Trois

451 3 0
                                    

Sütyenimi çekiştirip açtığında sağ tarafa bir yere attığını gördüm. Kendini arkaya çekip sırtını yatağın başlığına koydu ve beni daha yakınına çekip göğüslerime yöneldi yalayıp ucunu çekiştirdiğinde kendimi arkaya atıp küçük çaplı bir çığlık attım ve omuzuna tırnaklarımı geçirdim. Diğer göğüsüme geçtiğinde daha sabırsızdım dudağımı ısırıp bunun geçip gitmesini istedim. Sonunda göğüslerimi rahat bıraktığında karnıma doğru sulu öpücükler kondurmaya başladı ve beni altına alıp külotumu çekiştirdi. Kafasını kaldırıp bana baktı "Daha sessiz ol." Başımı sallayıp aşağıdan ona baktım. Kendimi sıkmaktan terlemiştim.

Ne zaman dolduklarını bilmediğim gözlerimden yaşlar süzülünce bacaklarımı birleştirip kendime çektim ve üstüme saten çarşafı aldım. "Ben, ben yapamıyorum" bana kızgınca bakarken hiç anlayış barındırmıyordu gözlerinde. "Şu an istiyorum ve istediğimi alamadığım zaman zorla yaparım Evelyn" burnumu çekerken başka bir yere baktım. "Duydun mu beni!" Başımı korkakça salladım ve kollarımı kendime daha çok bastırdım. "Bu çok iğrenç." Gülüp bacaklarımdan tutup beni kendine çekti "İnlerken böyle demiyordun küçüğüm." Hala ona bakamıyordum ama bacaklarımda ellerini gezdirdi.

"O anlık bir dürtüydü bundan kendine bir şey çıkarma." Bacaklarımı çekerken korkakça söyledim. Ve aklımdaki tüm soruları sormaya başladım çünkü bunlar artık başımı ağrıtıyordu. "Lütfen beni bırak, neden böyle bir şey yapmak istiyorsun? Neden ben? Ben sadece hayatımı düzeltmeye çalışan bir lise öğrencisiyim lütfen Bay Bieber ben size hiç bir şey yapmadım." Hıçkırıklarımın ardından bağırmamaya çalışarak söyledim. "Dediğim gibi Evelyn'im seni hayata hazırlıyorum bana so-" üstümdeki saten çarşafı atıp kollarımı iki yana açtım ve artık dayanamıyordum. "Neden, neden hayatı deneyimlerle yaşamamamı istemiyorsun ayrıca çok erken ve bundan sanane ki sen benim hiç bir şeyim değilsin yeter artık!" Kollarımı göğsüme sardığımda gelip omzumdan tutup beni yatağa fırlattı, evet fırlattı.

"Ben istediğimi istediğim zaman alırım ve benim üzerime oturup şimdi gidiceğini sanıyorsan yanılıyorsun kızım." Dudağımı ısırıp ona son bir soru sormak istedim "Son bir soru sorabilir miyim?" Derin bir nefes alarak yanda oturdu ve elini şakaklarına getirdi. "Susmak bilmez misin sen?" Dudağımı sarkıtıp ona bakmaya devam ettim. Geçen iki dakikanın sonunda gözlerini devirip sıkkınca konuştu "Sor hadi." Gülümsedim ve sonra bunu saçma bulduğum için dudaklarımı içime çekip ona gözlerimi kısarak baktım.

"Peki beni ne zaman bırakıcaksın? Ve bırakmaktan kastım bana işin bittikten sonra ne yapıcaksın?" Gülüp ellerini birbirine sürttü "Bunu bilemem buraya gelmiş en tahrik edici ve en tatlı kız sayılırsın." Başımı sallayıp "Ben ne tatlıyım ne de tahrik ediciyim tamam mı! Hem güzel olsaydım okuldaki diğer kızlar gibi bir erkek arkadaşım olurdu." Başını olumsuzca sallayıp üstüme çıktı ve yüzüme eğildi. "Sana dayanamıyorum küçüğüm, o kadar çabaladım ki ama sen burdayken sana dokunamazsam deliririm!" Kaşlarımı çatıp "Tamam ne olucaksa olsun!" Pantolonunu boxerı ile çıkarıp odanın başka bir yerine fırlattı ve ben gözlerimi birbirine bastırıp çocukluğumun gidişini görmemeye çalışıyordum.

İçime girdiğinde dişlerimi sıkıp titrek  bir nefes verdim o zevkten inlerken ben ise acıdan ya çığlık atıyor ya da inliyordum. O şey gerçekten büyüktü ve canımı acıtıyordu. "Evelyn senin ilkin olmak beni güzel hissettiriyor." Eminim ki bunu benden önce gelmiş kızların hepsine söylüyordu. Kulak asmadım. Göz yaşlarım şiddetlenirken üstüme düşmeden önce odayı inlemesi doldurdu.

Üstümden onu itip yan tarafa düşmesini sağladım. "Güzel hissettirdiğini inkâr edemezsin küçük Evelyn" haklıydı iyi hissetmiştim ama aynı zamanda suçluluk daha ağır basıyordu. "Sadece birmesi için dua ettim ve neredeyse kusucaktım." Karnımı tutup yatağa bastırdı sanırım eli şu an organlarımla buluşmuştu. "Benim için yalvardığın günlerde gelecek." Son kez bastırdığında seslice öksürdüm ve giyinip odadan çıkışını izledim. Karnıma baktığımda elinin izinin kırmızı renkte orada durduğunu gördüm.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 14, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Unexpected|BieberWhere stories live. Discover now