❣️Többet nem beszélünk róla..❣️ (13.rész)

1.9K 187 4
                                    

 ~Yoongi Szemszöge~
Mindent elmondtam nekik. Azt is hogy őrülten bele zúgtam Hobiba. Azt is hogy miket mondott. Azt is hogy mi történt mikor a csajjal össze futottunk és beszélgettünk. Azt is hogy mi volt a vita tárgya. Mindent..És minden kiderült a lányról is. Namjoon elmondta hogy mi történt akkor amikor vele járt. Állandóan lehúzta a lóvéját és mikor már harmadjára nem tudta neki megvenni egy magassarkút szakított vele. Elmondta hogy Jin miért nem számolt be párjáról Hopenak mert mindketten tudták, ha elmondják akkor elveszítik őt. Inkább titkolják és ha rá is kérdez Jinnél mindig egy kerülő utat tesz meg. Azt is megtudtam hogy tanácsot kért Tőle mert nem tudta mit érez. Pontosan annyira össze volt zavarodva akkor, mint most én.
-Szerintem téged szeret.. - Mondta Jimin
-De...Az imént mondta hogy megtetszett neki az exe újra..
-Na és? - Kérdezte szintén Jimin
-Ha igazán szeret akkor nem fog egy holmi csaj miatt eldobni magától, te meg, megmondtad hogy nem akarod elhagyni hanem küzdeni szeretnél érte hogy ez a gyenge szikra egyszer lángra gyúljon.
-De..Mi lesz ha már úgy gondolom fölösleges érte megküzdeni..
-Jaj Yoongi. Ne csináld már. A tetszés mint megtetszik az a srác és a szerelem mint szerelmes lettem abba a srácba, Két. Különböző. Dolog! Nem egyenlő! Tegyük fel ha megtetszenék neked akkor te se vagy egyből belém szerelmes, nincs igazam?
-Hát..De..
-Az eső megállt már 5 perce..Ha gondolod maradhatsz még de akkor szólok Hobinak hogy ne aggódjon mert "megtaláltalak".. - Mire végig mondta a mondatot már valaki hívta is.
-..Ez..Ő.. - Állapodott meg majd leült Nam és közém.
-Hangosíts ki! - Válaszolt Jimin.
-Már csinálom is.. - Miután beállította, felvette a telefont
-Szia Jin.. - Sóhajtott bele a telefonba
-Szia..Na mondjad, mi történt haver?
-Hát..nem túl fényes állapotomban vagyok.
-Lehet hallani a hangodból..Na mondjad, mi történt?
-Yoongival..picit össze vesztünk..egy lány miatt..és azóta mióta hagytam elmenni..hiányzik..De rettenetesen hiányzik..Nem tudom hol van..Nem tudom mit csinál..Nem tudom hogy jó és biztonságos helyen van-e..Lehet épp bántják szegényt vagy még rosszabb esetben megerőszakolják..Olyan ártatlan kis teremtmény..Pont ezt szeretik a beteg és pedofil emberek..Az esőn keresztül mostanáig csak kerestem de sehol se találom..mint ha felszívódott volna..elnyelte volna a föld..és halálra aggódok érte..Nem akarom hogy valaki bántsa vagy valami baja essen..Ahhoz ő túlságosan aranykincs..Nem tudom hol keressem mert már mindenhol jártam ahova csak tudott volna egy kis búvóhelyet találni..Egyre jobban feszültebb és sírhatnékom van..Várok rá..És nem jön, nem érkezik..

 *Végig hallgatni miközben a hangjából lehet hallani hogy mindjárt elsírja magát..Borzasztó érzés..Ne aggódj Hobi! Hamarosan haza érek..hozzád!*

-Nyugodj meg Hoseok..
-Mégis hogy nyugodjak meg??..Elveszítettem a kincsemet! Az aranyomat! A cukiságomat! A boldogságomat! Ha őt elveszítettem akkor mindent..! 

Szavai annyira..annyira mélyre hatoltak hogy nehéz volt nem hangosan szipogni és sírni
-Nyugodj meg Hobi..Megtaláltam! Itt van velem egészségben..
-Mégis..hogyan???
-Nem emlékszel? Te mondtad hogy, hogyha látni fogok egy fekete hajú cukiságot akinek a nyakánál van egy nyakörv és rá van írva hogy J.H. az a te tulajdonod!

