BÖLÜM 1

15.4K 426 177
                                    

Herman Tømeraas=Arel Romanoviç.

Tarihin tozlu sayfaları tekrar aralanıyor, hüküm kurmuş ordu tekrar ayaklanıyor. Bu sefer başında ne amcam, ne de babam var. Artık benim hükmüm başlıyor.

Ben kim miyim?

Ben; Vor, Arel Romanoviç. Bir rus mafya liderinin çocuğu olarak dünyaya geldim. Babamın yakalanıp hapise atılması üzerine kalbimin tam üstüne lenin dövmesi yapıldı ve benim krallığım başladı.

Bakışlarımı teker teker büyük masada oturan adamlara çevirip teker teker baktım.

"Elinin üzerinde kum saati dövmesiyle beraber bozhetvo yazmayan var mı?"

Masadaki kimse konuşmadan sağ ellerinin dışını gösterince yüzümde bir sırıtma oldu. Biz rus mafyaları olarak hapisde örgütleniriz ve elimizdeki dövmelerde bizim kiminle çalıştığımızdan tutun neden hapise girdiğimizi bile anlatır. Yıllar önce orta çağ bittiğinde, büyük büyük babamız Vlad romanoviç ilk cinayetini işleyerek tutuklandı, hapisanede bir örgüt oluşturarak ordu yarattı, hapisden çıktığında ise sovtler birliğinin en gözde Rus-Slav Mafya lideri olarak belirlendi. Berlin, Viyana ve Romaya hükmetmeye başladı. Daha sonra bu nesilden nesile devam etti. Şimdi sıra bende benim hükmüm daha fazla olucak.

115 bin üyemiz, 3 milyon yandaşçımız ve 200 milyon dolarlık ciomuzla dünyanın en güçlü mafyaları arasında ilk sıradayız. Şimdi Türkiye'deyiz burdaki insanları seviyorum bir problemim yok, benim için korunaklı bir yer artık burda devam edicem, hem türk kızlarıda ayrı bir güzel.

"Güzel, şimdi ona göre davranın. Patron benim, kral benim artık her şey benim ben istemediğim sürece hiç bir zerre yerinden kımıldamicak, ayrıca benim yanımda çalışan herkes türkçe öğrensin. Bundan sonra burdayız, her şey hatasız olucak, elinizden gelenin daha fazlasını yapıcaksınız. Olurda bir sorun çıkarsa ve biriniz yakalanırsa ağzını açmicak eğer açan olursa öldü bilsin kendini."

Sözlerimi bitirdiğimde kapı çaldı ve içeri, danışmanım Niki girdi.

"Arel Romanoviç, yiğeniniz Anna Romanovya geldi."

Kafamı hafifçe salladım. "Toplantı bitmiştir şimdi herkes işinin başına Niki, Sergio'ya söyle arabayı hazırlasın eve dönüyoruz.

Saygıyla kafasını eğip onayladı. "Pekâlâ Arel Romanoviç."

Masamın üzerinden eşyalarımı alıp odadan çıktığım hızlı adımlarla aşağı iniyorum çünkü yiğenimi gerçekten çok özledim. Özel depodan çıkıp arabaya binerken aklımda zorlu nir süreçe girdiğim vardı. Yaşım çok genç olduğu için babam benim Mafya işlerini ört pas edebilmem için bir holding satın aldı dünyanın en iyi ve en yeni takıları burda ediliyor. Neden abim değilde, benim olduğumu sorarsanız, abim bu işin başı olmak istemedim benimse zaten hayalimdi.

Artık karanlık hayatın başındayım, her şey çok farklı olucak her zaman tek olucam bu işte ve kimseyi düşünmicem çünkü burdaki herkes önce kendini düşünür.

Araba kırmızı ışıkta durunca camı hafif aralayıp dışarıya bakmaya başladım. Bu esnada gözlerinin içi kızarmış, kollarını dizine dolamış ve çenesini dizine yaslayarak şaşkınca bana bakan kıza tebbesüm yolladım bunu görünce gözünden bir damla aktı ve kafasını dizlerine gömdü. Kaşlarımı çattığım esnada araba haraket etmeye başladı.

Neden ağlamış olabilir ki? Sevgilisinden ayırlmıştır, umursamazca camı kapattığımda ön koltukta ki Niki'ye hitapen konuşmaya başladım. "Geçtiğimiz sondan üçüncü banktaki kızı sakın unutma Niki."

Başını bana çevirip saygıyla eğdi. "Merak etmeyin Arel bozhetvo."

Kafamı onaylar anlamda sallayıp pencereye baktım.

