatıyordu.Zayn halıyla kendini mumya yapmış uyuyordu.Alex koltuktaydı.Nasıl oluyorda onun saçı başı dağılmıyor?

Neyse kahvaltıyı hazırlamak bana düşüyordu.Mutfağa girdim ve birşeyler hazırlamaya başladım.

KISA OLDU AMA TELEFONDAN YAZIYORUM.BİLGİSAYARA GEÇTİĞİM AN İKİ HİKAYEMİNDE YENİ BÖLÜMÜ GELİCEK :) xxx

Coming HomeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin