Riverdale

296 12 3
                                    

Elérkezett ez a pillanat is 😉 Mint ahogy azt ígértem, most egy sorozattal jelentkezem. Nem is akármilyennel! A Riverdale benne van a top5 kedvenc sorozatomban és azt hiszem sokan mások is így vannak ezzel 😄 Kezdjünk is bele 😇

FIGYELEM!
Ha még nem láttad a sorozatot, de kíváncsi vagy a véleményemre, csak akkor menj tovább, ha nem bánod, hogy spoilerekbe fogsz ütközni!!

1. évad

Aki tudja miről van szó, annak nem lesz újdonság az első évados kedvcsináló. Azok kedvéért rakom ezt most ide, akik ténylegesen nem tudják melyik sorozat ez.

Nos, íme az 1. évad hivatalos trailere😌

Ez is megtetszett, szóval gondoltam ezt is kirakom 😄

Kezdődik a tanév, a város csak most ocsúdik egy aranyifjú gimnazista közelmúltbéli halálából – és már semmi sem olyan, mint régen. Az Archie Comics karaktereire (Archie, Betty, Veronica, a Pussycats-es Josie) alapozva, a mában játszódó sorozat, mely kisvárosi élet szürreális oldalát fedi fel, azt a sötétséget és furcsaságot, mely a város idilli álcája mögött húzódik. Van itt zenei karrierre vágyó fiatal, énekespalánta lány, tiltott tanár-diák viszony, szomszédjába szerelmes, de félénk lány, városba érkező új osztálytárs, kavaró menő lány és persze titkok. 
A Riverdale a pilot alapján egy egészen érdekes egyveleg lett, a Gossip Girlre jellemző párkapcsolati tinidrámát keveri a Twin Peakre jellemző körítéssel.  (forrás: www.filmezz.eu)

Az első évad igen jónak tűnt még akkor. Tudni kell rólam, hogy imádom az olyan sorozatokat, amikben van rejtély, gyilkosság. Ezért is kezdtem bele ebbe még anno.

Az 1. évad csak 13 részes. De ez a pár rész is teli van izgalmakkal.

Először kiderül ugye, hogy a drága focista Jasont valaki szépen fejbe lőtte. Aztán, ahogy haladunk előre végülis napvilágot lát még egy titok. Igazából Cheryl -aki Jason tesója- utoljára még élve látta bátyját, aki el akart szökni hazulról, mert nem lehetett azzal a lánnyal, akibe szerelmes volt. Ez a lány nem más, mint a mi félős Betty-nk nővére, Polly.

De ez nem elég. Csavarnak még ezen a szálon is.

Jughead és Betty nyomozásba kezd, hogy mi is történhetett valójában. Ahogy egyre inkább mélyebbre ásnak, több titokra derül fény, mint azt mi gondolhattuk volna..

Bevallom őszintén! Eleinte nagyon, de nagyon szurkoltam Bettynek és Archie-nak. Nem is akartam, hogy mással jöjjenek össze, de mostmár semmi pénzért nem cserélném le a párosokat másra.

Veronica és Cheryl. Egyértelműen nem voltak a kedvenceim. Egyszerűen irritált már csak a jelenlétük is a legelején.

Végül az írók nagyon jól döntöttek azzal, hogy Archiet Veronicával, Bettyt Jugheaddel hozták össze. Bár sokkal inkább vagyok Bughead fan, mint Varchie.. 😇

Chegaste ao fim dos capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Jul 09, 2019 ⏰

Adiciona esta história à tua Biblioteca para receberes notificações de novos capítulos!

Filmek és sorozatokOnde as histórias ganham vida. Descobre agora