❣️A Gazdámnak mindent megadok, bármibe is kerül!..❣️ (7.rész) (Enyhe 18+)

2.3K 206 1
                                    

 ~Hobi Szemszöge~
Puszit nyomva Yoongi fejére aludtam el..Az álmomban:
„Haza érek a melóból, épp dobom le a cuccokat mikor észre veszem hogy Yoongi nem tárt karokkal fogad. *Hol van? Ilyenkor mindig megölel és 2 percen keresztül nem is enged el*
-Yoongi! Hol vagy?
Erre nem kaptam választ ezért elindultam a nappaliba de nem volt ott. Elindultam a konyhába de ott sem volt..*Más hol nem is lehetne ha nem a szobámban..* Mondtam ki magamban majd elindultam a szobám felé. Elkezdtem az ajtót nyitni miközben mondtam
-Yoongi már mindenhol kereste.. - Akadt meg a szavam a látványtól.
Egy enyhe baba rózsaszín lány ruhában volt amitől majdnem vérezni kezdett az orrom.
-Ohh szia Gazdám! Végre hogy haza jöttél. Már úgy hiányoztál! - Jött oda hozzám és megpuszilta az arcomat, én meg csak így álltam piros fejjel hogy most mi történik??
-Te is nekem..de miért van rajtad egy..
-Egy baba rózsaszín lány ruha? Hát mert..szeretnék neked tetszeni..
-Yoongi..Minden rendben?? Olyan nagy és ködös szemekkel nézel rám..lassan mindjárt felfalsz!
-Nem foglak felfalni..majd te megteszed helyettem is..csak egy dolgot szeretnék kérni tőled..
-É-És az mi lenne?
-Szeretkezni akarok veled! Még ma és most!
-Most..? - Azzal Ő hirtelen megcsókolt de olyan vadul hogy fel se fogom mi történik körülöttem.
Lassan a nyelveink össze simulnak miközben Yoongi bele nyúl a felsőm alá és simogatni kezdi a hátamat illetve a kockáimat. Egy furcsa érzés kapott el. Mintha bizseregnék ott ahol hozzám ért Yoongi.
Elváll ajkaimtól és a nyakamat kezdi kényeztetni.
-Yoongieh~..Lassan beindulok..kérlek állj leh...
-Minek ha azt akarom hogy teperj le?! - Azzal folytatta a tevékenységét.
Nem kellett sokat várni. Át adtam az érzésnek magam. Nyakamat abba hagyva hajolt vissza a számra és megcsókolt. Mikor eléggé feszült állapotban voltam lent, rá csaptam Yoongi fenekére, amire Ő belenyögött a számba és eddig tudtam vissza fogni magam. Megfogva az ölembe vettem és amilyen gyorsan csak tudtam siettem az ágy felé. Ledobtam az ágyra majd éhes tekintettel téptem le róla az egyszerű ruhát. Szó szerint le téptem mert olyan egyszerű anyagból volt hogy kis erőveszítéssel szét szakítottam azt.
-Hűha valaki nagyon bevadult...
-Ez mind te miattad vanh!
-Tudom.. - Mosolyodott el büszkén majd folytatta
-De tudod mit akarok még jobban?
-Na mit?
-Azt akarom hogy totál vad módon, mocskolj be!"

Ekkor úgy ki pattantak a szemeim mint még soha. Le voltam izzadva Yoongi meg majdnem rajtam feküdt. A lenti tájékomról pedig ne is beszéljünk. Az meg úgy állt mint egy torony. Ki keltem Yoongi mellöl és rohantam a fürdőszobába majd a wc-hez mert nem bírtam tovább. Muszáj volt valamit csinálnom. Így nem aludhatok Yoongi mellett. Ha át ölelném lehet érezni a faránál hogy ott nincs valami rendben és azt nem szeretném. Halk sóhajokkal kezdtem mozgatni a kezem.
~Yoongi Szemszöge~
Este nem tudom hány órakor de arra lettem figyelmes hogy Hobi eltűnik mellölem és hangosan trappol a mosdó felé. *Na mi van? Rád jött a pisilhetnék??*

