Büyük sır!!

18 0 0
                                    

Ceren ve ben  bir gün dışarıda dolaşırken kimi de göreyim bize doğru geliyordu oda ne -ahh- olamaz görkem hani bu kızın peşini bırakmıştı bu çocuk yoksa hala mı??

Ben şok oldum hani bu çocuk amerikaya gitmişti hyr gitmemiş işte hemen cereni dürtükledim ceren bana bağırdı bende bana bağırma da bak önüne ceren önüne  dedim cerende baktı omg!!! oda ne şaşırdı tabii bende hyr olamaz görkem bu ahh ne. yazıkki oha cerene doğru yaklaştı cerenin kolunu tutuğu gibi cereni öpmeye başladı ceren görkemin elinden kurtuldu ve cerenle koşa bildiğimiz kadar hızlı koştuk koştuk koştuk v görkem bize daha fazla yaklaştı ben hemen şoförüm samete seslendim  samett çabuk arabayı çalıştır biz ceren le kapıyı açıp arabaya atladık ve kapıları kilitledik şoför arabayı çalıştırdı ve oradan ayrıldık..

Ben şoförden hemen bizim eve gitmesini istedim gittikte bu gün çünkü ceren bizde kalacaktı kaldıda o gece birlikte yatak odamda yattık ve ertesi gün de  kalkıp eve gitti bende giyinip dışarı çıktım ohaa gamzeyle samet sevgilimiydi ohaa hemde benim arabamda şey hemde şey yapıyorlardı ( porno) ohaa yaa bu haberi hemen cerene haber vermeliydim onların Büyük sırrını hemen arabanın kapağını açtım ve cerenlere gidiyoruz dedim..

Gamze şok oldu ve hemen sametle birlikte giyinmeye başladılar ve samet giyinip arabayı çalıştırdı ilk önce gamzeyi evine bırakıp benide cerenlere bıraktı cerenlerin kapısının orada beklemesini söyledim daha doğrusu emrettim ve oda beni kırmayıp peki efendim dedi ben cerenlerin kapısını çaldığımda kapıyı açan cerenin annesiydi hemen cerenin odasına koştum ceren beni karşısında görünce panik yaptı omg!!

Olamaz yaa cerenin kulağına yaklaşıp ona samet & gamze  diye kulağına fısıldadım yoksa yoksa dedi ve çığlığı bastı ben cerene tamam artık sus diye bağırmaya başladım ceren sustu ve bende ben gidiyorum diyerek ona el salladım ve böylelikle samet & gamze nin büyük sırrı ortaya çıktı..

Arkadaşlar bu günlük bukadar yeter hoşça kalın bye!!

İyi KankamWhere stories live. Discover now