23.Bölüm❣️İntihar

3.3K 105 2
                                    

T:Seni seviyorum.
Nefes yavaşca kalktı ve kapıya doğru yol aldı.
T:Affet beni.
N:Kalbim çok kırıldı. Diyip içeri girdim. Odama çıktım ve yatağa uzanıp biraz düşündüm.
Tahirden;
Nefes gidince Gözde aradı mecbur gitmek zorunda kaldım. Arabaya binip gittim. Gözdelerin evine vardım. Kapıyı çaldım ve Gözde açtı.
G:Hoşgeldin içeri gir.
İçeri girdim ve salona geçtim.
G:Benden kurulmak için tek şey yapmalısın.
T:Ne gerekiyorsa yaparım rahat bırak bizi uzak dur hayatımdan.
G:Nefes'in gözlerinin önünde beni öp.
T:Ne saçmalıyorsun ya asla yapmam bunu.
Gözde telefonunu çıkarır ve birini görüntülü arar. Ve telefonu Tahire gösterir.
G:Aaa bak bu da kimmiş.
T:Piskopatmısın lan sen.
G:Onu yapmazsan eğer şuan nefes ölür.
T:Yeter yaaa. Yapmam.
G:O zaman öpmüş gibi yap. Ama öpme.
T:Tamam.
Ordan kalktım ve kapıyı çarparak çıktım.

Öğlen olmuştu Nefes Tahir Asiye Murat Zeynep Fatih Asiye Hatice Eslem ve Ayaz alışverişe gitmişlerdi.
Nefes bir kaç elbise pantolon ve tişört aldı. Bir kafeye gidip oturdular. Tahirin telefonuna mesaj geldi ve gitti. Bizimkiler eve gitti. Evde Nefes'in telefonuna mesaj geldi çivraya gel diye. Gizli numaraydı. Nefes merak etmişti ve çivraya gitmişti. Keşke gitmez olaydı. Tahir Gözde yi öpüyordu. Bir iki dakka öyle durmuşlardı. (Aslında öpmüyo). Nefes'in kalbi çok acımıştı. Gözyaşları tek tek aktı. Koşarak oradan ayrıldı. Eve gitti evde kimse yoktu. Nefes Tahire mektup yazdı. Ve aynaya baktı. Acil dolabından tüm ilaçları aldı. Odasına gidip kapıyı kitledi tüm ilaçları içti. Bir an yaptığından pişman oldu ayağa kalktı kalkmasıyla bir yere yığıldı.
İki saat sonra
Asiye ve Saniye misafirlikten geldi. Mustafa işten geldi. Eslem Hatice Yangazlar kafeden gelmişti. Tahirde eve gelmişti.
E:Nefes'i gören oldu mu?
A:Görmedim.
H:Arasana Eslem.
Eslem telefonla Nefesi arar. Telefon sesi Nefesin odasından geliyordu. Ama açmıyordu.
E:Ben bi Nefese bakayım diyip Nefesim odasına gitti. Kapıyı zorladı ama açılmadı. Telefon sesi hala geliyordu. Eslem Nefes diye bağırdı herkes yukarı çıktı.
E:Kapı kilitli.
Tahir hemen kapıyı kırdı herkes içeri girdi. Yerde yatan Nefesi ilaç kutularını gördüler. Herkes şok olmuştu. Tahir hemen Nefesi kucağına alıp arabaya götürdü. Tahir arabayı hızla kullanıyordu. Pişmandı. Sevdiği kadının ölmesinden korkuyordu. Sonunda hastaneye vardı. Tahir Nefesi kucağına alıp Sedye getirin diye bağırdı.
2 saat sonra
Doktorlardan ses seda yoktu. Tahir çok endişeliydi. Kızlar ağlıyordu. Herkes perişan bir halde. Sonra Asiye abla Tahire bir mektup verdi.
A:Nefes bunu sağa yazmış.
Mektubu alıp okudum.
Mektupda yazan:
Tahir ben artık dayanamıyorum. Beni sevdiğini söyleyip gidip o kadını öptün. Ne yapmaya çalışıyorsun. Gerçekten bu yük bana çok ağır geliyor. Taşıyamıyorum artık. Nefessiz kalıyorum seni affetmek istiyorum ama sen benim daha da canımı yakıyorsun. Eğerki ölürsem sana Hakkımı helal ettim. Bunu bil birde ben seni çok seviyorum. Seni öyle gördükten sonra yaşayamazdım ben. Kendini asla suçlama olur mu? Senin yüzünden değil. Benim yüzümden en başından seni sevmemeliydim ama napiyim karşı koyamadım. Kendine iyi bak olur mu? Benim asla giremediğim o kalpe başkalarını koy. Onları mutlu et. Ama sakın onları benim gibi üzme olurmu. Ben artık yokum. Kendine iyi bak.
Her kelimesinde boğazım düğümlenmişti. Ben Nefesiz yaşayamam ki. Gözyaşlarım akmaya devam etti.
3 saat sonra
Hala bir haber yok hepimiz perişan bir Haldeyiz. Gözlerimden yaş eksik olmuyor ki. Onsuz tam 5 saat. Hele bi yaşasın ona herşeyi anlatıncam. Bir süre sonra doktor çıktı.
D:Hastanın yakınları sizlermisiniz?
T:Evet biziz.
D:Nefes Hanım için elimizden geleni yaptık. Her an herşey olabilir. Hazırlıklı olun. Yaşarsa çok zor bir dönemden geçebilir. Ama yüzde doksan ihtimalle yaşayamaz.
Doktorun dediklerinden sorma yıkılmıştım. Gözyaşlarım akmaya başladı. Elimle duvara yumruklar attım.
2 gün sonra
İki gündür sevdiğim kadına hasretim. Gülüşüne bakışına herşeyine. Şuan evdeyim Nefesin odasında yatağında uzanıp tişörtünü kokluyıp resimlerine bakıyorum. Uyuyamıyorum. Sadede Nefesi istiyorum. Bir kaç dakika sonra telefona mesaj geldi. Gözde buluşmamız lazım diyordu. Ondan hıncımı çıkarıckaktım. Hemen arabaya binip onun yanına gittim. Kapıyı delicesine çaldım.
G:İçeri geç.
Tahir içeri geçti.
G:Geçmiş olsun. Hatta başın sağolsun.
T:Ne diyorsan de pislik.
G:Benle evlen.
Tahir bu lafı duyar duymaz beyninden alev fışkırır. Gözleri deli gibi bakar. Gözdenin boğazına yapışır.
T:Lan benim sevdiğim kadın şuan ölüm döşeğinde. Sen gelmiş ne diyon bana. Senin yüzünden şuan ölümle cebelleşiyor. Eğer ona birşey olsun bu dünyayı sana dar ederim. İnanki ona birşey olsun seni gebertirim. Anladın mı?
Tahir Gözdenin boğazını çok sıkmıştır. En sonunda bırakır. Gözde öksürük krizine girer. Tahirden çok korkmuştur.
T:Birdaha karşıma çıkma. Hayatımızdan uzak dur diyip evden çıkar çıkmaz telefon çalar.
T:Alo yenge
A:Nefes uyandı.
T:Ne hemen geliyorum.
Telefonu kapatıp hemen arabaya koştum. Önce bir çiçekçiden Nefesin sevdiği çiçeklerden aldım. Sorma hastanenin yolunu tuttum. Hastaneye Varınca hemen arabadan indim. Ve hastaneye girdim ve Nefesin odasına gittim. Hızlıca içeri girdim.
A:Yengem yavas Nefes uyuyor. Kimseyi aldırış etmeden başucuna oturdum ve saçlarıyla oynamaya başladım. Biraz doğrulup anlından öptüm ve kokusunu içime çektim. Saçlarıyla oynamaya devam ettim. En son ellini alıp öptüm. Bir süre sonra Nefes uyandı. Hafifçe doğruldu. Tahir arkasındaki yastığı düzeltti. Sonra Tahir Nefese sımsıkı sarıldı. Ve masadaki çiçekleri eline verdi. Nefes Tahirle konuşmamayı tercih etti. Çiçekleri yan tarafa koyup arkasını dönüp yattı..
