Bundan hoşlandım

34 1 0
                                    

Bu gün sahilde sınıf arkadaşım gamzeyle buluşacaktım size gamzeden bahsetmemiştim tabii o benim en yakın sınıf arkadaşım bu sabah bir telefon sesiyle uyandım arayan gamzeydi telefonu açtığımda konuşmaya başladık..

Gamze- Günaydın

Ben- Günaydın nasılasın gamze

Gamze- İyiyim sen nasılsın buse

Ben- Bende iyiyim hayırdır kötü bişimi var

Gamze- Yok arkadaşım dün akşam döndük erikliden istanbula ama sahile yanii istanbul boğazına inelimmi diye soracaktım ama işin varsa başka zaman ineriz

Ben- Yok gamzeciğim tabiiki gelirim

Gamze- Görüşürüz

Ben- Görüşürüz. dedim kapattım...

Gamze gelmiş yaşasın bir andan sevinip bir yandan da giyiniyordum giyindikten sonra telefonumu alıp odamdan çıktım annem nereye diye seslenince gamzeyle buluşucaz istanbul boğazında kahvaltı edecektik gamze aradı efendim dedim gelirken cerenide al dedi tamam deyip cereni aradım ceren uyuyordu ceren çabuk kalk dedim gamze aradı istanbul boğazında bizi bekliyor dedim..

Şoförüm arabayı getirdi nereye gideceksiniz dedi bende beni hemen cerenlere götür oradanda istanbul boğazına dedim şoförüm hemen beni ceren lerin kapısında indirdi sen burada bekle samet biz cerenle geleceğiz dedim..

Samet tamam efendim diyip bizi bekledi kapıyı çaldım cerenin annesi deniz teyze kapıyı açtı merhaba deniz teyze dedim bana içeri gir dedi içeri girdim şoförüm samet beni hala kapıda bekliyordu cerenin odasına girdim ceren kendine. kıyafet beğenemedi ben yardım ettim siyah şortla bitane beyaz penye verdim giyidi altına da pudra rengi bi ayakkabı verdim ve hadi gidelim dedim odadan çıktık dış kapıyı açtım birlikte çıktık ceren kapıyı kapatırken şoförüm samet araba kapısını açtı ilk ben bindim sonrada ceren ,samet kapıyı kapattı ve yola çıktık...

Ben samete hadi ama samet  gamze bizi bekliyor biraz hızlan dediğimde samet daha çok hızlandı emniyet kemerimizi taktık ve yola devam ettik beş on dakika sonra bizi bekleyen gamzeyi gördüm..

Gamze- Hadi ama nerede kaldınız diye sorunca cerene giyinmesi için yardım ettim dedim ceren de bunu onayladı hemen bir yere oturduk ve kahvaltı siparişi verdik ne yediğimizi söylemeyim hadi canınız ister felan söylemiyim yemeyimizi yedikten sonra sahil kenarına gidip oturduk..

Birbirimize şakalar yaptık özel konular konuştuk özel dedim yaa bunları size söyleyemem ama gelecek bölümde bu özel dediğim şeyleri tek tek ben söylemeden anlayacaksınız...

Bu bölümü daha uzun yazacaktım ama bir yere gitmem gerekiyor o yüzden ama gelince yine yazarım görüşmek üzere baybay!!!

İyi KankamWhere stories live. Discover now