5

34 6 5
                                    

Çocuk benden küçüktü büyük ihtimalle 9 ya da 10 a gidiyordu. Onun da bir şey bilmediğini anladım.

Ne yapıcağımı düşünmeye başladım tabiki de kaçmayacaktım ama onu şaşırtmam gerekiyordu bana herkese davrandığı gibi davranamazdı.

Yanındaki çocuğa gitmesini söyledim Sonuçta Ondan yardım isteseydim Aras onu dövebilirdi benim yüzümden. Böyle bir şey yaşamasına gerek yoktu. Sakın arasa bir şey söyleme Yoksa çok kötü olur dedim ve onu gönderdim.

Allah'tan yanımda her zaman biber gazı taşırdım İnşallah cebimdedir diye düşündüm ve Cebime baktım Evet biber gazı cebimdeydi.

Aras'ın yanına gitmeden önce kantine uğrayıp çikolatalı süt aldım fazla mı rahattım ne?

Yavaş yavaş boş sınıfa doğru gittim. Neden bilmiyorum ama biraz heyecanlanmıştım.

Kapı aralıktı kapının arasından baktığımda arası sigara içerken gördüm hiçbir şey demiyorlar mıydı buna ne kadar şımarık bir çocuktu her istediğini her zaman yapan istediğini yapmak için hiç kimseyi danışmayan bir insandı. Ama Allah var yakışıklı çocuktu ve sigara içerken çok karizmatik gözüküyordu, camdan dışarı bakıyordu içeriye girdim.

"vay vay vay kimler varmış burada" dedim bana doğru döndü şaşırmış gibiydi bu kadar rahat olacağımı beklemiyordu tabii o bana öyle hortlak görmüş gibi bakarken ben de bir yandan çikolatalı sütümü içiyordum. konuşmaya başladım" Ee beni çağırmışsın hayırdır" deyip göz kırptım ne iş der gibi.

Fazla beklemeden cevap verdi

"demek ki benim seni çağırdığımı anladın sandığımdan daha zeki çıktın ama bana bulaşarak büyük bir aptallık yaptın " dedi

"yaa öyle mi, belki de sen cesaretle aptallığı karıştırıyorsundur" dedim

"pek sanmıyorum" dedi

Aslında böyle tiplerden nefret ederim ama bu çocukta beni çeken bir şeyler vardı. Ne diyorum ben ya bu çocuğun beni neden çağırdığı bile belli değil. Hafif yollu korkuyordum ondan, sadece birazcık, fazla değil canım.

Üzerime doğru gelmeye başladı. O her adım attığında ben de geriye doğru bir adım atıyordum en son sırtım duvara değdiğinde aras bir kolunu duvara koydu.

Çok hoş kokuyordu. Onu ilk defa bu kadar yakından inceliyordum boyu en az 1.90 dı kaslı bir şeydi, hafiften sakalları çıkmaya başlamıştı, burnu ne çok büyük ne çok küçüktü ve gözleri.. gözleri çok güzeldi. Neyse şuan konumuz bu değildi.

Konuşmya başladı

"daha önce kimse bana kafa tutmamıştı. Özellikle de bir kız "

"ne o zoruna mı gitti"

"yoo hatta hoşuma bile gitti diyebilirim kimse bana karışmayınca sıkıcı oluyordu. Seninle eğlenicez güzelim "

Güzelim mi demişti o? Hoşuma kaçmıştı. ama onun bunu bilmesine gerek yoktu.

"Yavaşş, Sensin be güzelim. güzelim falan hayırdır "

"tamam kızma güzelim " dedi ve sırıttı gamzesi mi vardı onun Allah'ım sana geliyorum.

Şuanda aras ve duvarın arasında kalmıştım aslında yerimden memnunum ordan çıkmak istemiyordum ama çok da meraklı gözükmemek için aras ve duvarın arasından çıktım ve" ee beni niye dersten çıkardın ne istiyorsun söylicek misin yoksa gidiyim mi " dedim

Arkadaşlar biraz kısa oldu kusura bakmayın okullar başlıyacağı için bölüm stoklamaya çalışıyorum okullar açılınca sık sık yazamam diye vote vermeyi unutmayınn❤️


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 15, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BAŞ BELASIWhere stories live. Discover now