ÖNEMLİ !!!

35 2 0
                                    

Herkese selam arkadaşlar bugün sizlere kısa bir açıklamada bulunacağız. Mutlaka sonuna kadar okuyun şimdiden TşK
-
-
-
Şimdi diyeceksiniz ki niye uzun zamandır bölümler gelmiyor ayrıca neden kitapları sildiniz. 

Şimdi arkadaşlar okul varken uzun süreler yazamadık tamam buna okey ama yaz tatili bittiyor artık neden yaz tatilinde hiç yazmadınız derseniz zaten bu yaz tatilinin birbuçuk ayı kadarını köyde geçirdik.  Ve köyde sınırlı bir internetimiz var olsa bile çekmeyebiliyor.

Sadece kitapları silebildik ayrıca yepyeni bir kitap yazdık köyde biliyorsunuz ki kitap yazmak için internete gerek yok bizde onun için iki uç bölüm yazabildik şu an hala kararlı değiliz yayınlasak mı yayınlamasak mı diye ama galiba yayınlicaz. 

Bu arada niye kitapları sildik çünkü ilk sayfayı açtığımız zamanlar daha acemiydik çok fazla yazım hataları vardı. Hatta her şey baştan kitabı biliyorsunuz ki bizim ilk kitabımız onu belki tekrardan yazmaya başlarız. 

Şuan net bir bilgi değil ama zamana göre.  Daha yazıp da yayınlamadımız kitap var ismini şuanda açıklamicam zaten yayınladımızda görürsünüz yada daha sonra açıklarım. 

He neyse şu anda yayında iki adet kitabımız var bunların da yazım hatalarını düzeltiyoruz inşallah sayfamız en yakın zamanda düzene girer.

Her neyse umarım bir kaç şey anlamışsınızdır... 
Anlamadıysanızda yorumlarda o soruyu belirtin cevap veririz. 

Bu arada sayfayı takip eder misiniz rica etsek şimdiden teşekkürler hepinize. Bize destek olmak için beğenebilirmisiniz. 

Sizleri Seviyoruz.

Görüşmek Üzere Bays
.
Bu arada haber vermeliyiz ki bu kitabıda aktifleştiriyoruz.

DİZİ ÖRNEKLERİWhere stories live. Discover now