-Jah de..Akkor..Ott van melletted??
-Igen..
-Kérlek hagyd beszéljek vele!.. - Ekkor rám nézet Jin aztán felém nyújtotta a telefont.
Valamennyire össze szedtem magam és megszólaltam.
-Én vagyok az...Yoongi..
-Hála az égnek! Hallom a gyönyörű hangod! Hol vagy?? Mikor jössz haza?? Már nagyon hiányzol!!
-Te is nekem..De ne aggódj..20 perc és otthon leszek..melletted..
-Rendben..siess haza Yoongi mert már borzasztóan hiányzol..
-Tudom..Sietni fogok..Vissza adlak Jinnek, oké?
-Igen.. - Ekkor oda adtam a telefont és mentem felvenni a cipőmet
-Na akkor nemsokára haza viszem a cicádat..Aztán rendesen válogasd meg a szavaidat! Jó jó. Na akkor indulok is hozzád..Szia. - Azzal hallottam hogy letette, Jimin pedig hozzám jött.
-Kár hogy csak eddig maradtál! Majd gyere legközelebb is! Legyünk barátok, rendben?
-Rendben..
-Yoongi készen vagy?
-Én igen..
-Akkor felveszem a cipőmet és indulunk, oké?
-Oké. - Azzal gyorsan felkapta a cipőjét majd távozni indultunk mikor Jimin még megállított minket.
-Ja és Yoongi?
-Igen?
-Küzdj érte és ne add fel! Én hiszek benned és szurkolok neked!
-Köszönöm..Remélem még találkozunk. Na sziasztok..
-Sziasztok! - Azzal elköszönve tőlük hagytam el a házukat amit nem árulhatok el Hoseoknak max csak később ha úgy gondolják elmondhatom neki. Jin haza vitt egy motorral. Így kicsivel hamarább mint 20 perc és otthon voltam. Mikor oda értünk Jin leállította a motort majd csengetett én meg elbújtam mögé..Valamiért előjött a félelem..
Amint meghallotta Hoseok úgy trappolt az ajtóhoz és oly szél sebesen kinyitotta azt hogy nevetni támadt kedvem..bár nem tettem..
-Hol van?? - Ekkor előjöttem Jin háta mögül és rá nézve mondtam neki.
-I-Itt vagyok.. - Ekkor megragadta a kezem és jó szorosan magához láncolt.
-Jaj de jó hogy végre a kezem közé tudhatlak! Úgy hiányoztál!! - Ekkor eltolt magától és megpuszilta a homlokomat..Jin előtt...
-Magatokra hagylak titeket..Jah és Hope. Holnap után munka.
-Tudom. Na szia.
-Sziasztok! És legközelebb vigyázz rá!
-Fogok! - Azzal Jin felpattant a motorra és elment mi meg bementünk a házba.
Amint becsukódott a bejárati ajtó egyből gondolkodás nélkül megölelt.
-Annyira..Aggódtam érted! Ilyet többet ne csinálj! Sajnálom! Sajnálom hogy megkérdeztem mi a véleményed Jiyunről! Többet nem beszélünk róla..
-Megígéred?
-Meg..
-És...Mondd..Tényleg hiányoztam?..
-De még mennyire hogy hiányoztál!..Bele bolondultam a magányba. Mindenhol kerestelek de nem találtalak sehol! Mondd..Hol voltál?
-..A..A temetőben..Meglátogattam anyámat.. *Rossz neki hazudni..*
-Értem..Hát ott nem voltam..És hogy talált meg Jin?

-Hát ömm..Ép távozni akartam és mikor kifordultam a bejáratnál Jin jött velem szemben. Mikor felhívtad, ő felvette, pont akkor mentünk el egymás mellett és hallottam a hangod..Onnan tudtam hogy Ő a főnököd aztán hozzá mentem, ki vette a garázsból a motort és jöttünk ide.

-Értem..Örülök hogy végre a karjaim közt tudhatlak! Borzasztó volt ez a pár óra, nélküled! - Ölelt egyre szorosabban magához mitől könnybe állt a szemem.
-Úgy hiányoztál...szeretlek.. - Mondtam az elején síró hangon míg a végét már nagyon halkan hogy ne annyira értse.
-Te is nekem..Na de ne siránkozzunk! Örüljünk hogy itt vagyunk egymásnak végre! Menjünk együnk valamit majd aztán aludjunk, rendben? - Kérdezte gyengéd mosollyal mire én bólintottam.
Pizzát ettünk mert Hoseok nem régiben rendelte mikor haza ért és mikor engem várt haza, már addigra meghozták azt.
Mikor befejeztük a zabálást megfürödtünk és lefeküdtünk aludni. Egy fejre puszit kaptam elalvás előtt és örömmel bújtam gazdámhoz aki rabul ejtette a szívemet...Csak kár hogy kezdek rettegni a csajtól..Vajon mit akar pontosan Hoseoktól?

🐱13.RÉSZ VÉGE!🐱

Annyeong Rókicák!❤️ Na..hogy tetszett ez a rész? Remélem sikerült elnyernem a tetszéseteket! Kövi rész már Suli időben jön azaz Kedden! A mai nap másabb mint az eddigiek..A mai nap egy 21 éves drágaságról van szó kinek gyönyörű nyuszis mosolya van! 
Köszöntsük együtt Jeon Jungkookot! Boldog szülinapot JK! Ti pedig kedves rókicák legyen további szép napotok/estétek/reggeletek vagy akár hajnalotok! Na Annyeong!❤️

Ajándékkép így a végére..: 💕HappyJungkookDay💕

: 💕HappyJungkookDay💕

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Az imádnivaló Kiscica [YOONSEOK FF.] (BEFEJEZETT!!)Where stories live. Discover now