Viszont amint meghallottam a sóhajait rögtön elszállt ez a gondolatom. Hirtelen olyan zavarba jöttem hogy lassan hasolítani fog az arcom Hobi hajszínéhez. Nem tudtam mit tegyek hirtelen? Maradjak vagy menjek..? Végül maradtam de mikor már 10 percen keresztül kínlódott úgy döntöttem bemegyek hozzá.
Halkan lépkedtem befele mert igen Ő oly annyira sietett hogy tárva nyitva hagyta az ajtót..nem csodálom hogy az ágyból hallottam minden sóhaját. Pár méterrel arrébb állva tőle szólítottam meg
-Ho..Hobi?? - Hirtelen kirázta a hideg és nem akarva, picit félve és szégyelősen nézet rám
-Yo..Yoonghi..Te mit keresel itth? Neked nem aludnod kéne..? - Kérdezte tőlem hót vörös fejjel gondolom a szégyentől
-De...de felkeltem mert te hangosan trappoltál és éreztem hogy nem vagy mellettem..
-Ohh sajnálom..És azért jöttél be hogy pisiljél? Mert akkor hagylak is..
-N-Nem..A-Azért jöttem hogy segítsek..k-k-kiverni... *Fuu de zavarba ejtő ezt így kimondani!!*
Lehunytam szorosan a szemeimet és éreztem ahogy az egész pofám ég
-Nem..ilyet nem szabad megengednem..Az is már tök ciki hogy itt állsz és engem bámulsz miközben próbálok magamon túl tenni..
-A-Akár ciki akár nem akkor is hagyd segítsek. 10 percen keresztül csak szenvedsz. Mindent hallottam..Ha segítenék lehet hamar túl esnél rajta..
-... - Válaszként csak egy igent bológatott így elkezdtem felé közeledni.
Mikor már a hátához értem ki fújtam a levegőmet a nyakára amibe Ő bele borzongott. Majd le pillantottam a férfiasságára. Szinte úgy állt mint a zászló és az a méret.. Yoongi álljál le! Nem kell még az is hogy te is ráránts..pedig a sóhajaitól amiket hallottam megjött a kedvem..Na de az már mellékes..
-A..Amiket csinálni fogok az mind csak a kényeztetés miatt lesz..
-Re-Rendben..
-Most pedig...Hunyd le a szemed..és csak arra koncentrálj amit látni szeretnél magad előtt..Hidd el úgy hamarabb végzünk.. - Suttogtam neki mire ő le hunyta szemeit és picit bólogatott.
*Legalább ha sosem leszel Úgy az enyém most azt fogdoshatok meg rajtad amit csak szeretnék..Na lássunk hozzá..* 

Lassan egyik kezemmel benyúltam pólója alá és végig érintettem kockáját a másikkal pedig..Lassan lenyúltam és gyengéden megérintettem méretét. A nyakába csókoltam miközben lassan teljesen körbe fontam kezemmel ágaskodó szerszámát. Egy halk sóhaj távozott a szájából és hátra döntötte fejét így a fülemben sóhajtozott tovább. *Istenem mindjárt szét szakad a gatyám annyira feszül..*
Gyengéd harapással illetve kisebb csókokkal borítottam be egész nyakát miközben a kezem kezdett egyre gyorsabban dolgozni.
-Ahh..Yoongih..Ez kurva jóh~.. *Nekem is jól esne ha így segítenél rajtam..Yoongi fejezd be! Neked már így is úgy feszül a gatyád hogy csoda hogy még nem tépted szét!*
Mondatától erőt gyűjtöttem és amint felkészültem a hangosabb sóhajokra amik lassacskán nyögések lesznek, gyorsítottam kezem mozgatásával.
-Yoongiiieh~ - Nyújtotta el a nevemet *Istenem, direkt szívatsz engem!! Nem elég hogy nap mint nap el kell tűrnöm a jóleső bókokat tőle de még az én nevet nyögi is...Komolyan mivel ártottam én neked??*
Rohamosan gyorsan vette a levegőt ezzel jelezte lassan a csúcson van. A lehető leggyorsabban vertem neki és meg is lett az eredmény.
-Ahh..Yeah..! - Ennyit mondott majd el is jutott a gyönyör kapuiba.
Egy utolsó csókot nyomtam a nyakára mert tudtam hogy ez volt az első és az utolsó alkalom hogy ez megtörtént. Elengedtem a tagját majd a csaphoz menve kezet mostam és arcot is. A tükörben gyönyörűen láttam mennyire piros vagyok. Épp Hobira néztem aki épp engem bámult ő is piros fejjel.
-Úgy sajnálom.. - Vakarta meg a tarkóját miközben zavarában azt se tudod hova nézzen
-Semmi baj..A Gazdámnak mindent megadok, bármibe is kerül!..

🐱7.RÉSZ VÉGE!🐱

Annyeong Rókicák!❤️ Nos...remélem tetszett. Picit huncutkodott Yoongi😏 Kövi rész Kedden érkezik addig is legyen szép napotok/estétek/reggeletek vagy akár hajnalotok! Na annyeong!❤️

Ajándékkép így a végére..: 😏💕Yoonseok fanart💕😏

: 😏💕Yoonseok fanart💕😏

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Az imádnivaló Kiscica [YOONSEOK FF.] (BEFEJEZETT!!)Where stories live. Discover now