*********
Evin önünde durunca ďışardaki bir koruma saygıyla başını eğdi. Kafamı aşağı eğip kaldırdım, kapıya doğru yürümeye başladığımda birden aklıma o kız geldi, yavaşça gözlerimi kapatıp açtım ve zile bastım. 5 dakika bile olmadan kapı açıldı.

"Gospadin Arel Romanoviç. " karşımda ki kızada başımla selam verip holde yürürken birden bir ses duydum.

"Dyadya!" Gülümseyerek bacaklarıma sarılan prensesi kucağıma alıp sıkıca sarıldım.

"Anna kak pozhivayete?"

-anna nasılsın?-

"Ya v poryadke, moya lyubov"

-iyiyim aşkım.-

Gülümseyip yanağından öptüm. Tahmin ederseniz ki Anna bana hayran bir çocuk.

"Gde roditeli?"

-evebeyinler nerde?-

Saçlarımla oynarken cevap verdi. "v spal'nyakh"

-yatak odalarında."

Kafamı sallayıp saçlarını öptüm."poyti v igrovoy zal ya pridu."

-oyun odasına git geleceğim."

Anna kafasını sallayıp kucağımdan indi ve koşarak gözden kayıp oldu. Abimler Rusya'da yaşadıkları için türkçe öğretmeye ihtiyaç duymamışlardı Anna'ya ama kendileri biliyorlar. Anna'yı kendi çocuğum gibi çok seviyorum. Çok tatlı ve akıllı bir kız, sadece 7 yaşında olmasına rağmen çok zeki.

Odama çıkıp üzerimi çıkarmaya başladım ardından da duşa girdim. Bir süre yatağımda uzanıp dinlendim. Yemek saati geldiğinde aşağı inip yemek odasına girdim, herkes burdaydı teker teker herkese bakıp konuştum.

"Afiyet olsun."
Masadakiler başlarını eğip yemeye başladıklarında bende başladım.
Yemekler bitiğinde salona geçip oturduk, Anna dizlerime yattığı zaman tebessüm ederek konuşmaya başladım.

"Ne zaman dönmeyi düşünüyorsunuz abi?"

Abim kafasını bana çevirip baktı."Angelo'nun halletmesi gereken işleri var burda bir süre daha burdayız."

"Siz ne zaman isterseniz jet hazır olur biliyorsun sorun yok." Kafasını sallayıp tebessüm etti. Saate bakıp esnediğimde Angelo konuşmaya başladı. "Yatmamız gerekiyor artık hem Anna'da uyudu."

Kucağımdaki miniği alıp açıklama yapmadan odasına gitmeye başladım. Anna'yı dikkatlice tutup beyaz kapıyı açtım. Pembe baskılı yatak örtüsü kaldırıp dikkatlice içine yerleştirdim. Rahat bir pozisyon aldı hemen, tebessüm edip alnını öptüm ardından gece labasını açıp odadan çıktım.

Yukarı odama çıkarken Niki beni durdurdu.
"Gospedin Arel Romanoviç!"

Kaşlarımı çatıp arkamı döndüğümde konuşmaya başladı.
"Efendim belki bilmek istersiniz diye düşündïm, bu günki kız hâlâ eve dönmedi."

Kaşlarımı çatıp elimle gidebilirsin işareti verdim. Yukarı çıkmaya başladığımda aklımdaki çarklar son hızda çalışıyordu. Neden eve gitmedi ki, evsiz olamaz gayet düzgündü, aman bananeyse kendi ailesi düşünsün beni ilgilendirmiyor.

Tişörtümü çıkarıp yatağa uzandıp gözlerimi kapatmamla gözüme kızarmış şaşkın bakışlat gelince sinirle çenemi sıktım ve yüz üstü döndüm, niye aklıma geliyorsa.
Gözlerimi kapatıp uyumaya çalıştım.

Selam! Bu sefer bir mafya nasıp olur araştıp hikaye yazıyorum ve evet erkek karakterimiz yabancı ve dünyanın en tehlikeli Mafya ülkesinden bu bölüm Arel'in azından oldu ama diğer bölüm kızın ağızından olucak. Umarım beğenirsiniz.

Güzel bir kurgu yazdığımı düşünüyorum ve emin olunki klasik mafya hikayesi gibi olmayacak.

Sizleri seviyorum öpüldünizzzz😁😁😘😘😘😍🤗🤩🤩🤗🤗🤗😂🤣🤣🤗🤗😎😎😎😚😚😚☺😘😘🤩

DİMİTRİOSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin