1. Fejezet

372 10 0
                                    

*Isabelle szemszöge*

Itt vagyok az új házunkban Beacon Hills-ben. Holnap Szeptember 1 lesz. Ma még be kell iratkoznom az új középiskolámba. Az iskola egy kicsit nagyobb mint Mexikóban vagy Devon Ford-ban, de az igazgató Mrs. Martin nagyon kedves. Azt mondta, hogy a lánya Lydia Martin majd vár rám az iskola elött és körbe vezet.

* * * * *

A telefonom ébresztőjére keltem 7:30-kor, mert ma van az első napom a suliban. Egy kicsit izgulok amiatt, hogy milyen lesz az első napom. Ki mentem a fürdőbe megmostam az arcomat és egy kicsit ki sminkeltem magam (szempilla spirál, szemceruza és egy kis halvány rúzs). Ki mentem a szobámba felöltözni. A választásom egy cső farmerre, egy fekete pólóra és egy fekete converse cipőre esett. Tudom változatos színeket hordok. Össze pakoltam gyorsan a cuccaimat és lementem a konyhába. Megittam a reggeli kávémat és már rohantam is a kocsikulcsommal a Chevroletemhez mert 8:45 volt és ekkorra beszéltük meg, hogy órák előtt még körbe vezetnek. Két autóm van az egyik autó egy fekete Chevrolett Camaro a másik egy Ford Mustang. A nevelő szüleimtől kaptam mindegyiket. Így legalább öt perc alatt beértem.

Az iskola parkolójában nagy volt a sürgés-forgás, de mikor meglátták a kocsimat mindenki meg állt és csak figyelte, hogy vajon kié lehet. De nem foglalkoztam velük. Már bent voltam az épületben és úton voltam az igazgatóhoz, mert még pár dolgot el kell intéznem. Azt vettem észre, hogy valaki a nyakamba ugrik és el estünk. Sejtésem sem volt, hogy ki lehetett akinek ennyire hiányoztam vagy ennyire szeret. Csak akkor jöttem rá ki is az a valaki a ki rajtam feküdt és ölel amikor kimondta a, hogy: Izzy. Mert csak egy ember hív így engem.

-Liam- mondtam ki a nevét én is. És gyorsan én is megöleltem én is.

Ekkor ide értek a barátai is. Akik le akarták szedni Liamet de mikor meg látták, hogy ölelkezünk és nevetünk csak értetlen fejjel álltak. Nem sokára Liam leszállt rólam és fel segített.

-Srácok ő itt a legjobb barátom Isabelle. – mutatott be a többieknek Liam

-Sziasztok- köszöntem

-Szia- köszöntek egyszerre (Liamet kivéve)

- Scott McCall-mutatkozott be egy magas fekete hajú, barna szemű srácra.

-Stiles Stilinski- egy magas hajú, barna szemű cuki srác volt

- Ő Hayden a barátnőm- mutatott be nekem egy hosszú barna hajú lányt

- Malia Tate- egy rövid barnás szőke hajú lány

-Allison Argent- egy barna hajú és szemű lány. Annyira ismerős az Argent név csak nem tudom azt hogy honnan. Na mindegy majd eszembe jut.

-Lydia Martin- egy hosszú eperszőke hajú lány. Gondolom ő fog körbe vezetni.

-Isabelle Ford vagyok. De hívhattok Izzynek is. – mutatkoztam be én is.

-Gondolom akkor téged kell körbe vezetnem- szólalt meg Lydia

-Igen, csak még el kell intéznem néhány papírt az igazgatónál- mondtam

-Rendben el kísérlek. -és elindultunk, közben folytatta- Amúgy is akartam beszélni anyával.

-Jó reggelt Mrs.Martin! - köszöntem

-Szia Isabelle! Itt vannak a papírok amiket még alá kellene írni. - mondta Lydia anyukája- És te Lydia, minek köszönhetem a látogatásodat?

-Csak azért jöttem, hogy megmondjam, ne várj este mert a többiekkel leszek és későn jövök. -mondta Lydia

-Hát rendben. De most lassan menjetek órára. -mondta egy kicsit szigorúban

-Rendben. Viszlát. -köszöntem el én és utánam Lydia is

Mentünk a folyosón és meg kellet kérdeznem

-Lydia? Mit csináltok a többiekkel vagy hol lesztek? -kérdeztem bizonytalanul

-Ja, csak egy barátunknál leszünk Dereknél. Nem akarsz jönni?- mondta és én megálltam és meg dermedtem. Ezt ő is észre vette. -Valami baj van? -állt mellém

-Milyen Derek? -kérdeztem megint félve

-Hale, Derek Hale. -le fagytam a név hallatán

-NEM! -egyből rávágtam

Hirtelen egy kezet éreztem a vállamon én meg ragadtam az ismeretlen kezet és át vetettem magam felett és padlót fogott az idegen kéz gazdája. Akkor láttam az illetőt akit le támadtam. Nem más volt mint Scott.

-Jajj, sajnálom Scott nem akartam, bocsánat. -sajnáltam, tényleg nem akartam ezt csak, most tudtam meg, hogy Derek Hale itt lakik.

-Hát itt meg mi történt?? -kérdezte egyszerre Stiles, Liam, Mali, és egy számomra idegen srác.

-Hát, Isabelle megtudta, hogy Derek itt lakik Bacon Hills-ben és lefagyott. Scott rátette a kezét a vállára Izzy pedig megragadta a karját és át vetette maga felett. Így került padlóra Scott -mesélte el Lydia a történteket és én addig fel segítettem Scottot.

Farkasokkal összezárva [SZÜNETEL]Where stories live. Discover now