Ch6

1K 53 23
                                    

Po téhle noci byl Jeff totálně zničený...nevstával z postele ani když na něho volal slenderman. Měl rozšlehany vnitřnosti z Jackoveho demon penisu a smišene pocity dvojnasobne než obvykle z Jacka měl.

Proste ho ojel zasrany Demon... A jemu se to libilo! Jeff byl zoufaly sam ze sebe a nedokazal spracovta co se mu to stalo. Co když to Jack uděla zas a zas a zas...

,,Tak ja jsem dobrý ubožák.. Bojím se o vlastni anal..." Chytl se za obličej a hledal nervózně cigarety.

Jeff normálně nekouří ani nic podobného ale když byl fakt ve stresu tak kouřil. Vytáhl ještě poslední z asi 2ročného balení ktere bylo za posteli obmotane pavučinamy a zasypane prachem.

Jeff nervně kouřil a sledoval okno. Sledoval les jestli nahodou někdo nesleduje jeho. Poprvý se cítil jako kořist ne jako lovec.

Uplinul nějaký čas co Jeff jen seděl v posteli a přemýšlel a nakonec jeho strach porazil hlad.

Vydal se do kuchyně. Ještě než vystoupil z pokoje vykoukl z dveří jestli nikdo neni kolem nebo doma. Chodby byli jako většinou když se doma sám loudal, prázdne ale tentokrát byli děsivější. Až se skreslovali na temne tunely ktere vedli do podsvětí.

Ja jsem toálne zhulenej. Řekl si Jeff v hlave a chytl se za hlavu. Navlékl si na sebe alespoň nějake dlouhé triko páč ma ve zvyku spát nahý.

Namířil si to do kuchyně a každý krok na skřipajíci parkety byl hlasity skoro na celé sídlo.

,,Konečně." Řekl Jeff a otevřel lednici. No to co videl nebylo vůbec hezký. Vypadla na něho polámana zmrzla mrtvola ženy který chybel vnitřek břicha a nekolik zubú s kusama masa po celým těle.

Jeff vykřikl jak kdyby něco takového vidi poprvý. Masakrováni měl na denním pořádku ale tohle bylo tak nechutny prolezli červama schnily a hnusny. Jak dlouho byl mimo že je najendoi v lednici tohle.

,,Co to tu deláš?" Ozvalo se ze zadu a tam stál maskovaný Jack se rukama v kapsách jeho černe mikiny a krvavímy obvazmy na noze.

Jeff stuhl a otočil se na Jacka. ,,Moc-Moc se omlouvám ale.. bylo to dost na těsno tohle vše.. Co to- Proč to tu vůbec máš... j-jestli se můžu zeptat."

Jack neodpovídal. Což Jeffa totálně vždy rozruší když on mlčí. Neví co uděla je strašně nepředvídatelny tou maskou bez emoci a tichem co je kolem něho.

Kanibal prišel blíž k Jeffovi a dřepl si k mrtvole.

Jeff se radši ani nehnul a jen nehybně sledoval Jackove ruce jak se skalpelem snažily uřiznout ještě čerstvé kusy masa.

,,Zapoměl jsem na ní." Řekl Jack pronikavým hlasem a strčil kusy masa do sve brašny která byla prohnila stejně jako cely Jack. Pomyslel si Jeff.

Nabrala se v něm zlost protože prostě nemůže dopustit aby ho znasilnil blby demon. Z te zlosti se v něm nabrala aj odvaha si dupnout a něco říct.

,,Hele do lednice nebudeš dávat mrtvoli ale jidlo kurva už. Je mi u prdele jestli tyhle sračky bereš jako jídlo neb-" Přerušila ho Jackova ruka na puse a ostre drapy zabořene jemně do jeho tváří.

Rozbušilo se mu srdce a koukl očima na Jacka.

Jack si ho jen prohližel a choval se jako zviře co si prohlíži svou večeři.

,,Moc.. mluvíš. Měl by si zavřít hubu máš strašně otravný hlas." Zavrčel potichu Jack a zespodu masky se vystrčili několik jazykú ktere Jeffovi olizovali čelist a hrdlo.

Vypadalo to jako slizka chobotnice ale bylo to příjemne když Jeff nekoukal na ty hnusne černé chapadla.

Dneska jen taková kradší část. Po dlouhé době jsem zase něco napsala. Brzo by mělo být pokračováni nebojte ❤️

Chegaste ao fim dos capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Dec 26, 2018 ⏰

Adiciona esta história à tua Biblioteca para receberes notificações de novos capítulos!

Sex Depression BloodOnde as histórias ganham vida. Descobre agora