4

39 4 11
                                    

Medya : Aras

" Ela bir şey soracağım Bu Aras.. Arastı değil mi bu kim ya bunun olayı ne anlatsana biraz"dedim

Ela anlatmaya başladı.

" arasın babası mafya başı yani adam mafya babası Aras öyle mafya işlerine falan girmez yani babası gibi mafya değil kendi kendine takılıyor ama tehlikeli birisi herkes onun babasını mafya olduğunu bildiğinden Kimse ona yanlış yapamıyor ondan korkuyorlar ve tabii Aras kadar olmasa da onun Arkadaşlarından da korkuyorlar"dedi

Demek ki arasın babası da mafyaydı annemi ve babamı öldürenler gibi onun babası da mafyaydı. Arasın babasına çok sinir olmuştum o ve onun gibi mafyalar istediklerini öldürüyorlar öldürdükleri kişinin arkasında neleri kimleri bıraktıklarını bilmeden Belki de bilerek Sonuçta Annem ve babamı öldüren mafya arkasında beni ve kardeşimi bilerek bırakmıştı.

"Madem arasın mafya ile işi yok Neden ondan korkuyorlar o zaman" dedim

Ela"çünkü o işini kendi halleder ona karşı çıkanları ve onu sinir edenleri ya döver ya da bir kölede sıkıştırır falan" dedi

"kızları bile mi" dedim

Ela "şu ana kadar ona karşı çıkan bir kız olmadı. Tabii senin dışında " dedi
Ve sonra "amaaan boşver şimdi arası falan gel sana okulu gezdiriyim  " dedi

Okulu gezdirmesi iyi olacaktı Her ihtimale karşı nerenin nerede olduğunu bilmem gerekiyordu. Müdürün odasını,öğretmenler odasını ,kütüphaneyi, laboratuvarları, resim ve müzik sınıfını ,spor salonu ve Bodrum katını falan gösterdi Ha bir de boş bir sınıf vardı içindeki 3-4 tane sıra vardı ve Sınıfta ders işlenilmiyordu. Bu biraz garibime gitmişti ama bir şey söylemedim.

Sınıfa geri gittiğimizde zil çalmıştı 5 dakika sonra hoca geldi ama sınıfa Aras hala gelmemişti. Niye gelmedi acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım. Sonra saçmaladığımı düşünüp bu düşünceyi kafamdan attım.

Kapı tıklandı ve içeriye nöbetçi öğrenci girdi. "Doğa köksal'ı müdür çağırıyor" dedi

Hocaya baktığımda başını salladı ben de sınıftan çıktım.

Nöbetçi öğrencinin peşinden gidiyordum ki gittiğimiz tarafın müdürün odası olmadığını fark ettim. Boş sınıfa doğru gidiyorduk sanırım.

İyi ki de ela bana okulu gezdirmişti. O an anladım ki o çocuk nöbetçi falan değildi beni çağırmasını aras istemişti ve onun yanına gidiyorduk. Zaten aras da derse girmemişti her şey buna işaret ediyordu.

Önümdeki çocuk pek de kalıplı biri falan değildi boyu benim kadar falandı benim boyum da kısa sayılmazdı 1.70 di iyiydi bence. neyse çocuğa tekrar baktım çok da zor zapt edilecek biri değidi. Hemen çocuğun önüne geçtim, yakasından tuttum yangın çıkışına doğru çektim ve " hayırdır sen benimle dalga mı geçiyorsun müdürün odasına gitmediğimizi biliyorum. Kim söyledi sana doğayı çağır diye?" dedim sesimi hafif yükseltmiştim.

Çocuk da "aras, aras abi söyledi bana ben bilmiyorum neden seni çağırdığını" dedi

Çocuk benden küçüktü büyük ihtimalle 9 ya da 10 a gidiyordu. Onun da bir şey bilmediğini anladım.

Ne yapıcağımı düşünmeye başladım tabiki de kaçmayacaktım ama onu şaşırtmam gerekiyordu bana herkese davrandığı gibi davranamazdı.

Eveet bir bölümün daha sonuna gelmiş bulunmaktayoz bu bölüm nasıldı bakalım? ❤️

Diğer bölüm yarın saat 19.00 da geliyooor

BAŞ BELASIWhere stories live. Discover now