A:Ula siz hala barışmadınız mı?
Y.M:Barışında bitsin bu küslük.
T:Nefes ben özür dilerim.
N:O kızı öpmeden önce düşüncektin.
Herkes şaşkın ve bir o kadar da kızgındı. Tahir herşeyi anlatmasına rağmen Nefes onu affetmedi.
1 hafta sonra
Nefes bugün hastaneden çıktı. Tahirle hiç konuşmadı. Şuan odasında uzanıp olanları düşünüyor. Sonra kapı çaldı ve Tahir içeri girdi. Ona doğru baktım. Sonra bakışlarımı başka yöne çevirdim. Tahir gelip yatağa yanıma uzandı. Ses etmeden arkamı döndüm. Arkamdan sarıldı ve boynuma gömüldü. Tam birşey dicektim ki.
T:Lütfen biraz daha böyle kalalım. Sana ihtiyacım var.
Ses çıkarmadım. Yaklaşık bir saat falan böyle kaldık. Tahirin boynuma nefesini üfleyişi beni huylandırıyordu ve hafif kıkırdıyordum.
T:Hatun düzgün dur.
N:Ben senin nerden Hatunun oluyorum.
T:Hatunumsun.
İkimizde doğrulduk. Tahir hemen beni öptü.
N:Nabıyon sen ya
T:Öpüyorum.
N:Biz ayrıldık Tahir öpemezsin beni. Odamdan gidermisin dediim. Sinirlerr kapıyı çarpıp gitti. Akşama kadar odamdan çıkmadım. Akşam yemeği için aşağı indim. Eslemlerde buradaydı. Onlara selam verdim. Yemeği bahçede yicektik. Bende Asiye ablaya yardım ettim. Yemek masasına oturduk. Tahir benim yanıma oturdu. Güzelce yemeği yedik. Sofrayı kalırdık. Cay demleyip bahçede içiyorduk. Bir süre sonra Eslem'in telefonu çaldı.
E:Alo kimsiniz.
X:Ben Eslemle mi görüşüyorum.
E:Evet benim siz kimsiniz.
X:Ben üniversiteden Tahsin tanıdın mı?
E:Aaa tanıdım tanıdım naber.
T:İyim sen.
E:Bende iyiyim canım.
T:Nefes nasıl
E:O da iyi.
T:Yakında Trabzona geliyorum.
E:Sen gel buluşuruz biz.
T:Nefese verirmisin?
E:Tabi.
Eslem Nefese telefonu uzatır. Nefes anlamsızca Eslem'e baktı.
N:Kim
E:Tahsin seni istiyor.
Telefonu elime alıp bir on dakika konuştuk gülüştük. Tahir mosmor olmuştu. Telefonu Esleme uzattım.
H:Tahsin kimdi?
N:Selinin abisi.
H:He tm tm.
Tahir bana sinirli sinirli baktı. Biraz geç olunca ben odama çıktım. Pijamalarımı giydim. Yatağa uzanıp telefona baktım. Birden içeri Tahir daldı. Yakaran doğruldum.
N:Ne var Tahir
T:O adam kim.
N:arkadaşım
T:Onla ilişkini kes
N:Sana ne Tahir.
T:Sen benim sevdiğimsin.
.
.
.
Okuduğunuz için teşekkür ederim. Yorum ve vote atmayı unutmayın. Yorum ve vote atanlara çok teşekkür ederim. Sizlere minnetarım. Kendinize iyi bakın sevgi ve mutlulukla kalın. Okullar açılma sebebiyle bölümler aksayabilir. Az da olsa final yapmayı düşünüyorum okullar açıldı ben bölümleri yetiştirmeyebilirim. Hikaye hakkında görüş ve önerilerinizi yoruma yazın. Sizin fikirlerinize göre hareket edicem. Sizi seviyorum.
💖🌷🙏

Kalbim Senin Where stories live. Discover now